Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6660 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ממש לא נכון - פיוניר קל יותר ללימוד, אבל אחרי שעתיים של משחקים שאתה כבר מכיר את ה9855 פיקס התפעול שלו קלי קלות !

יתכן שבאמת ה9855 קשה יותר ללימוד מאשר הפיוניר אבל לא בהרבה, בכל מקרה בשעות הראשונות אני בכל אופן בכל מכשיר יושב עם החוברת ואחרי שעתיים עבודה שלטתי בו פיקס, בקיצור אולי אני משוחד אבל אחרי זמן מה עם ה9855 אני יכול בהחלט להמליץ עליו בצורה גורפת

פורסם

אני חושב שנוחות תפעול ראשונית היא הרבה פחות חשובה מהנוחות בסופו של דבר.

מה שבאמת חשוב זה כמה נח המכשיר לאורך זמן , אם ביום יומיים הראשונים הוא לא אינטואיטיבי לטעמי זה מחיר ששוה לספוג אם בסופו של דבר הוא הופך לפרקטי ..

לי ברכב יש את ה 9833 , כיום הוא מאוד נח ואני עושה את כל מה שאני צריך בקלות. אני כבר ממש לא זוכר ולא מתיחס לסוגיה של האם לקח לי 4 שעות ללמוד אותו או 10 שעות ללמוד אותו.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

באמת שההחלטה קשה אני ישתדל ויתאמץ לבוא לאחד המיפגשים כדי לראות מקרוב את המכשירים

רשמת פה על פונקצייה בשם 24BIT אתם יכולים אולי להסביר לי על הפונקצייה הזאת?

תודה רבה על העזרה חברה!

מחפש שילדת חיפושית או חיפושית שלמה עד עם רשיונות! (לצורך פרוייקט באגי)

פורסם

עומר.

ובאלפיין יש הרבה איכות..

זה שאתה לא רוצה להשקעיה במכשיר 3000 ש"ח ומלה זה אני הבנתי, אבל למה אתה אומר שבאלפיין יש יותר איכות?

אני לא רוצה להתחיל :lol: כמו שזה היה לפני, אבל בכול מוטג יש גם דגמים יוקרתיים ולא (תלוי הכול בקונים), גם ב ROCKFORD גם ב PIONEER גם ב URAL גם וגם וגם....

יש אמון מוטגים שגם אני לא ממש מכיר.

לגבי טוב או לא,משה מחלית זה אתה, אתה צריך לשמוע ולהחלית מה יותר טוב, כי בכול מוטג יש צליל אחר, יש כאלו שאוהבים אותו ויש שלא.

כן יש יותר פונקציות וכיוונים וכול ה-8V, 6V זה גם טוב, תלוי למה. יש כאלו קונים ולא משתמשים. מה שכן פיונר קצת יותר פונקציונלי ויותר עם יתרונות, אבל אלפיין לא רע בכלל, אם תחלית איזה צליל אתה אוהב אז גם אלפיין אפשרי לקנות עם כול הפונקציות של פיונר.

אני למשל היה לי PANASONIC לא זוכר איזה דגם, NAKAMICHI משו פשוט (אבל היה לו פוטנציאל), PIONEER 8650 שנתים(מכשיר טוב אבל הרבה באסים), ALPINE 9855 שנה (יש בצליצים גבועים משו שאני לא אוהב), JVC AVX-1 שנה , ואני אומר שכל אלו לא מתקרבים ל ECLIPSE CD7100, איכות, פונקציונליות, יפי, וכו...... (עוד שנה יהיה עוד משהו חדש וטוב :)

זה משה אני חושב! :wink:

פורסם
עומר.

כן יש יותר פונקציות וכיוונים וכול ה-8V, 6V זה גם טוב, תלוי למה. יש כאלו קונים ולא משתמשים. מה שכן פיונר קצת יותר פונקציונלי ויותר עם יתרונות אני אשמח לדעת איזה פונקציונאליות קיימת בפיוניר שלא קיימת באלפיין, אבל אלפיין לא רע בכלל, אם תחלית איזה צליל אתה אוהב אז גם אלפיין אפשרי לקנות עם כול הפונקציות של פיונר.

אני למשל היה לי PANASONIC לא זוכר איזה דגם, NAKAMICHI משו פשוט (אבל היה לו פוטנציאל אם הוא פשוט אין לו שום פוטנציאל הדבר היחיד שהוא יכול לעשות זה להוציא לך סינגל לפרוססור חיצוני, או לחילופין שימוש בקרוס שעל המגבר), PIONEER 8650 שנתים(מכשיר טוב אבל הרבה באסים כנראה שמדובר בבעיה בכיוון ולא במכשיר, הHU לא קובע כמה באסים יהיו לך את זה קובע הסאונד-מן שערך את השיר), ALPINE 9855 שנה (יש בצליצים גבועים משו שאני לא אוהב יתכן מאוד שאם לא היית חותך את האלייט שלך ב160HZ היית יכול להנות גם ממיד ובאס איכותיים שיתנו קונטרה נאותה לצלילים הגבוהים ואז לא היה מפריע לך, לחילופין כיוון טוב יותר עם לא מעט פונקציות שקיימות בו היה פותר בעיה או שמונע ממנה מראש להיות קיימת), JVC AVX-1 שנה , ואני אומר שכל אלו לא מתקרבים ל ECLIPSE CD7100,על סמך מה אתה קובע את זה ? איכות,איזו איכות בדיוק ? HU תפקידו לשחזר את המקור, לא מאמין להבדלים שמיעים בין HU מעולה אחד לאחר! פונקציונליות,מה לדוגמא יש לך ולא היה ב9855 ? יפי, בעיניי המתבונן בלבד וכו...... (עוד שנה יהיה עוד משהו חדש וטוב :)

בקיצור, אל תעלב אבל החוות דעת שנתת פה לטעמי האישית לא מקצועית ולא מעבירה לי כקורא כלום, רשמת שאתה אוהב X ולא אוהב Y אבל לא ממש הסברת למה, וגם שהסברת - ההסברים לדעתי האישית לא מתקבלים על הדעת,

פורסם

אני למשל היה לי PANASONIC לא זוכר איזה דגם, NAKAMICHI משו פשוט (אבל היה לו פוטנציאל אם הוא פשוט אין לו שום פוטנציאל הדבר היחיד שהוא יכול לעשות זה להוציא לך סינגל לפרוססור חיצוני, או לחילופין שימוש בקרוס שעל המגבר(בזמנו היה לי מספיק גם 3 זוגות RCA למגבר, חוץ מזה יש לו אקבוליזר 3 WAY שזה היה מספיק לכיוון טוב, ולא יותר מידי מסובך)), PIONEER 8650 שנתים(מכשיר טוב אבל הרבה באסים כנראה שמדובר בבעיה בכיוון ולא במכשיר, הHU לא קובע כמה באסים יהיו לך את זה קובע הסאונד-מן שערך את השיר(שנתים היה לי מספיק להכיר ולשחק בו, מכרתי לחבר שלי אותו והוא אוהב את הצליל שלו), ALPINE 9855 שנה (יש בצליצים גבועים משו שאני לא אוהב יתכן מאוד שאם לא היית חותך את האלייט שלך ב160HZ (דבר ראשון בזמנו היה לי דוטק ושני שזה לא קשור, אם אני היתי חותך אותו גם ב63HZ זה לא היה משנה את צלילים גבעים) היית יכול להנות גם ממיד ובאס איכותיים שיתנו קונטרה נאותה לצלילים הגבוהים ואז לא היה מפריע לך, לחילופין כיוון טוב יותר עם לא מעט פונקציות שקיימות בו היה פותר בעיה או שמונע ממנה מראש להיות קיימת), JVC AVX-1 שנה , ואני אומר שכל אלו לא מתקרבים ל ECLIPSE CD7100,על סמך מה אתה קובע את זה ? (ציינתי שזה משה אני חושב, כי זה משה אני שומעה) איכות,איזו איכות בדיוק ? HU תפקידו לשחזר את המקור, לא מאמין להבדלים שמיעים בין HU מעולה אחד לאחר!(אתה יכול לא לאמין אבל 40% זה HU) פונקציונליות,מה לדוגמא יש לך ולא היה ב9855 ? (USB , 8V.... במפגש) יפי, בעיניי המתבונן בלבד וכו...... (עוד שנה יהיה עוד משהו חדש וטוב :smile:

פורסם

HU הוא לא 40 אחוז מהמערכת ולא 60 אחוז והוא לא נמדד באחוזים, HU טוב מהסדרות הגבוהות של כל החברות כמעט יעשה עבודה יותר ממצויינת וכל מה שנכנס לתמונה זה כבר הפרוססורים הפנימיים שלו, לדוגמא אם אתה חותך עם המגבר אז זה כבר לא כלכך משנה בכלל כלום

ניר (גרין מאנסטר) בעבר היה עם HU ב300 שקל של JVC ואקולייזר חיצוני של קלריון והסאונד אצלו היה נהדר !

פורסם

אני לא שמעתי אצלו,

אבל לפני שקיבלתי ECLIPSE ואחרי שמכרתי את JVC היתי עם PANASONIC שלי ישן שהוא לפני 6 שנים וסידרה 1, שגם לא ממש הרגשתי הבדל, לאחר שקיבלתי ECLIPSE אז קיבלתי כול אפשרויות של כיוון ושליטה על כול הרכיבים, שזה ממש משפר את סאונד, ועל זה בדיוק אני מדבר. ( לגבי חיתוך של רכיבים, ברור שרק ב-HU ולא במגברים, ולגבי VOLT של מכשרים שמוצאים דרך RCA זה ברור שמשפעה על סאונד, כי מגבר מתמץ פחות. לי זה חשוב.)

פורסם

מצטער מאוד אבל כנראה שאין לך ממש מושג איך עובד מגבר

מגבר שמקבל סיגנל של 2 וולט או 6 וולט יתאמץ באותה מידה כאשר יפיק 80 וואט RMS

הגיין לא מאמץ את המגבר יותר ופחות זה לא כפתור ווליום, הגיין תפקידו לווסט את רגישות אות הכניסה למגבר וזהו !,

למעשה כל עוד אין רעשים אם יש לך פרה-אווט של 2 וולט או פרה אווט של 220 וולט אין לזה בכלל משמעות, היתרון היחיד של פרה-אווט גבוה זה החוסן שלו בפני ספיחת רעשים - לא יותר מזה

פורסם

שזה לא מה שישפיע עליך, אתה לא צריך את זה יש PDF מאות מאוייר וקל להבנה, ויותר מזה מפגש אחד אני סוגר אותך על ה9855 כאילו אתה תיכננת את הMENU שלו,

פורסם

אוקי סבבה תפסתי אותך על מילה! עוד חודשיים וחצי אני בדוק אבוא למיפגש!

בינתיים חוסכים למערכת וגם נישאר חודשיים מעצבנים למלווה:x

תודה רבה רבה חברה עזרתם לי לבחור סופית!

עומר

מחפש שילדת חיפושית או חיפושית שלמה עד עם רשיונות! (לצורך פרוייקט באגי)

• תוכן חדש...