Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6712 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני אשמח אם תוכלו להקדיש לי מספר דקות ולייעץ לי על מצלמה.

קיבלתי הצעה למצלמה משומשת זו:

http://www.olympus.co.uk/consumer/dslr_E-500.htm

יחד עם שתי עדשות:

http://www.olympus.co.uk/consumer/ds..._1_3_5-5_6.htm

http://www.olympus.co.uk/consumer/ds..._1_4_0-5_6.htm

וחצובה בסכום של 2000 ש"ח.

דעתך על המוצר ועל המחיר?

תודה לעוזרים

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מצלמה נחמדה ותמורה מעולה למחירה. השאלה כמה משומשת ומה מצב העדשות.

את צריכה קודם להחליט אם בכלל מתאים לך להסתובב עם משקל של DSLR אבל אם כן אז זו עסקה לא רעה בכלל.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

המצלמה חדשה, הבחור מוכר אותה מפני שאין לו שימוש בה, ולכן הוא מעוניין למכור.

כמו כן מלבד העדשות שיש למצלמה ניתן לרכוש בנפרד עדשות נוספות?

יש אפשרות כזו?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

בוודאי שאפשר לרכוש עוד עדשות, רק היצע העדשות שיש לאולימפוס קטן יחסית (זה משנה רק למי שמחפש להתקדם בעתיד).

חשוב שתביני שעולם ה-DSLR שונה מהותית מעולם ה-P&S. אלו מצלמות מורכבות יותר עם הרבה יותר שליטה ידנית וכמובן שניתן להחליף עדשות, כאשר מגוון העדשות המתאים למצלמה (יש עשרות לפירמות המובילות) חשוב לא פחות מהגוף (אותו ניתן לשדרג בעתיד).

אם את מתכוונת רק לצלם במצב "אוטומט" יכול להיות שזו לא מצלמה שתתאים לך.

זה לא שתמונות במצב "אוטומט" לא ייצאו טוב (הן כן) אבל אולי (אולי!) חבל להוציאת 2K על תכונות ויכולות שלא משנות לך דבר. מצד שני, אם את מתכוונת להיכנס קצת יותר לעומק לעולם הצילום, זו נקודת התחלה טובה וזולה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

חשבתי על האופציה של המצלמה הזו בתור התחלה, אני משערת שיקח לי דיי הרבה זמן למצות את המצלמה ולהגיע לתמונות איכותיות וברמה שאני רוצה.

מצד אחד אני רוצה להתקדם, ומאידך לא להשקיע אלפי שקלים על מצלמה ועדשות יקרות.

אני מחפשת מצלמה שתהיה פשוטה וידידותית למשתמש, שיהיה בה צילום רציף ועדשה עם זום שתוכל לקרב אותי לעצמים רחוקים.

ל'

פורסם

בקייץ הקודם קניתי מצלמת DSLR פשוטה יחסית של NIKON, הדגם הוא D40 והוא מספק את כל מה שצלם מתחיל צריך.

קניתי את המלצמה עם עדשה של 18-135 שמכסה תחום רחב יחסית וחוסכת ממך את הצורך בעדשה נוספת.

העלות היתה משהו כמו 3800 כולל העדשה ולדעתי מדובר בעיסקה טובה מאוד.

הזדמנות להשוויץ בקצת תמונות :

DSC_0049.jpg

DSC_0125.jpg

DSC_0212.jpg

פורסם

שלומי העדשות שמצורפות למצלמה שהציעו לי יכולות להפיק תמונות כמו שהצגת לנו?

:mm_yeah: תמונות

ל'

פורסם
שלומי העדשות שמצורפות למצלמה שהציעו לי יכולות להפיק תמונות כמו שהצגת לנו?

:mm_yeah: תמונות

ל'

אני מניח שכן.

היום זה כבר לא כזו חוכמה להוציא תמונות באיכות טובה, זה עניין טכני דיי פשוט.

מה שיותר מורכב זה לתפוס רגעים מסויימים שאומרים משהו, חלק מזה לומדים וחלק זה עניין של כישרון.

פורסם
בקייץ הקודם קניתי מצלמת DSLR פשוטה יחסית של NIKON, הדגם הוא D40 והוא מספק את כל מה שצלם מתחיל צריך.

קניתי את המלצמה עם עדשה של 18-135 שמכסה תחום רחב יחסית וחוסכת ממך את הצורך בעדשה נוספת.

העלות היתה משהו כמו 3800 כולל העדשה ולדעתי מדובר בעיסקה טובה מאוד.

הזדמנות להשוויץ בקצת תמונות :

ה-D40 היא מצלמת DSLR למי שרוצה איכויות של DSLR (חיישן גדול והיתרונות שבאים איתו, מהירות תגובה ועוד) בלי שחייבים להתעסק איתה ידנית, ואכן התוצאות מצויינות.

החיסרון הגדול של ה-D40 (חיסרון שתלוי במשתמש) הוא שעל מנת לקבל פוקוס אוטומטי חייבים עדשות עם מנוע פיקוס, שיותר יקרות. למי שלא חושב על יותר מעדשה-שתיים זה לא ממש משנה.

היא גם קטנה וקלה.

דרך אגב, חשבת על 18-200?

השורה התחתונה היא שעל מנת לקבל תוצאות טובות בצילום צריך קודם כל ידע בסיסי בצילום. זה כמו עם רכב ספורטיבי, יש לו יותר יכולות, אבל אם אתה לא יודע לנהוג אתה לא תמצה אותן.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

זו חריגה מהתקציב שלי.

זו למשל צולמה עם קאנון פשוטה, בלי צילום רציף ובלי מהירות צמצם גבוה.

img5319ld6.jpg

1/2/08

אני מחפשת להגיע לרמה קצת גבוה יותר ועם איכות צילום טובה יותר.

ל'

• תוכן חדש...