Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6711 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://www.d-spot.co.il

קראתי שם שפנטקס תתן אומנם תמורה טובה יותר לכסף אך שוק העדשות והאפטר מרקט צנוע יותר, אי אפשר לדעת מה יהיה איתם בעוד כמה שנים (החברה עוברת מיד ליד).

הונדה סויויק 2002 מבסוט עד הגג! כי התקנתי עליו גגון והוא מכועררר...:roll:

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אם אתה חובב שרוצה מקסימום 2-3-4 עדשות, זה שיקול לא רלוונטי. לא כולם נכנסים לעולם הצילום ונדבקים בשדרגת...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

ד"א, לשם השוואה של צפיפות פיקסלים בחיישן- הצפיפות שK200D, מצלמת הדגל החדשה של פנטקס, היא 23X. צפיפות הפיקסלים בE500, המצלמה העלובה, הוא 30X.

צפיפות פיקסלים היא לא יתרון אלא חיסרון. ככל שהם יותר צפופים תקבל יותר רעש במיוחד בתנאי קיצון. הסיבה היחידה לדחוס היא גודל פיזי של החישן.

אם נעשה השוואה לעולם האנלוגי אז מצלמה בפורמט 6X6 עם עדשה בינונית וסרט בינוני תיתן וצאה הרבה יותר טובה ממצלמה עם עדשה טובה וסרט טוב.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אם את קוראת טוב אנגלית מומלץ לקרוא את הסקירות והמבחנים המצויינים (לחלק מהדגמים) באתר http://www.popphoto.com/

מומלץ להתחיל מהמאמר הזה שאמנם מתייחס למצלמות קומפקטיות אבל נותן סקירה חשובה על המשמעות של כל תכונה, כדוגמת צפיפות הפיקסלים.

פורסם
דעתי האישית:

אני הייתי בוחר בקנון או ניקון. מאפשר יכולת גידול עתידית לתחום המקצועי אם תתפתחי מבחינה מקצועית או חובבנית שתדרוש שידרוג. לשתהין סט עדשות דומה ומוצרים במחירים דומים. כמובן שלא ב2000 ש"ח. אני ממש לא חובב של פורמט 3:4 ומעדיף פורמט 2:3 אאל"ט E 500 היא 3:4.

לגבי התאמה לסוגי צילום:

לקנון יש יתרון במדידת גופים בתנועה. מנגנון ה AF מהיר יותר - כראיה כ 80% מצלמי הספורט מצלמים בקנון.

לניקון יש יתרון בפוקוס באור נמוך

אני מצלם בקנון כבר 25 שנה. דרך A1 ו EOS A2 ו 10D ו 1D MKII n

בכל פעם ששדרגתי שקלתי מעבר לניקון שתמיד הועדפה בסוף קנון.

לא תפלי באף אחת מהן, מה שלא לגמרי ברור באולימפוס :-(.

הבנתי שלניקון וקנון יש מעבדות שירות ותיקון בארץ, מה לגבי אולימפוס?

במידה ואצתרך תיקון יש מעבדות שמתקנות?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
צפיפות פיקסלים היא לא יתרון אלא חיסרון. ככל שהם יותר צפופים תקבל יותר רעש במיוחד בתנאי קיצון. הסיבה היחידה לדחוס היא גודל פיזי של החישן.

אם נעשה השוואה לעולם האנלוגי אז מצלמה בפורמט 6X6 עם עדשה בינונית וסרט בינוני תיתן וצאה הרבה יותר טובה ממצלמה עם עדשה טובה וסרט טוב.

הנתון של 30X, זה כמה X מקבל כל קולטן אור קטנטן. ז"א שלפי הספר, אמור להיות לאולימפוס איכות עדיפה על פני הפנטקס החדשה ביותר. מה שלא נכון מתמונות שמסתובבות ברשת. ממש לא נכון. בגדול.

לאולימפוס יש את מעבדת אלודה שהיא מעולה. חוץ מזה שכמעט ולא צריך תיקונים. אולימפוס בארץ זוכים להאדה בין השאר בגלל אלודה, שמספקת שירות מצויין. אני מכל היבואניות, הייתי נזהר מהדר[יבואנית רשמית של ניקון] מהדברים שאני שומע עליה.

בברכת יום טוב, רועי. תמיד מוכן ושמח לעזור, בכל נושא.

פורסם

כאדם שמשתמש בציוד של ניקון כבר יותר מ 25 שנים (החל מ FM2 ועד ל D70S) מעולם לא נתקלתי בבעיות בשירות שלהם. לניקוי יש יתרון של ציוד מאוד עמיד.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...