Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6711 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חבר'ה.

כרגע יש לי באוטו אחד מערכת של JVC שמחובר אליה ציינג'ר גם מתוצרת JVC.

השאלה שלי היא האם אני יכול להעביר אותה לרכב אחר שמותקנת שם מערכת מסוג שונה. זה יעבוד?!

הHU המדובר הוא מהרגילים שמקבלים עם כל הונדה סיויק 2005-2006. לא בילדאין.

תודה!

Polo 2012

פורסם

לא, אלא אם ליבואן JVC יש מתאם מיוחד שהופך את היחידה לנשלטת יחידת FM , וזה מאוד בספק, כי למיטב זכרוני, החיבורים של שני סוגי המחליפי דיסקים, שונים.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

אני חושב שאפילו מתאם לא יעזור כאן

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
  • שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
עד כדי כך!? בלתי אפשרי אתם אומרים?

כי האמת שאני לא ממש מבין בכל הנושא הזה.

מישהו יכול לתת לי קצת יותר פרטים, האם זה בטוח לא יכול להתחבר?!?

תודה.

Polo 2012

פורסם
היי חבר'ה.

כרגע יש לי באוטו אחד מערכת של JVC שמחובר אליה ציינג'ר גם מתוצרת JVC.

השאלה שלי היא האם אני יכול להעביר אותה לרכב אחר שמותקנת שם מערכת מסוג שונה. זה יעבוד?!

הHU המדובר הוא מהרגילים שמקבלים עם כל הונדה סיויק 2005-2006. לא בילדאין.

תודה!

לא הצלחתי להבין מדבריך באיזה מכשיר מדובר אם תאמר נוכל לתת לך יותר אינפורמציה מדוייקת יותר, בכל מקרה רוב הסיכויים הם שלא.
פורסם
לא הצלחתי להבין מדבריך באיזה מכשיר מדובר אם תאמר נוכל לתת לך יותר אינפורמציה מדוייקת יותר, בכל מקרה רוב הסיכויים הם שלא.

באוטו הישן יש צ'יינג'ר של JVC ואני רוצה לחבר אותו למערכת מקורית של HONDA זאת מערכת שבאה מקורית עם קניית האוטו.

יש סיכוי לשלב בינהם?

מתאמים כלשהם?

Polo 2012

פורסם

אני לא חושב שתצליח. כי לרוב המערכות המובנות הן של קלריון

אבל בהצלחה.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם
אני לא חושב שתצליח. כי לרוב המערכות המובנות הן של קלריון

אבל בהצלחה.

ווואווו.. קלריון.. טוב לדעת!

ומה זה אומר בדיוק לגבי?

Polo 2012

• תוכן חדש...