Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6739 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אתה יודע למה אני נאמן לאותו מוסך כבר למעלה מעשרים שנה? מכיוון שלפני עשרים שנה כשבאתי למוסך בפעם הראשונה הוא פינה ליפט, הרים את הרכב, בדק, חיזק ושיחרר אותי לדרכי בברכת תהיה בריא ואת שאלתי לגבי התשלום הוא דחה בהנף יד ובהערה "אתה תחזור אלי, סע לשלום"!

אתה לא חווית חוויות מהסוג הזה?

צודק, גישה אמפטית ונכונה, אבל...

תחשוב שבכל שעה, באים 2 כמוך, שבעל המוסך מרים להם את האוטו, בודק, מחזק ומשחרר אותך לדרכך בברכה.... תאמין לי שאם ההתנהלות של אותו מוסך הייתה כזו, הוא לא היה שורד 20 שנה. גם לא שנה... הוא היה פושט רגל.

מועדון החמש כן מפרסם בראש חוצות את השירותים שניתנים לחברי המועדון. אותו ראש חוצות בדמות אתר המועדון, אותו אתה מציין שהכרת, השתמשת בו להורדת טופס ויצירת קשר עם המועדון: http://www.5club.org.il/about.asp

ציטוט מחלק ממה שרשום באתר:

"זכויות החברים:

השתתפות בפעילויות המועדון כולל אירועים והרצאות.

קבלת דברי דואר שוטפים "קלאסיקון" וה- "האבטומוביל" ועוד .

זכות הצבעה בבחירות למוסדות המועדון והזכות להיבחר למוסדותיו.

פרסום הודעות מכירה-קניה בקלאסיקון.

שימוש בשירותי המועדון וקבלת יעוץ .

הנחות בשירותים שונים לרבות ביטוחי רכב.

הצגת רכב בתצוגות המועדון .

הפנייה להשתתפות בתכניות טלויזיה, סרטים, פרסומות וכד'.

השתתפות באלבומי המועדון ובפרסומים ( בתשלום).

כל הפעילויות הנ"ל לא היו מתאפשרות בלי דמי החבר (דמ"ח) והשתתפותם הפעילה וההתנדבותית

של חברי המועדון בארגון, בתיאום ובנטילת חלק בפעילויות."

מקווה שעתה, העמדה ברורה יותר.

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

• תגובות 107
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מחזקת את מה שנאמר כאן, לא תמיד צריך לקבל תמורה, ולפעמים התמורה מגיעה לאחר מכן.

הייתה לי לקוחה שהגיע לחנות רצתה לרכוש קפה ומאפה ופתאום הבחינה שהארנק לא עימה :oops:

נתתי לה את הקפה והמאפה ואמרתי לה שתשוב לשלם כאשר היא מגיעה לכאן שוב, היא התנצלה אין ספור פעמים ואמרה שהיא תשתדל להגיע עוד השבוע כדי לשלם.

אתם יודעים מה? היא הגיעה למחרת בבוקר, עם חיוך והודתה על מה שעשיתי באותו הרגע, והפכה להיות לקוחה קבועה בחנות.

לפעמים אפשר לצאת מהזרם לפעמים זה גם מועיל.

ל'

אהבתי ליטל. אבל לא כולם כמוך וכפי שאת יודעת יש גם מקרים הפוכים - למשל נהג אוטובוס שהוריד ילד שהיו חסרות לו כמה אג' בשביל הנסיעה.

פורסם

אולי כדאי לשנות את שם מועדון ממועדון 5 למועדון " מ 5 ומעלה ", נראה לי שלרוב הרכבים במועדון יש 6 ספרות?

פורסם

אל תנסו לחנך את העולם, זה לא ילך לכם לצערי.

עייפתי מלקרוא שרשורים מן הסוג הזה שמשום מה רק נמתחים כמו מסטיק ומסקנות ממשיות לא עולות כאן.

אופס... מתחתי אותו כרגע עוד קצת..

ליטל אני איתך.

מרצדס 350SL שנת 1972 W107

מרצדס SLC שנת 1980 W107

מרצדס 250C קופה 1972 W114

מרצדס 230E שנת 1982 W123

פורסם

גוף לא צריך להקדיש את המשאבים שלו (כולל זמן) לאנשים שהם לא חברים.

אם מישהו בא אלי (אני עובד בתרגומים) ומבקש את השם של מישהו שעושה סיכומים של מאמרים (לא תחרות איתי, אבל בכל מקרה בן אדם בתחום), אני לא יכול לתת לו את השם אם הוא לא בן אדם שלא מכיר אותי.

מצד שני, אם לקוח (אפילו מישהו שאני לא עובד מולו כבר כמה חודשים) מתקשר אלי ומבקש, אז לא תהיה לי בעיה לתת לו.

האינטרס של עמותות הוא להביא אנשים חדשים שמקבלים תמורה בשביל הכסף שלהם (כמו הזכות להתקשר למשרד ולבקש מספר של חברת ביטוח). מה שאתה עושה זה להתקשר בלי לשלם ולבקש שירותים בחינם.

נסה להתקשר לבנק שהוא לא שלך ולבקש מספר של בית השקעות. יש להם אותו, אבל אתה לא משלם בשביל שהם יתנו לך אותו כי אתה לא לקוח.

אנשים שנמצאים במועדון החמש נמצאים בו כי הם יודעים מה הוא שווה, יש להם אינטרסים חברתיים וחקיקתיים שהמועדון מגן עליהם ובגלל שבלי דמי חבר אין ייצוג לזכויות שלך כמו אספן מתחיל (או מתקדם).

פורסם

אם מישהו בא אלי (אני עובד בתרגומים) ומבקש את השם של מישהו שעושה סיכומים של מאמרים (לא תחרות איתי, אבל בכל מקרה בן אדם בתחום), אני לא יכול לתת לו את השם אם הוא לא בן אדם שלא מכיר אותי.

וזה בדיוק נקרא שירות...

היום אולי הוא לא לקוח שלך אבל בעתיד כשהוא יצטרך את השירותים שאתה נותן סביר להניח שהוא יצור עימך קשר כי כבר עזרת לו בעבר.

לא הכל בעסקים זה כסף- בשביל להגיע לכסף אתה צריך לתת גם שירות ובדר"כ מתן השירות מגיע הרבה לפני הכסף

כבר יצא לי בעבר לתת יעוץ חינם ללקוחות פוטנציאלים שעבדו עם מישהו אחר, כמעט כולם חזרו בסוף אלי ולא למי שהיו רגילים לעבוד איתו. לחלק זה לקח ימים ולחלקם חודשים אבל בשורה התחתונה הם חוזרים אליך בגלל הטעם הטוב שנשאר להם ממך.

זרעת היום את הזרעים את הקציר תעשה בעתיד.

ובעניין מועדיון החמש, זכורה לי שיחה אחת איתם בעבר הרחוק בנושא ביטוח אספנות לרכב מסחרי. תשובת המזכירה היתה קודם תשלם את דמי החבר ותהפוך לחבר מן המניין ורק אח"כ אני אוכל לענות לך על השאלה. מיותר לציין שאחרי אותה השיחה נדרתי נדר שרק על גופתי המתה הם יראו את כספי וגם אם יסכימו לקבל אותי בתור חבר בחינם אני אסרב בעדינות.

נכון זו עמותה/ מלכ"ר אבל נראה שבכל זאת השתן עלה שם לכמה אנשים לראש וכנראה שזו אחת הסיבות שחברים עוזבים אותם לאחרונה יותר מבעבר.

יוני

היו: CJ5, CJ6, סמוראי, גולף קבריו, טראנו, פרוזה, סופה, אונימוג, דיפנדר, דיסקברי

ועכשיו עו דיפנדר.... קשה להיגמל מהרגלים רעים

פורסם
נסה להתקשר לבנק שהוא לא שלך ולבקש מספר של בית השקעות. יש להם אותו, אבל אתה לא משלם בשביל שהם יתנו לך אותו כי אתה לא לקוח.

היות ונתת את הדוגמה הזאת, אני אגיב, למרות שהתכוונתי להיות משתתף פאסיבי בדיון הזה.

ראשית, גילוי נאות: אני עובד בבנק כבנקאי טלפוני.

אני לא יודע מהיכן הבאת את הדוגמה הזאת, אבל בנק גם נותן שירות למי שאינו לקוח שלו. אני מבטיח לך שאם תתקשר אלי ותעבור איתי מניה-מניה ממניות המעו"ף ותשאל כמה הן סגרו היום, תקבל שירות טוב ומלא, גם אם אתה לא לקוח שלי וגם אם יש לי 100 שיחות בתור שבכל אחת מהן יש לי הזדמנות למכור עוד כרטיס אשראי או הלוואה.

אני בהחלט מבין מה שאתה, אבי נוף וליאור ברוך טוענים, אבל אמרו כבר חז"ל "שלח לחמך על פני המים כי ברבות הימים תמצאהו".

וכל מילה מעבר לזה מיותרת.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

שרשור מסוג זה עולה מידי כמה חודשים כשמישהו מקבל תשובה מאכזבת מנציג המועדון

אני אישית דיי התאכזבתי מתשובה דומה בעבר

כשמקבלים שרות טוב ותשובות עניניות אז

אתה שוקל את צעדך בחיוב וההצטרפות למועדון היא עניין של זמן

אז מה אני עושה? מנסה להסתדר לבד זאת התשובה

את האמת ששקלתי כבר לפני כשנה ויותר להצטרף למועדון

אבל מאוד התאכזבתי. אז בנתיים אני לא חבר במועדון.

ולאבי נוף אני יכול להגיד שבסיפור שלי הוא דווקא היה בסדר הזמין לבוא ולראות ולהתרשם

ולהחליט לבד

זה סוג התשובות שאני חושב שהמועדון צריך לאמץ לקרב כמה שיותר גם אם לפעמים זה קצת

מטריד ולא נוח

מעניין אם מישהו אחר ממקצוע מיוחד {והמבין יבין}היה מבקש שרות אם גם אותו היו מנפנפים

כאחד העם

נתערב שהשרשור הזה ינעל במהרה?

פורסם
וזה בדיוק נקרא שירות...

היום אולי הוא לא לקוח שלך אבל בעתיד כשהוא יצטרך את השירותים שאתה נותן סביר להניח שהוא יצור עימך קשר כי כבר עזרת לו בעבר.

לא הכל בעסקים זה כסף- בשביל להגיע לכסף אתה צריך לתת גם שירות ובדר"כ מתן השירות מגיע הרבה לפני הכסף

כבר יצא לי בעבר לתת יעוץ חינם ללקוחות פוטנציאלים שעבדו עם מישהו אחר, כמעט כולם חזרו בסוף אלי ולא למי שהיו רגילים לעבוד איתו. לחלק זה לקח ימים ולחלקם חודשים אבל בשורה התחתונה הם חוזרים אליך בגלל הטעם הטוב שנשאר להם ממך.

זרעת היום את הזרעים את הקציר תעשה בעתיד.

ובעניין מועדיון החמש, זכורה לי שיחה אחת איתם בעבר הרחוק בנושא ביטוח אספנות לרכב מסחרי. תשובת המזכירה היתה קודם תשלם את דמי החבר ותהפוך לחבר מן המניין ורק אח"כ אני אוכל לענות לך על השאלה. מיותר לציין שאחרי אותה השיחה נדרתי נדר שרק על גופתי המתה הם יראו את כספי וגם אם יסכימו לקבל אותי בתור חבר בחינם אני אסרב בעדינות.

נכון זו עמותה/ מלכ"ר אבל נראה שבכל זאת השתן עלה שם לכמה אנשים לראש וכנראה שזו אחת הסיבות שחברים עוזבים אותם לאחרונה יותר מבעבר.

יוני

ושוב אומר....

אתה אחד, אינדבידואל, לך יש רק שאלה אחת.

תחשוב שכמוך, שמתקשרים ושואלים רק שאלה אחת גם אם הם לא חברים, יש עוד עשרות ואף מאות. אם המועדון יהיה נותן שירות לכל אלו, במסגרת השעות הקצובות של פעילותה המבורכת של מזכירת המועדון (כאמור, בתשלום, מכספי משלמי דמי החברות), הדבר היה פוגע ברמת ה"שירות" של אלו שמשלמים ואז מה?.. הם היו אומרים שהם לא מקבלים שרות והם אלו שמשלמים עליו...

בזה אתם מודדים גוף כזה או אחר? אם הוא לא נתן לכם שירות שניתן רק לחברי מועדון ולא עשו לכם "רק הפעם" שירות? על זה אתם אומרים "על גופתי המתה"? נראה לי שפספסתם פה משהו במהות העמותה ומועדון החברים... אף אחד לא מרוויח שקל עליכם, החברות שלכם היא זכות, לא חובה, זכות להיות חלק מארגון רכב קלאסי ואספנות בישראל, בדיוק כמו שזו זכות להיות חברים בכל ארגון או עמותת רכב אחרת.

ליאור, (הולך לנקות את השתן מהראש).

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

נכון, זו זכות ולא חובה- בזה אני מסכים איתך

אבל כאחד שקנה רכב אספנות חדש וטרי ושעדין לא מכיר בדיוק את האפשרויות או האנשים להתיעץ איתם (עדין בחיתולים) אני חושב שדווקא גוף רשמי ומוכר כמו "מועדון החמש" אמור לעודד ולעזור ובמקביל (והדגש הוא במקביל) לצרף את החבר הטרי לכוחותיו.

בשיחה שהיתה לי עם מזכירות המועדון שאלתי אם קיים ביטוח אספנות לרכב המוגדר כמסחרי, תשובה שהייתי צריך באופן דחוף כי סוכן הביטוח שלי לא הצליח להנפיק תעודה כזו מול חברת הביטוח. התשובה היתה צריכה להיות קצרה מאוד- כן או לא. במקום התשובה היא התחילה להסביר לי למה היא לא יכולה לענות על השאלה ואפילו בצורה דיי בוטה שהמסר הברור היה- תשלם תקבל תשובה. באותו הרגע ממש לא עניין אותי חברות במועדון מפאת לחץ להנפקת התעודה המיוחלת.

כמובן שהשיחה שהיתה יכולה להיות פחות מדקה נגררה לשיחה בת עשר דק' בה היא מנסה להסביר לי למה היא לא יכולה לענות ולמה כדאי להיות חבר. דבר שבאותו הרגע ממש לא עניין אותי, אם היא היתה לוקחת טלפון וחוזרת אלי יום למחרת על מנת להסביר מה ההטבות ולמה זה כדאי אני יכול להגיד בוודאות שהיא היתה מקבלת מס' כרטיס אשראי תוך חצי דקה.

סורי, אבל אותי פספסתם ולא בגלל התשלום השנתי כי אם בגלל היחס, ואני בטוח שאני לא היחיד (לצערי)

נ.ב.

אני שמח שאתה ציני, ובהצלחה בניקיון השתן- מקווה שתצליחו במשימה ואולי תראו דברים קצת אחרת

היו: CJ5, CJ6, סמוראי, גולף קבריו, טראנו, פרוזה, סופה, אונימוג, דיפנדר, דיסקברי

ועכשיו עו דיפנדר.... קשה להיגמל מהרגלים רעים

פורסם

ההתנהגות המתוארת לעיל מזכירה לי את התקופה בה עבדתי בצמוד עם אנשי התעשייה האווירית.

נראה שההתנהגות האליטיסטית והשחצנית מתפתחת עם הגיל. גם הם היו עקשנים מסיבה לא ברורה,

מתכסים באצטלת המקצועיות והנסיון הרב שהם צברו ב-50 שנה שהם עובדים שם. כנראה שזה לא היה

מכבודם לחלוק את הידע עם חיילים שעבדו איתם על אותו מטוס. מעולם לא הבנתי את חוסר הבטחון הזה.

לעניין תגובותיהם של אבי נוף וליאור ברוך: לא ברור לי הקשר בין שירות זה או אחר שהמועדון נותן או לא נותן,

והצורה שבה בחרה מזכירתכם להתנסח. אתם יוצרים רושם לא טוב, וחבל, כי לא נראה לי שאתם באמת כאלה

אנטיפטים כפי שזה מצטייר מאינספור שרשורים בקארזפורום. בעמל רב, רכשתם לעצמכם תדמית של חבורה

מתנשאת עם פעילות שנויה במחלוקת וחברים מסויימים עם שגעון גדלות (מקרה שנדון בהרחבה לא מזמן).

בשורה התחתונה, אני מאמין שהתשוקה לרכבים קלאסיים משותפת לכם וגם לארז. סיוע באיתור סוכן ביטוח

זה לא עבודה כ"כ קשה. תשובתכם הייתה לא לעניין, כי אין הרבה ארגונים בתחום, ואתם אמורים להוות דוגמה.

הגיע הזמן שתבינו שארגון שמכבד את עצמו צריך גם לייצג את עצמו בכבוד ולדאוג לתדמית ציבורית חיובית, אחרת

זה לא יותר מעוד "קליקה" של אנשים עם אינטרס משותף. כרגע, יחסי הציבור שלכם על הפנים. תמשיכו ככה... :???:

ו"ארז", מקווה שלמדת מהמקרה. בפעם הבאה תפנה לפורום IVC.

פורסם

ארז שלום!

מבלי להכנס לכל מה שדנו פה בשרשור לו היית מבצע חיפוש פשוט בפורום לביטוי "ביטוח לרכב אספנות" היית מקבל לפחות 5-6 תשובות של סוכנויות ביטוח שונות המבטחות רכבי אספנות...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

תחשוב שבכל שעה, באים 2 כמוך, שבעל המוסך מרים להם את האוטו, בודק, מחזק ומשחרר אותך לדרכך בברכה.... תאמין לי שאם ההתנהלות של אותו מוסך הייתה כזו, הוא לא היה שורד 20 שנה. גם לא שנה... הוא היה פושט רגל.

מועדון החמש כן מפרסם בראש חוצות את השירותים שניתנים לחברי המועדון. אותו ראש חוצות בדמות אתר המועדון, אותו אתה מציין שהכרת, השתמשת בו להורדת טופס ויצירת קשר עם המועדון: http://www.5club.org.il/about.asp

ציטוט מחלק ממה שרשום באתר:

"זכויות החברים:

השתתפות בפעילויות המועדון כולל אירועים והרצאות.

קבלת דברי דואר שוטפים "קלאסיקון" וה- "האבטומוביל" ועוד .

זכות הצבעה בבחירות למוסדות המועדון והזכות להיבחר למוסדותיו.

פרסום הודעות מכירה-קניה בקלאסיקון.

שימוש בשירותי המועדון וקבלת יעוץ .

הנחות בשירותים שונים לרבות ביטוחי רכב.

הצגת רכב בתצוגות המועדון .

הפנייה להשתתפות בתכניות טלויזיה, סרטים, פרסומות וכד'.

השתתפות באלבומי המועדון ובפרסומים ( בתשלום).

כל הפעילויות הנ"ל לא היו מתאפשרות בלי דמי החבר (דמ"ח) והשתתפותם הפעילה וההתנדבותית

של חברי המועדון בארגון, בתיאום ובנטילת חלק בפעילויות."

מקווה שעתה, העמדה ברורה יותר.

ליאור.

קשה לקבוע כללים. לאחד יש חוש ריח לברור בין הלקוחות הטובים בפוטנציה אותם אפשר וכדאי לקנות בג'סטה חינם לבין הקרציות ולאחר אין.

פורסם

ליאור.

ערב טוב

לפי מה שאתה מתאר, אותו בעל מוסך היה מגיע למוסך עם 200 ליפטים,1000000 לקוחות , חברים. יתכן והיה חבר כנסת ואולי ראש הממשלה.

במקום לקרב חברים בפוטנציה, אתם מבריחים הן אותם והן חברים קיימים. למרות ההתדרדרות, אתם ממשיכים לתמון הראש בחול כבת יענה.

נושא הדיון שפתח ארז והתגובות לו הם חלק מהסיבות שלצערי הרב לא חדשתי חברות במועדון.

בברכה

שמעון

• תוכן חדש...