Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6739 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אשמח אם תפרסם את מספר הטלפון של גוף ה-IVC, בכדי שידעו כולם לאן להתקשר כשיש להם שאלות כלשהן בתחום הרכב הקלאסי והאספנות, ללא אותה אפלייה שיש לטענת הנ"ל במועדון החמש לחברים משלמים או לא.

אדאג בעצמי לפרסם את מספרי הטלפון האלו אצלי באתר ובעוד מקומות ואברך בשמחה על השירות הניתן חינם לכל דורש, בכל זמן.

ליאור.

ניתן להתקשר כל יום גם בסופי שבוע למספר 03-5482462 ואם אין תשובה ניתן לשלוח פקס למספר זה, תשובה מובטחת ללא תנאי.

בנוסף יש בפורום של אספני הרכב הארצישראלי פורום טכני בו ניתן להציג שאלות.

אנו שוקלים לפרסם טלפונים סלולריים של פעילים, אשר יענו לכל צורך שידרש.

מקוה ששאלתך נענתה במלואה. - זאב

נ.ב. ואין כל צורך לפרסם בשום אתר את מספרי הטלפון יש לנו אתר, ניתן לשלוח הודעות למי שצריך גם בדרך זו.

zeev

• תגובות 107
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אשמח אם תפרסם את מספר הטלפון של גוף ה-IVC, בכדי שידעו כולם לאן להתקשר כשיש להם שאלות כלשהן בתחום הרכב הקלאסי והאספנות, ללא אותה אפלייה שיש לטענת הנ"ל במועדון החמש לחברים משלמים או לא.

אדאג בעצמי לפרסם את מספרי הטלפון האלו אצלי באתר ובעוד מקומות ואברך בשמחה על השירות הניתן חינם לכל דורש, בכל זמן.

ליאור.

ליאור,למה צריך טלפונים שיש אתר אינטרנט דינמי?

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם
מה גן ילדים נפתח

תאמינו אני קורא את השירשור וזה נראה ממש לא טוב ,ולכן לא אכתוב את דעתי.

מנהלים תנעלו ויפה שעה אחת קודם.

שבוע חם לכווווווווולם.

למה לסגור? בפעם הראשונה מזה זמן רב ניראים כאן שמות של משתתפים ששכחנו על קיומם, סוף סוף בוערת האש ורוח הקרב מפעמת בלבבות... עוד מעט נעלה על הבריקדות , ונבנה מחדש את הקיבוצים ונייבש ביצות...יוחזר השלטון הבריטי לאלתר!-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
ניתן להתקשר כל יום גם בסופי שבוע למספר 03-5482462 ואם אין תשובה ניתן לשלוח פקס למספר זה, תשובה מובטחת ללא תנאי.

בנוסף יש בפורום של אספני הרכב הארצישראלי פורום טכני בו ניתן להציג שאלות.

אנו שוקלים לפרסם טלפונים סלולריים של פעילים, אשר יענו לכל צורך שידרש.

מקוה ששאלתך נענתה במלואה. - זאב

נ.ב. ואין כל צורך לפרסם בשום אתר את מספרי הטלפון יש לנו אתר, ניתן לשלוח הודעות למי שצריך גם בדרך זו.

תודה זאב, בהחלט ענית לשאלתי.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם
למה לסגור? בפעם הראשונה מזה זמן רב ניראים כאן שמות של משתתפים ששכחנו על קיומם, סוף סוף בוערת האש ורוח הקרב מפעמת בלבבות... עוד מעט נעלה על הבריקדות , ונבנה מחדש את הקיבוצים ונייבש ביצות...יוחזר השלטון הבריטי לאלתר!-רן

מותק אתה :)

אני שמח שהרעידות מהקור הזיזו לך שוב את האצבעות על המקלדת 8)

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

אם בייבוש ביצות עסקינן - מי מכם ידע שבעצם האקט הציוני של הפרחת השממה ובניית הארץ בעבודה עברית נוצר למעשה בישראל אסון אקולוגי ברמה אדירה?

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם
היי חן

ייתכן ואני טועה, ולכן כתבתי "לדעתי".

ואם נבדוק הלכה למעשה, האם יש יותר חברים רשומים משלמים בגוף אחר שמייצג את בעלי רכבי האספנות?

למיטב ידיעתי לא. אם אני טועה - תקן אותי.

אני בכוונה מדגיש את נושא התשלום, מאחר ולדעתי יותר קל לאסוף חברים למועדון שבו לא צריך לשלם כלום עבור ההצטרפות. אולם, בהתארגנות בה החברים משלמים דמי חבר התשלום מעיד על יתר רצינות ורצון להשתייך לאותו ארגון.

ואם לארגון כזה יש מאות רבות של חברים - אי אפשר לבטל זאת כלאחר יד.

אם אתה מדבר על גוף שמייצג חברים שנרשמים ללא תשלום כלשהו, כמו מועדון הארצישראלי, מועדון 5-6, ומועדונים נוספים מסוג זה, איני בטוח שההשוואה מקבילה.

אגב, האם למועדונים אלו יש יותר חברים מאשר במועדון החמש? אני איני יודע.

בברכה

אבי נוף.

אבי, תזכיר לי באיזה מדינה אנחנו חיים?

מדבריך ניתן להבין שמי שידע לנפנף בפנקס הצקים משמע הוא יותר "רציני".

אז אבי הרשה לי לשאול אותך שאלה,מה יקרה אם יקום מועדון חדש שידרוש דמי חבר כפולים ואף משולשים מדמי החבר במועדון ה5-? מי יהיה יותר רציני?

למה לדעתך אדם שמשפץ רכבי אספנות במו ידיו ובמקום לשלם דמי חבר מעדיף לעשות עם כספו דברים שונים נחשב פחות רציני?

כשאינטרס מועדון ה-5 ואינטרס האדם "הלא משלם והפחות רציני" נפגשים זה מצויין אבל מה יקרה כאשר הם יצטלבו?

עמית

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם
אם בייבוש ביצות עסקינן - מי מכם ידע שבעצם האקט הציוני של הפרחת השממה ובניית הארץ בעבודה עברית נוצר למעשה בישראל אסון אקולוגי ברמה אדירה?

ממש אסון אקולוגי, שנגרם על ידי מיליוני אנשים שברחו מהשואה ומהפרעות והפוגרומים. יוחזרו היהודים לאלתר לארצות מוצאם, השממה תפרח ויותר שממיות יוכלו לחיות כאן לצד יתושי האנופלס...

וברצינות, אכן יצרנו כאן "כמה" בעיות אקולוגיות אבל יצרנו מדינה לעם היהודי והכלכלה שפורחת כאן והחקלאות שהיא ברמה סופר דופר, פתרה גם כמה בעיות אקולוגיות...

בני (מוזר, אבל אני , דווקא אני, חבר ב"גרינפיס")

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם
אני בכוונה מדגיש את נושא התשלום, מאחר ולדעתי יותר קל לאסוף חברים למועדון שבו לא צריך לשלם כלום עבור ההצטרפות. אולם, בהתארגנות בה החברים משלמים דמי חבר התשלום מעיד על יתר רצינות ורצון להשתייך לאותו ארגון.

בברכה

אבי נוף.

אבי, מאחר ואני עדיין מהמתלבטים ומאחר ודמי חברות למועדון הם כ 350 ש"ח בשנה, האם, עד שאקבל החלטה, תמורת שקל ביום, אוכל לקבל מידע ממזכירת המועדון? האם תמורת הכיבוד שהצעת לי במספר מפגשים בשישישרון, שאני מניח נקנה מקופת המועדון אני יכול לשלם? נתת לי הרגשה של טפיל הניזון מדמו של המועדון. מאחר ואני לא כזה אשמח לשלם עבור השרותים שאקבל עד שאצטרף למועדון.

ארז

ארז רונן

פורסם

בני, החברות שלך יכולה להסביר את עמדתך במלחמות מס' הצילנדרים של המוסטאנג :)

בנושא השרשור הארוך הזה, הוא נפתח בחטא, אבל נוגע בנקודה נכונה.

איכשהו לאור התנהגותו אני לא קונה את הטענה של ארז שאומר שהיה מצטרף למועדון אם היו עוזרים לו, אבל מבול התגובות שבא אחריו מצביע על בעיה אמיתית. גם אם מועדון החמש כל כולו נופת צופים ועזרה לזולת, ברגע שהוא לא נתפס ככזה, לא יעזור לחברים כמה שיתווכחו. אתם יכולים להוכיח באותות ובמופתים שאתם מושלמים, התחושות כלפיכם אומרות אחרת. תנסו להתרכז בהתנהלות שתוציא לכם שם טוב, ולא במתקפה חזיתית על מי שטוען אחרת.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
ממש אסון אקולוגי, שנגרם על ידי מיליוני אנשים שברחו מהשואה ומהפרעות והפוגרומים. יוחזרו היהודים לאלתר לארצות מוצאם, השממה תפרח ויותר שממיות יוכלו לחיות כאן לצד יתושי האנופלס...

וברצינות, אכן יצרנו כאן "כמה" בעיות אקולוגיות אבל יצרנו מדינה לעם היהודי והכלכלה שפורחת כאן והחקלאות שהיא ברמה סופר דופר, פתרה גם כמה בעיות אקולוגיות...

ואני רוצה להוסיף שעד 1918 עת סיום השלטון האוטומני ששלט כאן 400 שנה, היו כאן בעיקר חול וביצות כמו שאמרו הגשש החיור, וגם אח"כ לא היה כאן פיתוח גדול, כל מה שרואים נבנה לאחר קום המדינה כמובן. - זאב

zeev

פורסם

זה לא "כמה" בעיות אקולוגיות, זה המון בעיות אקולוגיות שאגב, החקלאות לא פתרה - אבל קק"ל מנסה לפתור ויחד איתה רשות הטבע והגנים.

ועוד שאלה - יש לך מושג מה עשה ייבוש החולה לאיכות מי השתיה שלך? יש לך מושג כמה מיני ציפורים נעלמו מהארץ בגלל זה? כמה מיני חיות? כשתדע - תוכל להמשיך אתי את הדיון הזה.

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם
אבי, מאחר ואני עדיין מהמתלבטים ומאחר ודמי חברות למועדון הם כ 350 ש"ח בשנה, האם, עד שאקבל החלטה, תמורת שקל ביום, אוכל לקבל מידע ממזכירת המועדון? האם תמורת הכיבוד שהצעת לי במספר מפגשים בשישישרון, שאני מניח נקנה מקופת המועדון אני יכול לשלם? נתת לי הרגשה של טפיל הניזון מדמו של המועדון. מאחר ואני לא כזה אשמח לשלם עבור השרותים שאקבל עד שאצטרף למועדון.

ארז

• דמי החבר השנתיים הם 240 ש"ח לשנה. עבור שנת החברות הראשונה בלבד, אנחנו גובים תוספת של 110 ש"ח, שחלקה מממן חבילה הכוללת את אלבום העשור ומספר מזכרות נוספות.
  • הכיבוד במפגשים האזוריים אינו ממומן מקופת המועדון, אלא מכיסם של החברים. אם אתה מרגיש צורך לשלם עבור כך, תסגור חשבון באופן אישי עם אבי נוף.

קובי

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

דיי הנושא טחון עד היסוד כול אחד בעמדתו

אולי כדאי לנעול כבר

עריכה:

• הצבע הזה שמור למנהלי הפורום בלבד, ולכן הטקסט שלך נצבע ב"שחור סולידי". נא לא להשתמש בצבע הזה יותר.
  • הצעות לניהול הפורום אתה מתבקש להעביר למנהלי הפורום בה"פ ולא בפומבי, בהתאם לכלל מס' 1 של קארספורום.
  • השירשור הזה אולי לא "נחמד", אבל הוא עומד בכללי הפורום, ולכן בשלב זה ישאר פתוח.

קובי

מנהל הפורום

פורסם

למה לנעול??? עד שיש כאן דיון תרבותי ורציני שלא יורד לרמות אישיות אתה רוצה לנעול??

אנשים בסה"כ אומרים (כותבים) מה שהם מרגישים ולא משמיצים אף אחד או אירגון

ולעניין הכיבוד,

רק תגידו היכן והכיבוד למפגש סולחה/ היכרות עליי:-)

י'

היו: CJ5, CJ6, סמוראי, גולף קבריו, טראנו, פרוזה, סופה, אונימוג, דיפנדר, דיסקברי

ועכשיו עו דיפנדר.... קשה להיגמל מהרגלים רעים

• תוכן חדש...