Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6738 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 107
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
שנים 1985- 1995 "עשר שנות עשיה".

אלבום חובה לכל חובב רכבי אספנות.

מה חובה בו ?

אוסף תמונות של רכבים מהארץ.

תמונות יש בגוגל

אפילו המידע שניתן שם על רוב הרכבים הוא שיטחי ביותר

יכול להיות שבשנת 95 שהוא יצא הוא היה יותר רלוונתי כי עידן האינטרנט היה בתחילתו .

mustang 67 GT, 302 engine t5

פורסם
לא יצאתי נגד האקט של הפרחת השממה אלא פשוט ציינתי עובדה - אין צורך לסלף את מילותיי.

לגבי איכות המים - ברגע שיתפנה לי מעט זמן אני אכתוב לך כמה עמודים בנושא - כרגע יש לי מבחנים.

ולגבי התשובה שאתה מחכה לה - מאחר ואני שאלתי את השאלה - מן הראוי שהנשאל יענה עליה ולא אני - הלא כן?

השאלה היתה אם יש לי מושג, אז התשובה היא שאין לי מושג.

וההתיחסות שלי היתה להכרזה המכלילה שנכתבה בראשית הפוסט הראשון שלך ולנוחותך אצטט:

"מי מכם ידע שבעצם האקט הציוני של הפרחת השממה ובניית הארץ בעבודה עברית נוצר למעשה בישראל אסון אקולוגי ברמה אדירה?"

כמי שעומדת מאחורי אמירה מכלילה וגורפת שכוללת בתוכה את ייבוש החולה, ייבוש עמק יזרעאל, ייעור, הפרדסים, מוביל המים הארצי וגם הגינון ברעננה, (זה בקטע של הפרחת השממה) וכן בניית תל אביב, חיפה, רישון, הקיבוצים, המושבים וכל המקומות שבהם מצא עם נרדף את ביתו (זה בקטע של בניית הארץ ) ושני האסונות האלה בעבודה עברית ח"ו, עלייך חובת ההוכחה...

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

שמעתי שיש דיון מענין אז באתי עם ארגז ארטיקים... אאאני הולך... לאאא להפעיל עלי לחץץץ...:)

:shock:פג'ו 205 ג'ונייייר 3 דלתות - אספנות בשנת 2021 :shock:
פורסם

וההתיחסות שלי היתה להכרזה המכלילה שנכתבה בראשית הפוסט הראשון שלך ולנוחותך אצטט:

"מי מכם ידע שבעצם האקט הציוני של הפרחת השממה ובניית הארץ בעבודה עברית נוצר למעשה בישראל אסון אקולוגי ברמה אדירה?"

כמי שעומדת מאחורי אמירה מכלילה וגורפת שכוללת בתוכה את ייבוש החולה, ייבוש עמק יזרעאל, ייעור, הפרדסים, מוביל המים הארצי וגם הגינון ברעננה, (זה בקטע של הפרחת השממה) וכן בניית תל אביב, חיפה, רישון, הקיבוצים, המושבים וכל המקומות שבהם מצא עם נרדף את ביתו (זה בקטע של בניית הארץ ) ושני האסונות האלה בעבודה עברית ח"ו, עלייך חובת ההוכחה...

שכחת להוסיף את תחילת המשפט - "אם בייבוש ביצות עסקינן" - ז"א שהכוונה של המשפט הייתה ספציפית לייבוש ביצות - הכנסת מילים לפה - אמרנו כבר?

ואך תתחיל אתי עם הקטע של עם נרדף - אל תשכח שגם המשפחה שלי באה מאירופה, אז אנא - חסוך ממני את ההערות האלו.

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם
שכחת להוסיף את תחילת המשפט - "אם בייבוש ביצות עסקינן" - ז"א שהכוונה של המשפט הייתה ספציפית לייבוש ביצות - הכנסת מילים לפה - אמרנו כבר?

ואך תתחיל אתי עם הקטע של עם נרדף - אל תשכח שגם המשפחה שלי באה מאירופה, אז אנא - חסוך ממני את ההערות האלו.

כדאי אז שתבדקי את הניסוחים שלך. בניין הארץ וכו' לא נקשר במיוחד ורק לייבוש ביצות.

וגם על ייבוש ביצות אפשר לדבר כי אני לא כל כך מוצא אסון אקולוגי בייבוש עמק יזרעאל, עמק חפר או ביצות חדרה ואלו רק דוגמאות. אגב, הנזק האקולוגי "האדיר" שגרם ייבוש ימת החולה היו החומרים הלא כל כך בריאים שהוזרמו לכינרת אבל גם על זה התגברו, כך אני מקווה עם הרחבת השטח המוצף ("האגמון") לפני כשלוש עשרה שנים. אז גם כאן השחלת משפט מכליל וגורף ולדעתי גם לא נכון. בכל מקרה היות ואני לא יודע את התשובות לשאלות שלך על איכות המיים, אנא תני את הנתונים. אולי את צודקת..

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

פורסם

למה? אנחנו שקועים עמוק בביצה... אין לך דיעה על החנקות בימת החולה? (ההודעה מכוונת לארז)

פורסם
למה? אנחנו שקועים עמוק בביצה... אין לך דיעה על החנקות בימת החולה? (ההודעה מכוונת לארז)

יש לי דעה מוצקה לגבי החנקות בימת החולה אך מאחר וטרם שילמתי דמי חברות ב"מועדון שיחזור הימה" אני מנוע מלהביע את דעתי בנושא.

ארז רונן

פורסם
אז בואו נעזוב את הביצות, מי בא להניח את הצינור של המוביל הארצי?-רן

אני כבר הנחתי את צינור המוביל הארצי באזור מגורי, האם אפשר לקבל שחרור?

ארז רונן

• תוכן חדש...