Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6739 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בנושא השרשור הארוך הזה, הוא נפתח בחטא, אבל נוגע בנקודה נכונה.

איכשהו לאור התנהגותו אני לא קונה את הטענה של ארז שאומר שהיה מצטרף למועדון אם היו עוזרים לו, ...

ולא במתקפה חזיתית על מי שטוען אחרת.

אתה נוהג בדיוק איך שאתה ממליץ לבני לא לנהוג.

ולשורה הנוגעת בענייני, לא אמרתי שהייתי מצטרף למועדון אם היו עוזרים לי. סביר להניח שהייתי נותן את פרטי כרטיס האשראי שלי שניה לאחר שהייתי מקבל את מספר הטלפון של סוכן הביטוח אבל לא אני העמדתי את זה כתנאי. מזכירת המועדון העמידה כתנאי למסירת מספר הטלפון את הצטרפותי למועדון. מה זה השטות הזאת? הרי אני יכול בכל רגע נתון לקבל את כל הנתונים שאני צריך מאין סוף חברים שכמהים לעזור, ניסיתי לכוון אותה באומרי "את לא חושבת שבזה שאת עוזרת לי את מקרבת אותי לחברות במועדון" איך המזכירה המשיכה לעמוד על סרובה, "תפנה לאבי נוף במפגש שישישרון" היא אמרה, "הוא יתן לך את הפרטים וגם טפסי הרשמה יש איתו". בזה השיחה הסתיימה כשאני כועס וכותב על המקרה בפורום והפקידה בטח מחייכת בסיפוק איך הכניסה לי על "שהשתלחתי" בפעם הקודמת במנהלי הפורום.

ולעניין החברות במועדון, מאז נערותי נשאתי עיני בערגה למכוניות האספנות אהבתי את הרכבים והערצתי את האנשים אחרי הרכבים. תמיד ידעתי שיום אחד גם לי יהיה רכב אספנות וסימלו של המועדון יוצג בגאווה על שמשת הרכב. לא בני ולא מילוא ולא אתה ולא אף אחד ימנעו ממני את התענוג הזה. אני לא צריך להוכיח שאין לי אחות. אתם המשתלחים, אתם הפלצנים אתם הסנובים אבל אתם גם האספנים, המשחזרים ומגשימי החלומות ועל זה אני מפרגן. בלי חשבונות.

ארז

ארז רונן

• תגובות 107
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא חבל על כל המלל המיותר שלך שמבוסס כל כולו על הוצאת משפט מהקשרו?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
איכשהו לאור התנהגותו אני לא קונה את הטענה של ארז שאומר שהיה מצטרף למועדון אם היו עוזרים לו,

עכשיו יותר טוב?

ארז רונן

פורסם
אבי, תזכיר לי באיזה מדינה אנחנו חיים?

מדבריך ניתן להבין שמי שידע לנפנף בפנקס הצקים משמע הוא יותר "רציני".

אז אבי הרשה לי לשאול אותך שאלה,מה יקרה אם יקום מועדון חדש שידרוש דמי חבר כפולים ואף משולשים מדמי החבר במועדון ה5-? מי יהיה יותר רציני?

למה לדעתך אדם שמשפץ רכבי אספנות במו ידיו ובמקום לשלם דמי חבר מעדיף לעשות עם כספו דברים שונים נחשב פחות רציני?

כשאינטרס מועדון ה-5 ואינטרס האדם "הלא משלם והפחות רציני" נפגשים זה מצויין אבל מה יקרה כאשר הם יצטלבו?

עמית

עמית שלום.

אנו חיים במדינת ישראל. מדינת "שנור" בין היתר.

אך לא זו המטרה של התגובות (משני הצדדים).

לא אמרתי שמי שמשלם הוא יותר רציני. הראייה שלי היא שקל לקבל דבר בחינם,

ולהרשם לגוף כלשהו. זה עדיין לא מעיד על דבקות ברעיון של אותו הגוף.

אך אם אדם מוכן גם לשלם דמי חבר לגוף המדובר - הוא מרגיש יותר מחוייבות ומרגישים כלפיו יותר מחוייבות.

מקווה שכעת כוונתי יותר ברורה.

הפיסקא האחרונה שכתבת אינה על דעתי ולא טענתי אותה.

אבי, מאחר ואני עדיין מהמתלבטים ומאחר ודמי חברות למועדון הם כ 350 ש"ח בשנה, האם, עד שאקבל החלטה, תמורת שקל ביום, אוכל לקבל מידע ממזכירת המועדון? האם תמורת הכיבוד שהצעת לי במספר מפגשים בשישישרון, שאני מניח נקנה מקופת המועדון אני יכול לשלם? נתת לי הרגשה של טפיל הניזון מדמו של המועדון. מאחר ואני לא כזה אשמח לשלם עבור השרותים שאקבל עד שאצטרף למועדון.

ארז

היי ארז

בקשר לגובה דמי החבר הקדים אותי קובי.

לגבי הכיבוד, האירוח והיחס החם, הם אינם מכספי המועדון. הם רק מכיסם וליבם של משתתפי המפגש.

משתתפים שרובם המכריע חבר במועדון החמש, אם כי יש אולי אחד או שנים שלא חברים.

איני חושב שמישהו במפגשישי פגע בך או לא התייחס אליך כראוי רק בגלל שאינך "חבר מועדון".

איני חושב שמישהו לחץ עליך להצטרף או "נידנד" לך בנושא. אז אנא, הציניות אינה במקומה.

ייתכן וכאן ניתן לראות משהו ממה שרמז אליו דרור - ההבדל בין מזכירות המועדון לבין החברים.

החברים עזרו ועוזרים ויעזרו ככל יכולתם לכל חבר אם מהמועדון ואם לא, לצורך נושא האספנות.

מזכירות המועדון צריכה לטפל בצורכי החברים ולא להקדיש זמן רב מדי למתעניינים שאינם חברים.

אין ברירה, זמנה קצוב.

• הכיבוד במפגשים האזוריים אינו ממומן מקופת המועדון, אלא מכיסם של החברים. אם אתה מרגיש צורך לשלם עבור כך, תסגור חשבון באופן אישי עם אבי נוף.

כאמור, אבי אינו מממן את הכיבוד לבדו. משתתפי המפגש עושים זאת, כשבא להם, איש איש כרצונו ולפי ראות עיניו.

כולם מוזמנים, ואין צורך לשלם לאבי או למישהו אחר. צריך לבוא עם גישה חיובית ומצב רוח טוב...

ארז, בשישי זה אנחנו מתייצבים בשעה 16:00.

אתה מגיע עם המרצדס? :?

ביי אבי נוף.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם
ארז, בשישי זה אנחנו מתייצבים בשעה 16:00.

אתה מגיע עם המרצדס? :?

ביי אבי נוף.

רק אם תבטיח לא להסתלבט על הפנסי החזית האופקיים.

לילה טוב

ארז

ארז רונן

פורסם
רק אם תבטיח לא להסתלבט על הפנסי החזית האופקיים.

לילה טוב

ארז

או קיי ארז

סגור !

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם

ובא לציון הגואל.

היו: CJ5, CJ6, סמוראי, גולף קבריו, טראנו, פרוזה, סופה, אונימוג, דיפנדר, דיסקברי

ועכשיו עו דיפנדר.... קשה להיגמל מהרגלים רעים

פורסם

אני חושב שזה השירשור הכי ארוך שהיה ביומים. וכל זה בגלל משפט. אפילו שמישהו קונה רכב חדש אין כזה שירשור ארוך.

שמח שזה נגמר וארז אתה מוזמן גם למפגשים בצפון

פורסם
אתה נוהג בדיוק איך שאתה ממליץ לבני לא לנהוג.

ארז

לא כל כך הבנת את העקיצה של NITCH (ליעד).

יש ויכוח ארוך ביחס להתעקשות שלי להותיר את המנוע המקורי (6 ציל') במוסטנג וזה אחרי שהשקעתי המון מאמץ בשיפוץ של הרכב. מתבקש היה להחליף את המנוע לשמונה צילינדרים עתירי כח.

אז ליעד חושב (בעקיצה) שאני בעד מנועים קטנים בגלל פעילותי למען איכות האויר והמים...

מה שליעד שכח הוא שהוספתי עוד שני צילינדרים וההוכחה נראית היטב בתצלום המצורף.

(בקיצור, המשפט של ליעד לא כך כך קשור לנושא שהעלית. כלל לא השתתפתי בויכוח כאן..)

Copy of מאי -יוני 2005 257.jpg

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם
לא כל כך הבנת את העקיצה של NITCH (ליעד).

יש ויכוח ארוך ביחס להתעקשות שלי להותיר את המנוע המקורי (6 ציל') במוסטנג וזה אחרי שהשקעתי המון מאמץ בשיפוץ של הרכב. מתבקש היה להחליף את המנוע לשמונה צילינדרים עתירי כח.

אז ליעד חושב (בעקיצה) שאני בעד מנועים קטנים בגלל פעילותי למען איכות האויר והמים...

מה שליעד שכח הוא שהוספתי עוד שני צילינדרים וההוכחה נראית היטב בתצלום המצורף.

(בקיצור, המשפט של ליעד לא כך כך קשור לנושא שהעלית. כלל לא השתתפתי בויכוח כאן..)

בני,

התנצלתי בה"פ ואתנצל גם בפומבי. בטעות רשמתי "בני" התכוונתי ל"אבי" עכשיו אפשר למצוא את הקשר.

יום טוב

ארז

ארז רונן

פורסם
אני חושב שזה השירשור הכי ארוך שהיה ביומים. וכל זה בגלל משפט. אפילו שמישהו קונה רכב חדש אין כזה שירשור ארוך.

שמח שזה נגמר וארז אתה מוזמן גם למפגשים בצפון

תודה לירוי, אני מקבל בשימחה את הזמנתך, ברשותך אנצל אותה בתקופת האביב.

להשתמע

ארז

ארז רונן

פורסם
זה לא "כמה" בעיות אקולוגיות, זה המון בעיות אקולוגיות שאגב, החקלאות לא פתרה - אבל קק"ל מנסה לפתור ויחד איתה רשות הטבע והגנים.

ועוד שאלה - יש לך מושג מה עשה ייבוש החולה לאיכות מי השתיה שלך? יש לך מושג כמה מיני ציפורים נעלמו מהארץ בגלל זה? כמה מיני חיות? כשתדע - תוכל להמשיך אתי את הדיון הזה.

אולי תגלי לנו כבר :roll:

פורסם
זה לא "כמה" בעיות אקולוגיות, זה המון בעיות אקולוגיות שאגב, החקלאות לא פתרה - אבל קק"ל מנסה לפתור ויחד איתה רשות הטבע והגנים.

ועוד שאלה - יש לך מושג מה עשה ייבוש החולה לאיכות מי השתיה שלך? יש לך מושג כמה מיני ציפורים נעלמו מהארץ בגלל זה? כמה מיני חיות? כשתדע - תוכל להמשיך אתי את הדיון הזה.

תגידי, ה"האקט הציוני של הפרחת השממה ובניית הארץ בעבודה עברית" שנגדו יצאת בהודעה הראשונה שלך לא כולל את היעור של הקק"ל?

ואני מניח שכמה וכמה ציפורים נוספו בזכות אותם יערות כך שבטבע כמו בטבע, הכל מתאזן.

וגם אני מחכה לתשובה הנוגעת לאיכות המים ב 1882 לעומת איכותם כיום ולמיני הציפורים שהיו אז לעומת היום...

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

לא יצאתי נגד האקט של הפרחת השממה אלא פשוט ציינתי עובדה - אין צורך לסלף את מילותיי.

לגבי איכות המים - ברגע שיתפנה לי מעט זמן אני אכתוב לך כמה עמודים בנושא - כרגע יש לי מבחנים.

ולגבי התשובה שאתה מחכה לה - מאחר ואני שאלתי את השאלה - מן הראוי שהנשאל יענה עליה ולא אני - הלא כן?

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

• תוכן חדש...