Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6760 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב,

בקסרה HDI 2002 לאחר התנעת בוקר (וכנראה בכל התנעה קרה) דוושת הבלם קשה (כמו שלוחצים כשהמנוע כבוי) ומשתחררת לאחר 3-4 דקות של נסיעה.

בזמן הזה הרכב אומנם עוצר אבל דורש לחיצה חזקה.

בשאר הזמן הבלימה תקינה.

מה עלולה להיות הסיבה?

לא היו אמורים לעלות על זה בבדיקת הרכב לפני הקניה?

• ספונסר פורום
פורסם

הבעיה יכולה לנבוע מ2 גורמים:

משאבת וואקום לא תקינה

או צינור וואקום מהמשאבה למגבר בלם אינו תקין,בדגם הנ"ל ישנו שסתום בתוך הצינור,שנוטה להתפס.

אורן

פורסם

בוקר טוב,

בקסרה HDI 2002 לאחר התנעת בוקר (וכנראה בכל התנעה קרה) דוושת הבלם קשה (כמו שלוחצים כשהמנוע כבוי) ומשתחררת לאחר 3-4 דקות של נסיעה.

בזמן הזה הרכב אומנם עוצר אבל דורש לחיצה חזקה.

בשאר הזמן הבלימה תקינה.

מה עלולה להיות הסיבה?

לא היו אמורים לעלות על זה בבדיקת הרכב לפני הקניה?

היה לי משהו דומה באאודי A3 אצלי הדוושה היתה קשה ולא עוצרת בכלל כאשר אני מניע והאוטו קר לגמרי.

כנראה שנכנס אוויר למערכת מאיפשהו, אני לא יודע איך זה בנוי הרכב שלך אבל יכול להיות שבאמת הצינור שהולך מהמגבר בלם למנוע שבא יחד עם שסתום הלך. יכול להיות שנכנס לך אוויר מאחד הצילינדרים, יכול להיות שהבית מצערת לא תקין ונכנס ממנו אוויר.

הטורים גבוהים יותר מפעם שאתה מניע את האוטו בבוקר?

פורסם

מה שאתה מתאר זה בעיה של הבוסטר (מגבר בלם), אבל בוסטר או תקין או שלא תקין, לא חצי חצי.

כנראה נכנס לך אוויר מאיפשהו (אחד הצינורות, צילינדרים, השסתום בצינור מהבוסטר למנוע תקוע).

אני התרוצצתי עם הבעיה שלי למעלה מחודש בין מוסכים, מורשים ולא מורשים עד שיניב ממוסך תושיה בת"א (מורשה צ'מפיונס) פתר לי את הבעיה.

• תוכן חדש...