Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6799 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחי ***אם הוא אחיך דבר איתו בבית*** תן דגמים :)תדגמים הכי טובים במחיר. הכי חשוב זה האיכות סאונד לא אכפת לי מהגראפיקה והשטויות , רק איכות סאונד נטו...

תודה!

פורסם
תהנה לסדר לו רדיו.

ואחריות. אבל הוא לא יהנה לתת לו מכשיר ישן שרק כאן נשאר אצל היבואן כי יבואן הגזים במחיר , ונותן לו מכשיר ישן אפילו לא עם DAC 24BIT במחיר שבו הוא מקבל מכשיר שהוא כמעט היי אנד

ההבדלים זניחים למישהו שאין לו לפחות 6 יציאות במגבר.

לדעתי להמליץ היום לאנשים לקנות קלריון בארץ זה מאוד לא מוסרי

בברכה יהודה

פורסם
לדעתי להמליץ היום לאנשים לקנות קלריון בארץ זה מאוד לא מוסרי

לא הבנתי אז מה אתה ממליץ? ממה הקלריון שהוא הציע לא משו? יש משו יותר איכותי וטוב יותר?

תודה!

פורסם

יש סיכוי שאתה יכול להביא מחו"ל? כי אם כן אז אקליפס נמכרים בחו"ל במחירים נמוכים מאוד (יחסית לארץ) והם כבר מכויילים לרדיו אירופאי (רוב הדגמים).

פורסם

על איכות משלמים חביבי.

גם המכשירים של אלפיין עולים הרבה הרבה פחות מבארץ וגם של קנווד וגם של פיוניר וכו..

פשוט אנשים כמו יהודה שמו לעצמם גם בפורומים אחרים להשמיץ יבואנים/חברות שהם בכלל לא מכירים.

זה אובססיה של אנשים משועממים.

פורסם
זה פשוט יקר..

מה יקר? מכשיר עם טיימ קורקשיין ו 3 WAY קרוס ו24BIT ב-עד 2000 ש"ח זה יקר??

נו באמת, תהיו קצת היגיוניים.

אז אל תקנה אצל היבואן הרשמי, יש פררלי עם שנה אחריות במקום 3.

פורסם
על איכות משלמים חביבי.

גם המכשירים של אלפיין עולים הרבה הרבה פחות מבארץ וגם של קנווד וגם של פיוניר וכו..לא בהבדלים כאלו

פשוט אנשים כמו יהודה שמו לעצמם גם בפורומים אחרים להשמיץ יבואנים/חברות שהם בכלל לא מכירים.ממתי בדיוק אני לא מכיר את קלריון ו/או את SG ? אני מכיר אותם כשעוד מכרו את המגברים של דקדה .

זה אובססיה של אנשים משועממים.

זה שאתה מכור ו/או חבר שלהם לא אומר כלום . ובבקשה תפסיק כבר לנסות להיות סוכן מכירות שלהם . ו/או לומר לי את מי אני מכיר ואת מי לא . לא נעים לי לומר לך , אבל זה שאתה מגיע לפסים אישיים , וקובע מי יודע ומי לא , אומר הרבה מאוד על רמת הידיעות שלך .

ויבואן שלא מוכר את הדגם החדש שאתה קראת לו שהוא פחות מה9255 , כי הוא רוצה להפטר מסטוק ישן. וגם אותו הוא מוכר במחירים שערורייתיים , אז מי שמחפה עליו ומנסה לעזור לו להפטר מהסטוק , הוא אדם לא מוסרי בעיני . ולא זה לא דיעה שיכולה להחשב חוות דעת הוגנת . כי אני בטוח שאם הייתי שם אותך באותה סיטואציה אתה לא היית קונה רכיבים ישנים שנתקעו במחסן ,במחיר מופרז .

ועובדה היא שכול החנויות בארה"ב הוזילו מאו את המחירם של המוצרים האלו להפטר מהם .

תמשיך להלל את SG כאן ובשאר הפורומים , רק שתדע שלדעתי אתה אדם לא מוסרי בעליל

בברכה יהודה

• תוכן חדש...