Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6836 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בכל אופן הפילטר/צ'יפ/אגזוז/פלאגים לא יביאו את ה 2.2 ל 160 אלא יותר בכיוון של תוספת של כוחות סוס בודדים (פחות מ 10)

מעבר לכך השיפור הכי קרוב זה להחליף לידני, את זה צריך לקחת בחשבון שאם אתה רוצה ידני על 2.2 או 3.1.

עם יותר השקאה מזה אולי תצליח ליגדוש כמה PSIים בודדים על מנוע סגור, אבל זו גם השקעה של יותר מעשריה רק לגדישה בלחץ נמוך עם רכיבים מינימליים ושלל קומבינות

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני אוהב את האוטו!!!!! קודם כל להביא אותו למצב STOCK מושלם להיות סגור על זה שהכל בסדר ורק אז אפשר להתחיל לדבר על מה לשפר.

פילטר/צ'יפ/אגזוז/פלאגים יוסיפו לי כל אחד כמה סוסים בודדים בנפרד , ביחד הם יכולים לתת תוספת נחמדה של כוח , וכמו שכבר אמרתי קודם , אם אני מוסיף לאוטו הזה כוח ברור שאני מנמיך אותו.

ולמי שטוען שאין קשר בין הקורסיקה למכונית שרירים - תנסה לעשות נסיעת לילה לי-ם וחזרה , תגיד לי כמה זמן מהדרך נסעת על הצד בפול גז סתם כי האוטו זורק לפעמים בלי סיבה (כן אני יודע , זה לא דבר טוב - אבל זה כיף!)

בקיצור , לכל המציעים למניהם שחושבים שעדיף פשוט להשקיע באוטו אחר - אני לא מנסה להשיג פה עליונות טכנולוגית או משהו כזה , אני פשוט מאוהב בקורסיקה שלי ואני רוצה לדאוג לה טוב טוב - אבל תסכימו איתי שלקבל 120 סוסים מ-2200 סמ"ק זה פשוט בדיחה...

ELIBABA אתה בחור טוב.

זה כבר 147 סוסים ועדיין סופר!8)

פורסם

לא נראה לי שכ"כ הבנת את הדיבר שמדבר על החזרת הרכב למצב הכי טוב שיכול להיות לפני השיפור.

הכוונה היא, שאם לדוגמא אתה מעוניין להגדיש (להרכיב מגדש טורבו) את רכבך, ראשית עליך להחזיר את המנוע למצב עבודה תקין לפני הרכבת הטורבו (כדי שהמנוע לא יתפרק תחת הלחץ, ובמקרים רבים נעשים חיזוקים מיוחדים במנוע כדי שיעמוד בלחצי הגדישה עוד לפני ההרכבה בזמן יישור הקו).

אבל לעומת זאת, אם אתה יודע שאתה רוצה בלימה משופרת לפני ביצוע יישור הקו (כל התיקונים הנדרשים כדי להחזיר את האוטו למצב פיקס) אז מראש תרכיב מערכת בלימה טובה יותר מהמקורית (אין טעם להרכיב מקורית, לפרק אותה ולהרכיב משופרת).

במקרה שלך שכבר עשית יישור קו, לדעתי תהנה מהאוטו כמו שהוא לתקופה קצרה ולמד להכיר אותו ואז שיגיע הזמן לטיפול (או שכבר יימאס לך מהתנהגות מסוימת של הרכב -בלימה,האצה וכו) שפר אותו.

או שפשוט תקשיב לעצות שנתנו לך פה (בעיקר לקריאה מרובה והגיר הידני שוב לדעתי).

בן.

- 306 XSI -

פורסם
אני אוהב את האוטו!!!!! קודם כל להביא אותו למצב STOCK מושלם להיות סגור על זה שהכל בסדר ורק אז אפשר להתחיל לדבר על מה לשפר.

פילטר/צ'יפ/אגזוז/פלאגים יוסיפו לי כל אחד כמה סוסים בודדים בנפרד , ביחד הם יכולים לתת תוספת נחמדה של כוח , וכמו שכבר אמרתי קודם , אם אני מוסיף לאוטו הזה כוח ברור שאני מנמיך אותו.

ולמי שטוען שאין קשר בין הקורסיקה למכונית שרירים - תנסה לעשות נסיעת לילה לי-ם וחזרה , תגיד לי כמה זמן מהדרך נסעת על הצד בפול גז סתם כי האוטו זורק לפעמים בלי סיבה (כן אני יודע , זה לא דבר טוב - אבל זה כיף!)

בקיצור , לכל המציעים למניהם שחושבים שעדיף פשוט להשקיע באוטו אחר - אני לא מנסה להשיג פה עליונות טכנולוגית או משהו כזה , אני פשוט מאוהב בקורסיקה שלי ואני רוצה לדאוג לה טוב טוב - אבל תסכימו איתי שלקבל 120 סוסים מ-2200 סמ"ק זה פשוט בדיחה...

ELIBABA אתה בחור טוב.

הזוי.. פשוט הזוי..

DK SUN

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

ELIBABA אתה בחור טוב.

תאמין לי שהוא עשה מספיק נסיעות על הצד

וזה שלאוטו שלך אין אחיזת כביש לא הופך אותו למכונית שרירים, ולא כל אמריקאית היא מכונית שרירים

תקרא תשכיל :

http://www.classiccar.co.il/narticles/activenews_view.asp?articleID=66

mustang 67 GT, 302 engine t5

פורסם

תראו , אני לא הולך מחר בבוקר להחליף את כל האוטו , כל הרעיון כאן זה בזמן שאני נהנה מהאוטו כמו שהוא (והוא באמת ממש מהנה) אני יכול ללמוד כאן מה עוד אפשר לעשות. בנתיים רוב מה שאמרתם היה להחליף אוטו , מעטים באמת נתנו תשובות מועילות.

בגדול הבנתי מה אני הולך לעשות איתו. תודה על העזרה!

זה כבר 147 סוסים ועדיין סופר!8)

פורסם

מכיוון שהוא הבין מה הוא הולך לעשות עם הרכב ועוד כמה סיבות , אני שמח להודיע לכולם שהשרשור ננעל .

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6836 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...