Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6860 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אימפרזה טורבו יקרה בשבילך?

אתה יודע מה המחיר של קורבט?

אתה יודע מה ההבדלים בין אימפרזה\איביזה\קורבט לבין BMW 2.0?

מה אאודי A4 עושה פה אני לא יודע.

בשביל רכבים כאלה צריך כיס עמוק מאוד, הרכישה קלה האחזקה קשה.

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

פורסם

אני נתת קורבט כדוגמא, אני לא אמרתי שאני הולך לקנות קורבט. (הלוואי)

וכן, אימרפזה די יקרה בשבילי, בסביבות ה80-90 אלף אם אתה לא רוצה אחת שנת 99 יד 7+ חרושה ע"י ילדים מתלהבים.

A4 שנת 96 מנוע 1800 זה לא רכב יקר וקשה להחזקה, רק שירדתי מזה בגלל עניין הטורבו שאתם אומרים שלא אמין כל כך (במיוחד שזה שנת 96).

BMW זה רכב שאפשר להביא בסביבות ה 45אלף את ה 325 אפילו, ויש לו הנעה אחורית ונפח, ואני מעוניין לשמוע עוד פרטים על האמינות שלו והספק ויכולת שיפור.

לגבי ביטוח, אני מסודר.

פורסם

ב 45K אתה לא תרד מיד 6, מכות שילדה, בחור עם שם מוזר מאיזור הצפון,

רובם שחוטות יותר מאימפרזות.

לא מאמין? תריץ חיפוש קצר ביד2.

בכל אופן, אמינות של במוו, איכות של במוו, פוזה של במוו(לטוב ולרע).

מנוע 2.5 מוציא 190 כ"ס לא בשמיים אבל יפה יחסית.

אם תמצא גיר רגיל הנתונים שלו מ-0-100 7.3 שניות, כמו כן הרכב בעל הנא(ע)ה אחורית.

כפי שאמרתי אחזקה יקרה בעיקר דלק במיוחד באוטומט וביטוח.

כמו בכל רכב יכולת השיפור כמעט בלתי מוגבלת במיוחד לאור גרסאות

ספורטיביות רבות לקונצרן במוו למרות שהחלקים יקרים מאוד ועם כל

תיקון קטן תמצא את עצמך מוציא סכום בלתי מבוטל של כסף.

בהצלחה.

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

פורסם

מצד אחד אתה רוצה לחסוך מצד שני אתה רוצה את הרכבים עם האחזקה הכי יקרה

BMW לא משנה איזה האחזקה שלהם מאוד יקרה , תברר באיזה חברת ביטוח לגבי ה-BMW שאתה רוצה ותירצה כמה ירצו על מקיף וביטוח חובה תיזהר לא ליפול מהכיסא שאתה שומע את ההצעה

רוב ה-BMW טופלו באחזקת שבר , מה שאומר אנשים החזיקו אותם ברגע שהתקלקל משהו פשוט מכרו את הרכב העלות תיקון שלהם מאוד מאוד יקרה ישור קו לרכב כזה זה המון כסף , חלקים מאוד יקרים ועבודה מאוד יקרה מה גם שהמכניקה שם לא פשוטה ורצוי מאוד לא לטפל אצל כל אחד.

מצד אחד אתה שואל על רכבים כמו אימפרזה טורבו קורבט וכאלה רכבים אשר נחשבים ספורטיבים ומצד שני שואל על A4 ? מה בדיוק אתה מחפש מנהלים? או רכב ספורט כל אחד זה סגמט אחר .

כנ"ל אודי לגבי האחזקה דומה ל-BMW בחלקים ובביטוח.

דרך אגב שכח מזה רכב ספורט עם אחזקה זולה כנ"ל רכב יוקרה , הכל יקר יותר זה מתחיל מביטוח ובהמשך דלק וחלקים לרכב .

פורסם

אני לא אמרתי שאני רוצה לקנות אימפרזה טורבו או קורבט, התעניינתי בהתחלה באמריקאיות, ולאחר שחידשתם לי כמה דברים לגבי אמריקאיות נשארתי עם הBMW וA4, זה הכל.

לגבי חלקים, במקרה של תאונה זה כבר עניין של השתתפות עם הביטוח, אתה לא קונה כזה רכב בלי מקיף, ואם צריך להחליף משהו אני מברר מזה ומשיג את זה בעצמי בשליש מחיר ממה שמציעים לי, אני לא איזה בחורה שמאמינה למוסכניקים.

מחירים של ביטוח חובה (בדקתי כבר על הרכבים האלה שציינתי) הם בין 1900-2000ש"ח, אבל המקיף די יקר, אבל אני מכיר כמה אנשים מחברות ביטוח, אז אם אני אסתדר על זה הכל יהיה בסדר, או שיעזרו לי קצת עם המקיף, והדלק לא כזה נורא בשביל 2000-2500סמ"ק במיוחד שאני לוקח גיר רגיל בלבד והמחיר של הרכב זה הוצאה חד פעמית.

סך הכל יש לי את העניין של המקיף לדאוג לגביו בשביל הרכבים שאני מעוניין בהם, והסתכלתי המון ביד 2 ותאמין לי שאני לא מדבר על מכוניות מאזור הצפון יד 6.

אני מעל יד שלישית לא מסתכל (אני רואה מי היד השלישית, אם הוא לא ילד ונראה בסדר, יש לי לדאוג רק לגבי יד שניה, ולגבי יד ראשונה אני פחות דואג כי ילדים לא יכולים לקנות רכב כזה חדש אבל זה רק עניין של סבירות, חוץ מהעניין שגם ליד הראשונה יכולים להיות ילדים שנהגו עליו, אבל רכב יד 2 זה כבר מתייקר).

• תוכן חדש...