Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6867 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סביבה של שבילי עפר מהירים תקבל את נהגי הראלי שמשתתפים בניו-זילנד בראלי, שנערך זו השנה ה-38.

זה בהחלט שינוי קיצוני לעומת כבישי האספלט המהירים בגרמניה ויש נהגים שבהחלט מברכים על השינוי הזה.

מרקוס גרונהולם ניצח כאן לראשונה בשנת 2000 ואחרי הכישלון בגרמניה וצמצום הנקודות מצידו של לואב, הוא בוודאי ירצה

לחזור אל המדרגה העליונה על הפודיום, כאשר יש לו הרבה מה לצפות מהפורד פוקוס שלו.

לואב מגיע לניו-זילנד, הסיבוב ה-11 של ה-WRC כשהוא בפיגור של 8 נקודות מהנהג הפיני ונותרו עדיין 6 מרוצי ראלי לסיום העונה הארוכה הזו.

לפני שנתיים לואב היה זה שניצח כאן והוא חייב לעשות זאת שוב אם ברצונו לזכות באליפות גם השנה.

יהיה מעניין

דובי

1.jpg

2.jpg

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

הודעה חמה מאתר WRC !

SS1 וגרונהולם מוביל על סב' ב7.2 שניות...

אחריהם בהירבונן, אטקינסון, סורדו וסולברג ג'וניור בהתאמה.

אני במתח מטורף, GO SEB!!!

לסלי

"There's one arena of motor sport where everyone's a hero. One where the skill is not in the deftness of steering, nor the late application of brakes. Nor that intuitive feel for a car's limits. This a sport where the real display of talent is just turning up on race day." TOP-GEAR on drag racing.

פורסם

אני לא מבין לאן יש לניו-זילנדים למהר, הם נמצאים בגן עדן...

שם כבר אחר הצהריים ומרקוס גרנוהלם מוביל בביטחה בהפרש של כ-13 שניות על סבסטיאן לואב גם לאחר הקטעים של אחר הצהריים, כאשר הסטייג' החמישי הסתיים לו בקטע של 43 ק"מ !!!

אנחנו בראלי שלם לא עושים דבר כזה .

דובי

פורסם

שום דבר לא בטוח ושום דבר לא סגור

מוביל בבטחה?

לואב הוביל מאד בביטחה בסרדינייה :-(

שימו לב לאטקינסון איזה שיפור עם נווט חדש מקצועי בוגר ואחראי

דני לוי

מירוצי מכוניות

פורסם

הסטייג' החמישי הסתיים לו בקטע של 43 ק"מ !!!

אנחנו בראלי שלם לא עושים דבר כזה .

שבת שלום. דובי זה מה שאתה ועוד רבים מפנטזים? מעניין כשכבר יש מישהו שמעוניין להכין ראלי של 40 קמ שידמה קצת למה שקורה מחוץ לארצנו הקטנה, ואני אחד מהם, תמיד יש קבוצה של חברה שמנסה להכשיל ולחבל, בגלל פוליטקה מטומטמת, ומשחקי כוחנות.אז נראה לי שתמשיכו לצפות בטלוזיה ולריר, כי איך שזה נראה בארץ כרגע, אתם תמשיכו לשחק משחקי ילדים. ואלי תפתח שרשור שידון בנושא ושחברה יוכלו לתת את דעתם?

שבת שלום והמשיכו לנהוג בזהירות זלמן

פורסם

שבת שלום

איזה ענק !!!

ביום השני הקרב בין גרונהולם ללאוב הגיע לשיא !!!

ששה סטייג'ים - גרונהולם מנצח ב-2 ולאוב ב-4 !!!!!

וההפרש בדירוג הככלי -שנייה ו- שבע עשריות !!!!!!!

לטובת המאסטרו !!!!!

איפה כולם ?

שלישי- הירבונן - דקה ו- 12 שנ'

חמישי- אטקינסון- 2 דקות ו-12 שנ'

שביעי- סולברג - 3 דקות ו-25 שנ' (זלמן- אולי תנווט לו ? )

רבותי , יש להצדיע לזוג המוביל על הקרב המרתק !!!

'' ALLEZ SEBASTIEN ''

מישל

פורסם

זלמן , נדב וכולם בעצם.

בשביל "מלחמות היהודים" יש את אתר ה-IRDA , פה עוסקים רק בספורט המוטורי עצמו ולא בפוליטיקה, מצטער.

אותי המלחמות הפסיקו לעניין ובזה זה נגמר.

סוף היום השני וההובלה חוזרת לסבסטיאן לואב אבל זה כלום כי ההפרש זעיר ביותר.

מה שיפה שעל שבילי העפר המהירים של ניו-זילנד אנחנו רואים שני ענקי ראלי בפעולה, עם 2 מכוניות חדשות ושונות לחלוטין ובכל זאת המצב הוא של כמעט שוויון.

היתרון של לואב על גרונהולם הוא ביכולת שלו, המגוונת, גם בשבילי עפר וגם באספלט, מה שבסופו של דבר כנראה יכריע את גורל האליפות כולה.

עוד יום שלם לפנינו, יום שיכול להביא לתהפוכות רבות.

דובי

פורסם

היה ממש יפה לראות את החברה מתקשים עם הסט אפ ביום הראשון - כולם נכנסים לתת היגוי בכניסה לסיבוב (על זה דיבר לואב בין הסטייג'ים) ואז כמו קסם יוצאים להיגוי יתר ביציאה. נראה לי שהסוד בדיפרנציאלים המרכזיים החכמים. בכל מקרה נראה שמרקוס הצליח להסתגל הכי מהר (שוב רלוונטי רק ליום הראשון כי זה מה שראיתי ביורוספורט) ולכן הוביל. רק שהעניין ימשיך ככה עד סוף המרוץ והעונה.

פורסם

בזמן שישנתם מרקוס גרונהולם עשה את שלו וניצח בניו-זילנד, כנראה שזו באמת השנה שלו.

0.3 שניות, זה כל מה שהפריד בין גרונהולם ללואב בסיום הצמוד ביותר אי פעם בראלי .

תנסו לחשוב כמה זה 0.3 שניות, לפני שהספקתם להתחיל לחשוב זה כבר עבר או שנהיה הרבה יותר, עד כדי כך קרוב היה ההפרש בין השניים.

ההובלה בין השניים התחלפה מספר פעמים ב-LEG האחרון ולא עלתה על שנייה אחת מרבית הזמן, מדהים.

עכשיו, שנותרו עוד 5 מרוצי ראלי לסיום העונה הפער של גרונהולם עומד על 10 נקודות.

שלישי, כמעט כרגיל סיים הירבונן, שתמיד נמצא שם בכדי לקחת את מה שגרונהולם-לואב משאירים, ולא תמיד הם בכלל משאירים משהו.

להירבונן זהו הפודיום השמיני העונה, כאשר כמובן נזקף לזכותו ניצחון אחד בנורבגיה ועוד 5 פעמים שסיים במקום השלישי.

רביעי סיים אטקינסון בסובארו וחמישי סיים התקווה הצעירה של פורד, לאטבלה הפיני.

אחריו סיימו סורדו ופטר סולברג, שנראה שזה כבר לא מאכזב אלא זה מה יש.

עכשיו ינדדו הצוותים חזרה לאירופה והחל מתחילת אוגוסט יש לנו בשני סופי שבוע רצופים את קטלוניה וקורסיקה, פעמיים אספלט ואם שם לואב לא יחזור לעצמו, בשיתוף עם סורדו שאמור לסיים שני ובעיקר "לגנוב" קצת נקודות מגרונהולם האליפות הרביעית תחמוק מהנהג הצרפתי, יהיה מעניין.

דובי

1.jpg

2.jpg

3.jpg

פורסם
...נקווה שמרכוס לא יפרוש בסוף העונה כי אחרת זה יהיה מאוד משעמם

בראיון שנערך לאחרונה עם גרונהולם הוא אמר שקשה לו להחליט ויודיע אחרי ניו-זילנד...

"הזרקת" הכסף שקיבלה פורד מאבו-דאבי, הרבה מיליונים לחשבון הקבוצה, לא יהוו גורם משפיע לטענתו של הפיני אלא אך ורק היכולת התחרותית שלו ושל הפוקוס.

הבעייה היא אחרת.

כאשר נהג כמו גרונהולם לא פורש הוא תוקע את הצעירים, שנכון להיום אין להם מספיק קבוצות רישמיות להתקדם אליהן...

דובי

• תוכן חדש...