Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6939 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ממליץ לא ללכת לשם, אתה יכול לסכם איתם מחיר בתחילת העבודה וזמן התשלום המחיר יהיה שונה.

אם תצטרך חלק כזה או אחר באמצע העבודה הם ישלחו אותך להביא אותו (והרי איך תביא אם האוטו אצלם באמצע תיקון של משהו?)

בקיצור אכלתי מהם סרט

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

מצטרף לתגובה של תומר, יש בנאדם נהדר שקוראים לו משה והוא מנהל את "סנו" - רדיאטורים ואגזוזים, בנס ציונה, בפינה ליד היוניברס קלאב לשעבר (שופרסל דיל של היום).

גש אליו, הוא אמין, סביר במחיר ובעל נסיון של המון המון שנים בתחום. פתר לי בעיות לא פעם ולא פעמיים.

פורסם

יוסי אגזוזים בקריית משה (אזור תעשיה רחובות)

Daewoo racer 94, Citroen Volcane 2.0 , Alfa Romeo 33 1.7 16V

WhatNext?

פורסם

מצטרף לתומר ולרוברט - הוא עושה עבודה טובה, אבל הוא יקרן ולפעמים אומר מחיר אחר לאחר ההתקנה.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

יש לי חבר אגזוזן שישמח להכיר אותך..... :-)

ועכשיו ברצינות,בני אגזוזים באזור תעשיה ישן בראשון לציון ליד הקומפיוטסט. בכמה פעמים שאני הייתי אצלו השרות היה טוב ומחיר הוגן ומקצועי.

פורסם

יש מכון אגזוזים ורדיאטורים במתחם הזה בנס ציונה כאשר נכנסים ושדרת החנויות מצד שמאל פונים ימינה והוא מצד שמאל, אחרי המפעל משאיות.

עליו מדובר ?

הייתי אצלו פעמיים ואני לא מתכוון לחזור לשם.

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

• תוכן חדש...