Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6937 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סוף סוף הסאב אצלי בסלון "JLW6-10 . אחרי הרבה דילמות, החלטתי לשכב על הגדר עם הקנייה הנל כי בפורום יש תמיכה יתרה ל-ID ,לעומת JL, למרות שאף אחד לא שמע את הסאב הספציפי הנל.

תמכו והמליצו לי : עופר רוטמן,יחיאל,ועוד כמה יודעי דבר בתחום.

העיסקה יצאה לפועל דרך יחיאל שהשיג לי את המחיר הזול ביותר, ואת השרות הכי אחי,ולא שחיפשתי לקנות מחיר,אלא ראיתי נכונות של חבר פורום לעזור. וזה חלק מאד חשוב מול מי אתה עומד/עובד,וזה שווה המון.

(אגב: הסאב נראה פצצה, ובנוי לתפארת,משיקולי חוזק-מה לעשות -מהנדס מכונות)

ושאלתי היא:במידה והמלצת JL לבנות תיבה אטומה 18 ליטר .

עד כמה מותר לי לחרוג מהמידות הנל ? ומה משמעות הגדלת המידות נניח ב-10%?

אריק.

פורסם

אני לא מעונין להגדיל את התיבה, אבל תוך כדי תכנון ב-SOLID EDGE תוכנת תלת מימד "גדלה" התיבה ב-6%

ותהייתי עם השוני הנל זניח?

תיבה 1.jpg

פורסם

אין שום בעייה עם הגדלת הנפח. 1.8 ל' הוא שינוי זעום.

כן הייתי ממליץ להכניס צמר סלעים \ ספוג אקרילי \ כל שם אחר שיש לחומר הזה כדי להפחית את הרזוננס הפנימי.

איזה סרטוט! בטח תגיד גם שאתה עושה את הכל עם CNC... :lol:

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

התיבה מתוכננת ב -solid כל החלקים יחתכו בלייזר כולל ציפוי פח נירוסטה בחזית התיבה, החיתוכים בחזית לפי לוגו JL

כמו כן אני מתכנן הגנות/כיסויי נירוסטה למגברים, כך שהמגברים +הסאב יהיו נעולים ביחד למושב האחורי.

הגנב הפוטנציאלי יוכל להוציא את הציוד רק אם "יקח את המושב האחורי איתו".

הפרוייקט יהיה לשבועיים הבאים,תמונות , תכניות, בפורום בהמשך.

אריק

פורסם

מאחר ויש ל-W6 2 סלילים של 4 אום , החיבור למגבר JL500/1 ששני הסלילים בטור או מקביל?

מה ליתר דיוק "אופי הסאונד" בכל אחד מהחיבורים השונים?

סט קידמי JL300/4 +3 WAY DLS UR36

פורסם

מאחר ויש ל- W6 שני סלילים של 4 אום , החיבור למגבר JL500/1 ששני הסלילים בטור או מקביל?

מה ליתר דיוק "אופי הסאונד" בכל אחד מהחיבורים השונים?

סט קידמי JL300/4 +3 WAY DLS UR36

אריק

פורסם

חיבור של שני סלילים בעלי התנגדות של 4 אוהם בטור יעלה את ההתנגדות ל 8 אוהם.

חיבור מקבילי של שני סלילים בעלי התנגדות של 4 אוהם תתן תוצאה של 2 אוהם.

בדוק לפי הנתונים בספרון המגבר ,לפי הספקים והתנגדויות, איזו אפשרות מתאימה, אם ההספק יציב ואינו משתנה, ממליץ לבדוק בשמיעה , מה נשמע טוב יותר,

אני לא מאמין ב8 אוהם, לא בטוח שלא הייתי בודק..

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

לפי הכתוב ,התכונה של מגברי JL שהם מספקים הספק מיוצב בכל מתח (הגיוני)ומול כל התנגדות משתנה,ז"א 500 וואט

קבועים.

• תוכן חדש...