Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6946 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם יש לי רישיון זר (לא גר בישראל 4 שנים) ואני בן 16 וחצי ואני נוהג עם וותק של שנה וחצי (חוקית בארה"ב)

מותר לי לנהוג בישראל עם הרישיון הזה? ואם אסור, מה הסיכון שיש לי אם תופסים אותי?

תודה

פורסם

מה הסיכון אם תופסים אותך נוהג בלי רשיון? בעל הרכב מקבל שלילה ל30 יום והרכב עלול להיות מוחרם ל30 יום גם כן.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
מה הסיכון אם תופסים אותך נוהג בלי רשיון? בעל הרכב מקבל שלילה ל30 יום והרכב עלול להיות מוחרם ל30 יום גם כן.

תודה אבל מה אם האוטו מושכר והרישיון של המשכיר הוא גם של חו"ל?

פורסם

אני בן יחיד למיטב ידיעתי..

אם המקרה יגיע לחברת ההשכרה היא עלולה לקנוס\לטבוע אותכם. מה היה קורה בארה"ב במקרה כזה?

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

זה בעייתי, אם יעצור אותו שוטר והוא יציג רישיון אמריקאי ודרכון אמריקאי (במידה ויש לו כזה) ידבר אנגלית ולא יזדהה כישראלי, רוב הסיכויים שלא יבדקו אותו יותר מידי....כי זה מלא ניירת שלא יוצא ממנה כלום

פורסם

בארה"ב לא היית יכול להוציא רישיון עד גיל 21 אם אתה נוהג מתחת גיל 15 בלי רישיון

ואין לי דרכון אמריקאי.. אבל אני לא גר בישראל 4 שנים ואין לי ת"ז ישראלית..

פורסם

אז איזה אזרחות יש לך?:shock:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
אז איזה אזרחות יש לך?:shock:

נולדתי בארץ - יש לי מס' זהות אבל אין לי ת"ז...

קיבלתי מכתב שהייתי בן 15 ומשהו להוציא ת"ז אבל לא הוצאתי..

פורסם
אין לך את התעודה עצמה כאילו...אזרחות ישראלית יש לך....וגם יש לך דרכון ישראלי....

ברור.. רק 4 שנים לא גר בארץ..

פורסם

בטוח שיש לו אזרחות ישראלית ואין לו ת"ז.

בכל מקרה - במידה ורשיון אמריקאי הוא בינלאומי (ואני מאמין מאוד שכן, אם הוא לא בא ככה כברירת מחדל תוציא אחד בינלאומי זה לא אמור לעלות יותר מכמה עשרות דולרים בודדים וגם לא), אז הוא תופס גם בישראל (אני בטוח שכן) ואז תוכל לנהוג בישראל חוקי למהדרין.

זה כמו שאתה מוציא בישראל רשיון בינלאומי ונוהג איתו בארה"ב, רק ההפך.

ברשיון יש תמונה, אבל בכל זאת תדאג להסתובב עם הדרכון כדי למנוע כאבי ראש.

במידה ושוטר ישאל אותך שאלות - אתה יהודי שגר בארה"ב ואתה פה בטיול מולדת, לא יעשו לך כלום.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם
בטוח שיש לו אזרחות ישראלית ואין לו ת"ז.

בכל מקרה - במידה ורשיון אמריקאי הוא בינלאומי (ואני מאמין מאוד שכן, אם הוא לא בא ככה כברירת מחדל תוציא אחד בינלאומי זה לא אמור לעלות יותר מכמה עשרות דולרים בודדים וגם לא), אז הוא תופס גם בישראל (אני בטוח שכן) ואז תוכל לנהוג בישראל חוקי למהדרין.

זה כמו שאתה מוציא בישראל רשיון בינלאומי ונוהג איתו בארה"ב, רק ההפך.

ברשיון יש תמונה, אבל בכל זאת תדאג להסתובב עם הדרכון כדי למנוע כאבי ראש.

במידה ושוטר ישאל אותך שאלות - אתה יהודי שגר בארה"ב ואתה פה בטיול מולדת, לא יעשו לך כלום.

תודה אחי אבל אני לא אספיק להוציא רישיון בינלאומי כי זה לוקח כמה ימים ואני טס מחר בבוקר..

נראה לי אני אנהג בארץ (אני אנהג יפה לא נראה לי שיהיה בעיה..)

וצריך להשים שלט של נהג חדש או לא? (בארה"ב אין דבר כזה..)

וד"א מה אני עושה בעניין הביטוח?

פורסם

תראה לדעתי כמעט בטוח שהרשיון שלך בא בינלאומי כברירת מחדל, הרי ארה"ב היא אחת המדינות המרכזיות בעולם המערבי.

זה לא אמור לקחת זמן, אפילו בארץ אתה הולך ומוציאים לך במקום :lol:

במידה ולא, אני מאמין ששוטר שיעצור אותך לא ישים לב - תאמין לי שרוב הסיכויים שזו תהיה הפעם הראשונה שהוא רואה רשיון אמריקאי :wink:

בקשר לשלט והביטוח, וגם לגיל שלך -

אין לך מה לדאוג, הרשיון שלך הוא בינלאומי ולכן אתה נוהג פה כאורח, עלייך להתנהג לפי חוקי התנועה הישראליים - אבל הגבלות הרשיון שלך הן ההגבלות האמריקאיות שבהם הוצאת את הרשיון ולא ההגבלות הישראליות - ככה שזה שאתה עדיין לא בן 17 לא משנה.

שלט נהג חדש אתה גם לא צריך, כי אתה לא נהג חדש - כמו שאמרתי הגבלות הרשיון הן ההגבלות שיש לך באמריקה.

ביטוח מן הסתם אתה צריך, תוכל לבטח את הרכב לזמן הטיול על שמו של מישהו מקורב אליך בתנאי שהוא מעל גיל 21 בכל אחת מחברות הביטוח, אם זה רכב מושכר הוא כבר בא עם ביטוח.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם
תראה לדעתי כמעט בטוח שהרשיון שלך בא בינלאומי כברירת מחדל, הרי ארה"ב היא אחת המדינות המרכזיות בעולם המערבי.

זה לא אמור לקחת זמן, אפילו בארץ אתה הולך ומוציאים לך במקום :lol:

במידה ולא, אני מאמין ששוטר שיעצור אותך לא ישים לב - תאמין לי שרוב הסיכויים שזו תהיה הפעם הראשונה שהוא רואה רשיון אמריקאי :wink:

בקשר לשלט והביטוח, וגם לגיל שלך -

אין לך מה לדאוג, הרשיון שלך הוא בינלאומי ולכן אתה נוהג פה כאורח, עלייך להתנהג לפי חוקי התנועה הישראליים - אבל הגבלות הרשיון שלך הן ההגבלות האמריקאיות שבהם הוצאת את הרשיון ולא ההגבלות הישראליות - ככה שזה שאתה עדיין לא בן 17 לא משנה.

שלט נהג חדש אתה גם לא צריך, כי אתה לא נהג חדש - כמו שאמרתי הגבלות הרשיון הן ההגבלות שיש לך באמריקה.

ביטוח מן הסתם אתה צריך, תוכל לבטח את הרכב לזמן הטיול על שמו של מישהו מקורב אליך בתנאי שהוא מעל גיל 21 בכל אחת מחברות הביטוח, אם זה רכב מושכר הוא כבר בא עם ביטוח.

תודה אחי עזרת לי מאוד :wink:

• תוכן חדש...