Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6946 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חושב שאתה לוקח סיכון עצום....

כשאתה מגיע למדינה, אתה מחוייב לציית לחוקים שלה, לא משנה אם אתה לא גר בה.

בארץ אין ביכולתך להוציא רשיון לפני גיל 17, כך שאני מאמין שלמרות שיש לך רשיון באה"ב, פה הוא לא יתפוס.

חוץ מזה, יש לי חבר עם רשיון אמריקאי, שהוציא רשיון בארץ עם מספר מנימלי של שיעורים (נדמה לי 4?) וטסט. כך שאולי רשיון אמריקאי אינו בנ"ל?

יום נעים, והבצלחה :)

טל

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

טל אני בדקתי ואסור לי להוציא רישיון ישראלי לא משנה כמה שיעורים אני עושה כי אני מתחת גיל 17

ואני לא יודע בן כמה אתה ואם יש לך רישיון

אבל אם יש לך רישיון אתה תבין שלנהוג כמעט כל יום

ופתאום לא לנהוג חודש זה מבאס ומגביל ביותר.. :|

פורסם

ואני לא יודע בן כמה אתה ואם יש לך רישיון

עד לפני שבוע הייתי אומר משהו כמו: ":cry: לצערי עוד לא, אבל עובדים על זה"

אבל מאז עברו קצת מים בירדן :)

והתשובה השתנתה.

אני בהחלט יכול להבין את הבעיתיות של לא לנהוג חודש... זה ממכר כמו סקס.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם
טל אני בדקתי ואסור לי להוציא רישיון ישראלי לא משנה כמה שיעורים אני עושה כי אני מתחת גיל 17

בגלל זה גם, אתה לא יכול לנהוג בארץ אם אתה מתחת לגיל 17...

כמו שנאמר פה, בכל מדינה יש את החוקים שלה לגבי נהיגה, וכשאתה נמצא בה אתה צריך לנהוג לפי החוקים שלה, ולא לפי חוקי המדינה שבה הוצאת את הרשיון...

דרך אגב, גם אם תנהג יפה יכולה להיות בעיה... דבר ראשון, במקרה של תאונה חס וחלילה אני די בטוח שהביטוח לא יכסה את הנזק...

דבר שני, אם יתפסו אותך נוהג בלי רשיון כנדרש, אולי זה לא יפריע לך לחזור לארה"ב, אבל זה יכול לגרום לבעיות בביקור הבא שלך בארץ...

לפי דעתי לא כדאי לקחת את הסיכון...

פורסם

מניסיון של חבר קרוב, שכבר הרבה שנים נוהג עם רישיון אמריקאי בארץ ונפגש עם לא מעט שוטרים - אין עם זה שום בעיה, אבל...

חשוב מאוד, במידה ואתה נתקל בשוטר להציג לו דרכון אמריקאי ולהראות לו שאתה אכן תייר, כלומר - חותמת כניסה לישראל מהזמן האחרון.

הבעיה היא שלפי החוק, אם ברשותך דרכון ישראלי אתה מחויב להכנס לארץ איתו, ולא עם הדרכון הזר שלך. עכשיו תבחר על איזה חוק אתה רוצה לעבור.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
מניסיון של חבר קרוב, שכבר הרבה שנים נוהג עם רישיון אמריקאי בארץ ונפגש עם לא מעט שוטרים - אין עם זה שום בעיה, אבל...

חשוב מאוד, במידה ואתה נתקל בשוטר להציג לו דרכון אמריקאי ולהראות לו שאתה אכן תייר, כלומר - חותמת כניסה לישראל מהזמן האחרון.

הבעיה היא שלפי החוק, אם ברשותך דרכון ישראלי אתה מחויב להכנס לארץ איתו, ולא עם הדרכון הזר שלך. עכשיו תבחר על איזה חוק אתה רוצה לעבור.

כן אבל אין לו דרכון אמריקאי

בקיצור תברר באתר של משרד הרישוי

פולקסוואגן - על איכות לא מתפשרים.

פורסם

קח בחשבון שהבעיה שלך עלולה לצוץ ממקום אחר לגמרי.

חברת השכרת הרכב משכירה רכב לנהג מסוים שפרטיו מצוינים בפניהם.

אם רוצים נהג נוסף אז אין שום בעיה אבל הם לא מוסיפים עוד נהג ואז כל אחד יכול לנהוג אלא הם מבקשים את הפרטים הספציפיים של הנהג השני, בשל גילך הצעיר (ואולי גם בשל בעיה חוקית בארץ) הם עלולים לא לאשר אותך ואז פשוט אסור לך לנהוג על האוטו הזה.

בקשר להחלטתך לנהוג בארץ בכל מקרה, אם אתה מגיע לארץ בשביל לבצע עבירות תנועה, אתה מוזמן להשאר במיאמי, נראה שם כמה השוטרים נחמדים כשיתפסו אותך עובר במודע ובכוונה על חוקי התנועה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...