Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6977 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם משהוא מכיר סאב טוב שמתאים לרוק מוסיקה ( (Black Sabbath .Led Zeppelin הרבה תופים ובאס גיטרה שזה אומר שהוא צריך להיות מהיר ,מדויק ומוציא צליל יפה ולא בומים של דיסקוטק .בקיצור SQ נקי .

סאב צריך להיות בגודל עד 10" (יש בעיה של מקום בבגז' ) תקציב עד 1500 ₪ + - .

גם הוא לא צריך להיות חזק במיוחד עד 300RMS כי מגבר לא אמשוך יותר .

אסמך לשמוע המלצות מבעלי סאבים כאלו ובכלל מכל מי שיודע.

תודה מראש לכל המגיבים .

פורסם

אני כבר שמעתי המלצות טובות על פירלס אבל יש בעיה ליבוא מחו"ל אני כבר קניתי סאב של מורל בסאונדסטורם והוא יכול להחליף את הסאב לכל סאב שמוכרים בארץ .סאב הנוכחי הוא מעולה רק חסר לי משהוא בשמיעת רוק .אם יש יבואן של פירלס בארץ?

פורסם

יש לי mq quart 10" מהסדרות הפשוטות והוא ממש תענוג בגיטרות באס.

אני בטוח שגם ההסדרות הגבוהות יותר לא יביישו

כבר חודש בלי קיק דאונים - ככה מתמודדים עם מחירי הדלק:idea:

פורסם

אין שום בעיה להביא מחול ועם שער הדולר זה יצא בערך 1200

הבאתי כבר אחד מהחנות MADISOUND.COM

חפש אשכול בשם פירלס+1400

לי יש את ה12 בתיבה של 35 ליטר והוא מצויין במוזיקה שציינת

פורסם

פירלס. זאת בדיוק המוזיקה בשבילו. סאב מעולה. בגלל זה קניתי אותו. למה 10"? הרי את המקום תופסת תיבה, לא סאב, והיא תצה לגודל זהה לתיבה של 12". אם אתה רוצה משהוא בארץ, תשמע הרצים, סאבים מדוייקים וטובים לכל הדעות. אבל הפירלס עדיף, לפי דעתי.

פיג'ו 2008 82כ"ס ידנית, 2014, עגלה נגררת ומעשנת בשר ענקית!

פורסם

נראה לי שתיבה של 10" יותר קטנה(משהוא כמו 30ליטר), אני מתכוון לתיבה ported .אולי לסאב הספציפי הזה לא צריך תיבה גדולה? באיזה תיבה סאב שלך DRAGONJEEP?

פורסם

למה אתה רוצה תיבה פורטד? לא הבנתי אותך בכלל. תיבה של 35 ליטר אטומה לפירלס, והסאב הזה יהיה גם חזק וגם מדוייק כמו שלא תיארת לעצמך. אז מה רע, בכח לא לכת עליו? נראה לי תמוה :shock:

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אמרו לי שתיבה אטומה לא כל כך מתאימה לסאב מדוייק ,אין לי נסיון אם הסאבים ,אז אני לא יודע מה להגיד, אם אתה יודע מנסיון אז יש מצב .ואני לא צריך יותר מדי כח ,חבל לי על האוטו שלא התפרקו לי הפלסטיקים :-D ולא יתחיל לכפוץ לי(הוא קטן ממש פצפוחון )

פורסם
נראה לי שתיבה של 10" יותר קטנה(משהוא כמו 30ליטר), אני מתכוון לתיבה ported .אולי לסאב הספציפי הזה לא צריך תיבה גדולה? באיזה תיבה סאב שלך DRAGONJEEP?

אני הולך לבנות לו תיבה חדשה, התיבה הישנה שלי הולכת לקונה של הP2 (כבר יש קונה) - הסאב הקודם שלי. אני בונה לו תיבה חדשה של 30 ליטר. אטומה, כמובן. בדיוק הנפח שאתה רוצה. קנהXXLS "12, ותהיה מרוצה עד השמיים. אם אתה רוצה - דבר איתי בפרטי, אני יכול להשמיע לך אותו. אזור חדרה.

בברכה,

דימה

פיג'ו 2008 82כ"ס ידנית, 2014, עגלה נגררת ומעשנת בשר ענקית!

• תוכן חדש...