Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1153 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ביום שישי נסעתי 100 ק"מ כיוון כדי לראות "רכב שנראה חדש ושמור בקנאות" ומטופל במוסך מורשה ע"פ הרשום במודעה.

הגעתי בשיא החום כדי לראות גרוטאה שנצבעה בצורה חובבנית (אפילו לא הורידו את גומיות המשקופים לפני הצביעה), כל המתגים ברכב מתקלפים והשיא הוא שהטיפול ברכב בוצע ע"י בעל הרכב שהשוויץ שרק הבוקר החליף שמנים ופילטרים במיוחד בשבילי

ביזבוז של יום שישי :(

• תגובות 885
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מעטים האנשים שישקרו לך במצח נחושה(יגידו שברשיון הרכב הוא 02 כשהוא בעצם 08)

אומרים כמו גדולים.

כבר נסעתי חיפה-נצרת בשביל רכב יד 3 (02 ברישיון כביכול) ו160 אלף ק"מ בשביל למצוא רכב יד 07 עם 240 אחף ק"מ.

וגם ראינו אופנוע שבטלפון היה יד 4 במציאות היה רשום 11-12

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם
אומרים כמו גדולים.

כבר נסעתי חיפה-נצרת בשביל רכב יד 3 (02 ברישיון כביכול) ו160 אלף ק"מ בשביל למצוא רכב יד 07 עם 240 אחף ק"מ.

וגם ראינו אופנוע שבטלפון היה יד 4 במציאות היה רשום 11-12

חלק מהאנשים האלה חיים בסרט שאם הם מעבירים רכב בתוך המשפחה או בין חברים זה לא נחשב "תכלס" העברת יד אלא רק ברישיון.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

לא, חלק מהאנשים חיים בסרט שאם הוא כבר יביא אותך עד פה, אתה כבר תקנה את האוטו בין אם כי לא תשים לב או בין כי "כבר הגעת עד לפה".

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• שנה מאוחר יותר...
פורסם
לא מפתיע....מדינה של חאפרים.

איציק

חבר שלי קנה אוטו מיצובישי לנסר 10. אחרי שבוע ניסה להוריד חלון צד ימין קידמי, לא יורד :evil: .הביא כמה מכות בדלת החלון נפל לבפנים! הלך למוסך פתחו את הדלת וראו שחלון עמד על מקל :lol:

פורסם
חלק מהאנשים האלה חיים בסרט שאם הם מעבירים רכב בתוך המשפחה או בין חברים זה לא נחשב "תכלס" העברת יד אלא רק ברישיון.

למה לא מבקשים היום צילום של הרישיון ישירות לנייד?

פורסם

לא הייתי שולח לאף אחד שאני לא מכיר את הרישיון לנייד כי זה יכול להיות פתח לזיופים, מעבר לכך שסוחרים ימצאו אלף דרכים לגרום לך לבוא.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
לא הייתי שולח לאף אחד שאני לא מכיר את הרישיון לנייד כי זה יכול להיות פתח לזיופים, מעבר לכך שסוחרים ימצאו אלף דרכים לגרום לך לבוא.

אפשר להסתיר פרטים מזהים. את מה שרלוונטי אפשר בהחלט לשלוח.

אני קניתי מסוחר והוא שלח את הרישיון כמו שהוא וככה יכלתי לראות מתי נגמר הטסט לרכב, כמה ידיים וכו'.

• 7 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

הנה דוגמא ממודעה שעדיין מפורסמת ביד2, מס' מודעה 44457157.

טויוטה ורסו 2010, 92,000 ק"מ, יד 2 פרטית, יד 1 ליסינג, מחירון יד2 על 74, רוצה הסוחר 73.

תיאור הרכב, מילה במילה: "רכב במצב לדש [הטעות במקור] לחלוטין, שמור ומטופל בקנאות, נקי מתאונות התחייבות בבדיקה. לא בשבת".

הגעתי לראות את הרכב ביישוב קדימה, בחצר של איזה וילה עתיקה יש מגרש מכוניות, והנה עומד הרכב במצב "לדש" לחלוטין:

אני נכנס לאוטו, וקודם כל נותן כמה דפיקות על הפלסטיקה ליד הגיר, כנראה פירקו כשהוציאו דיבורית או משהו ולא החזירו כמו שצריך.

ריפוד כסא נהג - קרוע (נראה כאילו מישהו ישב בו עם אקדח ובמקום של החיכוך הרכב הריפוד נקרע).

דלת אחורית ימין - חור סיגריה בדיפון הפנימי (שאלתי מפורשות אם עישנו באוטו ואמרו שלא, האמת שלא היה ריח מורגש).

פלסטיקה - משופשפת עד כדי כך שהצבע האפור ירד ורואים את השחור מלמטה.

כל האוטו שריטות ומכות קטנות, שום דבר ששווה לתקן (ובכל זאת - "שמור בקנאות"?).

חור בפנס אחורי שמאלי, הזכוכית פשוט שבורה.

פותחים מכסה מנוע - סיכוי פלסטיק מעל הפנס הקדמי הימני מפוחפח (מחובר עם ברגים קודחים שמיועדים לקירות גבס), רופף ומקרקש. הפנס עצמו טיפה רוקד. מיד עולה חשד שהרכב חטף מכה מקדימה.

נוסעים למכון בדיקה "קומפיו-קאר" (בדיעבד מסתבר שהבעלים של הסוכנות, בחור בשם אביב, אמר לנהג לקחת אותי למכון הספציפי הזה, שזה לכשעצמו בכלל לא חשוד ומעיד על תום לב גבוה).

האוטו יוצא פרפקט בכל מה שקשור למנוע וגיר, ממש תדהמה (גם מכונת תפירה הייתה יוצאת ככה כנראה).

מעלים את האוטו על הליפט, מלמטה כל המגן גחון רופף ומחובר עם כמה ברגים ואזיקונים, אני שואל את הבעלים - תגיד זה אוטו ש- "שמור בקנאות"? הוא אומר לי - כן, יחסית לגילו. מה הסיפור, כמה אזיקונים ואתה נוסע שנים.

הא לכם דוגמא קלאסית.

Veni, Vidi, Visa

פורסם

כן, מה לעשות, חשבתי שנוריד לו במחיר. האוטו כבר יותר מחודש באתר, עוד לא נמכר (מעניין למה)

Veni, Vidi, Visa

פורסם

מכוני הבדיקה בנתניה מקושרים עם הסוחרים ולהיפך .חיפוש קצר היה מוכיח את זה.

המכון האובייקטיבי היחיד הוא מוסך או מכון האחים.

לגבי הטויוטה הזו-יש סיבה למה לא נמכרה עד עכשיו. רמז ? הק"מ ממש לא העניין כאן.

אם הרכב היה נלקח לבדיקה במכון אובייקטיבי,אני בספק אם לא היה נאמר,שהרכב הזה מחובר מכמה טויוטות.

קנייה מסוחרי נתניה = שמת כספך על קרן הצבי. חומר למחשבה !

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
הנה דוגמא ממודעה שעדיין מפורסמת ביד2, מס' מודעה 44457157.

טויוטה ורסו 2010, 92,000 ק"מ, יד 2 פרטית, יד 1 ליסינג, מחירון יד2 על 74, רוצה הסוחר 73.

תיאור הרכב, מילה במילה: "רכב במצב לדש [הטעות במקור] לחלוטין, שמור ומטופל בקנאות, נקי מתאונות התחייבות בבדיקה. לא בשבת".

הגעתי לראות את הרכב ביישוב קדימה, בחצר של איזה וילה עתיקה יש מגרש מכוניות, והנה עומד הרכב במצב "לדש" לחלוטין:

אני נכנס לאוטו, וקודם כל נותן כמה דפיקות על הפלסטיקה ליד הגיר, כנראה פירקו כשהוציאו דיבורית או משהו ולא החזירו כמו שצריך.

ריפוד כסא נהג - קרוע (נראה כאילו מישהו ישב בו עם אקדח ובמקום של החיכוך הרכב הריפוד נקרע).

דלת אחורית ימין - חור סיגריה בדיפון הפנימי (שאלתי מפורשות אם עישנו באוטו ואמרו שלא, האמת שלא היה ריח מורגש).

פלסטיקה - משופשפת עד כדי כך שהצבע האפור ירד ורואים את השחור מלמטה.

כל האוטו שריטות ומכות קטנות, שום דבר ששווה לתקן (ובכל זאת - "שמור בקנאות"?).

חור בפנס אחורי שמאלי, הזכוכית פשוט שבורה.

פותחים מכסה מנוע - סיכוי פלסטיק מעל הפנס הקדמי הימני מפוחפח (מחובר עם ברגים קודחים שמיועדים לקירות גבס), רופף ומקרקש. הפנס עצמו טיפה רוקד. מיד עולה חשד שהרכב חטף מכה מקדימה.

נוסעים למכון בדיקה "קומפיו-קאר" (בדיעבד מסתבר שהבעלים של הסוכנות, בחור בשם אביב, אמר לנהג לקחת אותי למכון הספציפי הזה, שזה לכשעצמו בכלל לא חשוד ומעיד על תום לב גבוה).

האוטו יוצא פרפקט בכל מה שקשור למנוע וגיר, ממש תדהמה (גם מכונת תפירה הייתה יוצאת ככה כנראה).

מעלים את האוטו על הליפט, מלמטה כל המגן גחון רופף ומחובר עם כמה ברגים ואזיקונים, אני שואל את הבעלים - תגיד זה אוטו ש- "שמור בקנאות"? הוא אומר לי - כן, יחסית לגילו. מה הסיפור, כמה אזיקונים ואתה נוסע שנים.

הא לכם דוגמא קלאסית.

לפי התיאור שלך על האוטו גם ב10k אני לא הייתי קונה את הרכב הזה

פורסם

וכנראה בדיוק בגלל זה הוא עדיין מפורסם. בינתיים קניתי ורסו 2010 עם 99,000 ק"מ ב- 75,000 ש"ח מטרייד אין חולון.

מצד אחד - אי אפשר לומר שמציאה גדולה, זה טיפה פחות מהמחירון.

מצד שני - אפילו לא לקחתי לבדיקה. שלא ישתמע שאני מחזיק מעצמי, אבל פשוט למדתי מה לחפש. האוטו במצב אחלה, תענוג של עסקה, ילווה אותי עוד שנים רבות.

ועל זה נאמר - poor people can't afford to buy cheap.

האמת שלי בכלל בא על זאפירה, ב- 70 יכולתי להביא זאפירה 2012 במקום ורסו 2010, אבל מה לעשות שיש כאן גם עניין של סחירות, אמינות, עלויות שוטפות וכו'. הורסו הזאת היא כמו פאקינג מזומן - אני מפרסם עכשיו במחירון, היום אני מעיף אותה. הזוי.

Veni, Vidi, Visa

פורסם
אח...כל כך מוכר לי כל הנושא הזה.

מה לא עברתי בתקופה שחיפשתי מכונית. כל הסוחרים השקרנים שבטלפון טוענים שהאוטו רשום על שמם עד שאתה מגיע לפגוש אותם. כמובן הסיפור לגבי הבעלים הקודמים...לא חסרים כאלו שטוענים שבעלים קודמים=2 אומר שהוא היד השניה.

זכור לי סיפור אחד מאוד משעשע. קבעתי אם סוחר (כמובן שנודע לי שהוא סוחר אחרי שנפגשתי איתו) לראות את ה-106XS שלו (זאת אחרי שהתייאשתי מלמצוא XSI וראלי דור ראשון במצב נורמאלי בארץ). אגב באיזור נו"ש בחיפה המקום ש ו ר ץ בסוחרים!

בכל אופן אני מגיע למקום פוגש אותו. אני מסתכל על האוטו...רגע זה לא XS!

הסוחר אומר לי בטח זה XS תסתכל רשום (מדבקה מעפנה).

בעצבים הסברתי לו שהמושבים מקדימה הם פשוטים ולא הספורטיביים שיש לXS, אין לוח שעונים, הפגוש הקדמי שחור ולא בצבע של הרכב ואין פנסי ערפל. בנוסף אגב אפשר להבדיל בין XS לגרסאות היותר פשוטות...בעזרת המתלים. לגרסאות ה-XS ומעלה (ראלי ו-XSI) יש מתלים קדמיים קצת שונים מאלו של הגרסאות היותר פשוטות וניתן להבחין ויזואלית כך נורא בקלות (למי שיודע על מה להסתכל).

הסוחר שנורא התרשם (לא ממש) מבקיאותי בנושא סינן קללה על אלו שנתנו לו למכור את האוטו.

אני בדיוק אחרי רפרוף על WRX STI ביד 2. רק להכנס לתמונות ולראות כמה מהן בכלל בלי כונס אויר...

בהתחלה חשבתי שזה אנשים תמימים שבחרו בהקמת המודעה בתת דגם הלא נכון. עכשיו אחרי הקריאה של מה שכתבת....

are you a mexican or a mexican't?

(ג'וני דפ, שם, שם)

• תוכן חדש...