Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1158 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אספר לכם סיפור מהשבועיים האחרונים

מכרתי את הלאון שלי ע"מ לעבור להנעה אחורית ,חיפשתי מאז בימרית 330ia כל השנתונים,ואז ראיתי ביד 2 מודעה על שנת 2006 יד04 עם 170000 ק"מ אמרתי נשמע סביר בוא נבדוק..............

הבחור נשמע כלא אחד שמבין באמת בבמוו לפי התשובות,אומר שמחזיק את הרכב 4 שנים וטיפל באחד המוסכים המוכרים באזור חולון לא אומר את שמו שאלתי אם הרכב על שמו אמר שכן ! שאלתי בגילוי האם אתה סוחר? אמר לא!

טוב בוא נראה את הרכב אמרתי ואז התחילו ההתפתלויות תשמע אני עובד אני בצפון אני כאן אני שם..

המשכתי להתקרצץ ולבסוף הוא הגיע אלי הביתה,הרכב נראה טוב+ ושמור אמממה הרכב לא רשון על שמו אלה על שם גברת שאיני יודע מיהי(הוא טוען זאת סבתא שלי חחחח גיחכתי בלב) אוקיי אמרתי להעברת בעלות היא תגיע? אמר כן. המשכתי לחפור ואז הגעתי לקטע התשלום אמרתי לו המחאה בנקאית או העברה.... כאן החלו ההיסוסים תראה יהיה לי בעיה(כאן נכנסו כבר כל רשויות המס שאולי הבחור בקשר איתם) ואז סופית נדלקה הנורה האדומה עם הסירנה שאמרה לי בן אדם רד מזה ומהר!

אכן כך עשיתי היום בשיטוטים בפשפשוק בפייסבוק ראיתי את אותו רכב אצל מישהו אחר מפורסם.כאשר יצרתי קשר אמר שהרכב נמכר מוזר.. הוא ממשיך להופיע ביד 2.בדיקת רשם המשכונות לא העלתה כלום אבל לך תדע עם איזה טיפוסים תתמודד אח"כ שתקנה

לקח אישי מהסיפור.

לא משנה כמה אתם וותיקים בעולם הרכב תמיד תלמדו משהו חדש, ישראל היא גן עדן לרמאי רכב .

להזהר ולבדוק ב 7 עיניים .אם יש ספק אז אין ספק ולא לקנות .

אני ירדתי מהסיפור

fly low drive fast

zx volcane- c4 vts-B4 spec b -Leon fr-Bmw e46 330i-Mustang gt 4.6

• חודשיים מאוחר יותר...
  • תגובות 885
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני גם אקפיץ לספר על מוכר סוג ז'

מחפש לחבר C1 רובוטית

*בטלפון* -הרכב נקי ללא תאונות מטופל במורשה

מגיעים, הרכב באמת טופל במורשה! ואפילו הוחלף קלאץ' ממש עכשיו.

המוכר-מחירון 34. מראה לי מחירון של יד2, מסביר לו שזה שווה לת*ת - המחירון המשוקלל בפועל 28,הוא רוצה 27.

מסתובב סביב הרכב,דלת עם סימני חלודה,שואל אותו למה זה ככה? -הרכב חונה ליד הים (הוא חי בעבר,או שהוא שכח שיש לו רכב שבקושי 5 שנים על הכביש).

-רווח עצום בצד אחד של הכנף והמכסה מנוע לעומת הצד השני- שואל למה זה ככה ומה קרה? עונה שאין כלום.

אחרי זה אומר שבטסט אמרו שצריך להחליף פנסים אז הוחלפו הפנסים וככה זה, שאלתי אם פירקו כנף כדי להחליף פנס? עונה לי שכן... וואלה.

גם הפנסים מקוריים, והם דהויים בטירוף ונראה שלא הוחלפו מעולם.

כל זה לא הדליק לי נורה אדומה! אבל רציתי לקחת למוסך ליתר בטחון.

כבר הלכנו ואמרנו שנקבע יותר מאוחר, אז התקשרתי שוב ושאלתי אם אפשר ללכת למוסך.

-"לא לא אין לי זמן למוסך,יודע מה עזוב אני לא רוצה למכור אני צריך את האוטו".

פה כבר הבנתי שמדובר בנבלה

Miata ND2

פורסם
מצד אחד אתה צודק.

אבל במידה ואתה הולך עם מישהו שמבין בזה, מאוד...דוגמת GUY או איציק_נ, ועוד לוקח את הרכב לבדיקה...אז בכזה מצב אתה לא קונה חתול בשק...אתה יודע בדיוק איך האוטו. לא?

גם אם הרכב בסדר, למה לקנות משקרן?

נהג ותיק

פורסם

במהלך חיפושיי אחרי מאזדה ספיריט שתקציב של עד 40 K נתקלתי בסוחר מנתניה שקרן בן שקרן

עלתה מודעה ליד 2 הרכב שנת 2009 צורה חדשה יד ראשונה עם 180K ( תכננתי לקנות את הצורה הישנה אבל המחיר היה כל כך זול לעומת האחרות ונכנס לי בתקציב שהתפתיתי) מה גם שהרכב היה בצבע תורכיז שזה חולשה שלי, אני מת עליו.

מרים טלפון לבן אדם אני רוצה 40 לא מוריד שקל, לא מעניין אותי לא מוריד שקל, אומר לו תשמע אין לי בעיה עם המחיר תן לי פרטים על האוטו, אומר שהוא הוציא אותו מהחברה תאונות לא עבר מעולם הכל חדש חדש, תגיע עם כסף להעברת בעלות.

אני מההתרגשות לא ישן בלילה, לוקח יום חופש מהעבודה מושך כסף מזומן מהבנק ( אני תמיד קונה ומוכר רק במזומן), דואג שגם אבא שלי יקח יום חופש ( הוא בודק לי תמיד במקום מכוני בדיקה) מגיעים לנתניה למקום מפגש הוא אומר לי אחי אני לא פה נסעתי, שולח אותי לכתובת אחרת, ככה שלוש פעמים! מטייל בנתניה מחפש אותו, בסוף קובע אותי ליד איזה חניון מגיע עם האוטו, חשכו עיניי( גם 20K לא הייתי משלם לו) כל האוטו דהוי, דלת הוחלפה טמבון קדמי מפוצץ, פנס אחד חדש אחד ישן, הריפודים בפני קרועים, בתוך תוכי עוד התלהבתי מהצורה ומהכל אמרתי אם יירד במחיר נתקן אותו, מבקש ממש רישיונות הרכב על תו סחר מזה שנה וחצי ! ואין טסט . שאני שואל אותו מה זה הוא אומר אל תדאג אני ייטפל בזה העברת בעלות תתבצע במקום.

שואל אותו למה שיקרת למה לא אמרת מלכתחילה שאתה סוחר היית חוסך לי את כל הטירחה, התשובה המרגיזה ביותר ששמעתי בחיי, אחי מה זה משנה סוחר לא סוחר ברישיונות רשום יד ראשונה פרטית.

נפרד ממנו לשלום, קובר את החלום בנתניה וחוזר לצפון הרחוק

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

היי לכולם,

רוצה להזהיר אתכם מבנאדם מסוים,

הייתי צריך לקנות ממנו שברולט קרוז 2009 מנוע 1.8.

הבחור התעקש שניקח את הרכב לבדיקה בקומפיוטסט שקרוב למקום העבודה שלו,

מיותר לציין שהוא מכיר את כל הבוחנים במכון כולל את זה שיושב איתכם בסופו של דבר ומסביר לכם על הליקויים שיש ברכב.

בקיצור, בבדיקה של הרכב יצא שהחליפו לו קורת רוחב (עם ברגים) - משמע פגיעת שילדה.

בנוסף, תיבת הילוכים פורקה ואולי הוחלפה אולי התעסקו בה, לא יודע. ועוד כל מיני ליקויים.

בכל מקרה במכון בדיקות כיוון שהם מכירים את הבנאדם הזה, עושים לו קומבינות ורצו לטייח את זה ולומר שהכל בסדר ברכב (למרות שהכל כתוב בטופס בדיקה). כאשר אמרתי לבחור שיש לרכב פגיעת שילדה הוא התחיל להתלהם ולצעוק ולהתעצבן כי ביקשתי ממנו את עלות הבדיקה בחזרה. בקיצור הבנאדם קוף. העסקה התפוצצה כמובן והוא הלך ממכון הבדיקות ברעש וצלצולים כאילו אני זה שיצאתי לא בסדר.

שורה תחתונה - כשאתם קונים רכב מיד שניה - קחו אותו למכון בדיקות שאתם מכירים, שאתם רוצים! גם אם זה במחיר של פיצוץ העסקה במידה והמוכר לא מוכן.

אה ועוד משהו - אל תתקרבו לשברולט קרוז - זה אוטו זבל! אני הפסדתי את עלות הבדיקה אבל טוב שכך, כי זה עדיף מלהיכנס כל פעם למוסך על כל מיני תקלות אחרות ולשפוך מאות שקלים אם לא אלפים.

פורסם

כשאני מכרתי את הקיה הקונה שאל אותי לגבי מכונים באיזור אמרתי לו שיש מ.מ.מ קרוב לבית אבל הוא מוזמן להיכנס לאינטרנט לקרוא ביקורות ולהחליט - בסוף כשהגענו הוא ביקש ללכת לקומפיוטסט ולא התווכחתי נסענו לקומפיוטסט הרכב יצא נקי והעסקה בוצעה - אמינות במכירת רכב יד 2 זה דבר ראשון! מראש שהוא התעקש ללכת ספציפית למכון הזה זה היה יכול לחסוך לך את הכסף על הבדיקה כי פשוט היית אומר לו שלא.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

נתקלתי בעבר בסיפור ההפוך - קומבינה בין הקונה למכון הבדיקה. אמנם תאורטית בעל הרכב יכול לסרב למכור את הרכב במחיר המופחת שידרוש הקונה הפוטנציאלי אבל הוא יחשף ללחצים קשים - והסוחרים יודעים להפעיל אותם - וגם בדרישות לתשלום תמורת הבדיקה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לפעמים זה גם וגם - הסוחרים מביאים את אותו הרכב פעמיים למכון - בפעם הראשונה כדי להוריד במחיר את המוכר, בפעם השניה כדי לייפות את מצב הרכב בפני הקונה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

מי ששאל לגביי השברולט קרוז, למה הוא אוטו זבל?

אז תיבת ההילוכים שלה על הפנים. "מתבלבלת" לפעמים.

נזילות קבועות באוטו/האוטו הזה נוטה להתחמם ושלל דברים שהופכים את הבעלות על השברולט ללא כדאית. בסה"כ זה גם רכב קוריאני.

ואגב, את זה גם אמרו לי מקורות יודעי דבר שמתעסקים עם השברולט הללו כל היום. חבל רק שידעתי את זה מאוחר מדיי...

לא נורא :)

פורסם
לפעמים זה גם וגם - הסוחרים מביאים את אותו הרכב פעמיים למכון - בפעם הראשונה כדי להוריד במחיר את המוכר, בפעם השניה כדי לייפות את מצב הרכב בפני הקונה.

במקרה שהיה לי הסיפור היה דומה. קניתי רכב שהוצג כמעולה, נסעתי בו שנתיים (של סבל) ואז נבדק באותו מכון, הפעם הוצג כנבלה. רטרוספקטיבית הבנתי שנפלתי קרבן לקומבינה של סוחרים ומכון, ושנתיים נסעתי בין חיפה לעפולה ברכב מסוכן (הניחוש שלי, לפחות תאונת שלדה, יתכן רכב משוחזר).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• אחראי פורום
פורסם

^ כמו המקרה הנפוץ של קונה שבא עם חבר ש"מבין" וההוא בודק את האוטו עם כל רפרטואר הפרצוף ההמום שהוא יכול לגייס.

מי ששאל לגביי השברולט קרוז, למה הוא אוטו זבל?

אז תיבת ההילוכים שלה על הפנים. "מתבלבלת" לפעמים.

נזילות קבועות באוטו/האוטו הזה נוטה להתחמם ושלל דברים שהופכים את הבעלות על השברולט ללא כדאית. בסה"כ זה גם רכב קוריאני.

ואגב, את זה גם אמרו לי מקורות יודעי דבר שמתעסקים עם השברולט הללו כל היום. חבל רק שידעתי את זה מאוחר מדיי...

לא נורא :)

לא מאמין שאני יוצא להגנת הקרוז, אבל דווקא אמינות היא לא הצד החלש שלה, במיוחד בשני הדגמים האחרונים.

נפלת על נבלה, זה לא סיבה לפסול רכב שמתאים לך מבחינת תקציב, גודל וכו'.

זה שיש לה עוד לא מעט מגרעות זה משהו אחר. אמינות דווקא בסדר גמור.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

• תוכן חדש...