Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1153 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

4,אם הוא קובע איתכם להגיע לראות את הרכב לא בבית מגוריו ולא במקום עבודתו,בד"כ מקום ציבורי וכו' זה אמור להחשיד.

תשובות כמו: היום אני בת"א במקרה בסידורים ועוד חירטוטים.

אדם פרטי לא יחשוש לארח אותך אצלו בחניה ואפילו בבית!

5,לשאול אותו עוד בטלפון שבמידה ויש פגיעת שסי (שילדה) הוא מתחייב בכתב שהבדיקה עליו!

בלי קשר לא רק סוחר, מומלץ לשאול כל מוכר.

רוב הסוחרים יתחמקו .

4 לא מחייב. אנשים מסתובבים, אתה יודע - בין בית, לעבודה ולעיסוקים אחרים. מה הבעיה להיפגש במקום כזה או אחר, אם הוא נוח לכל הצדדים?

5 גם לא כלל ברזל. אם תבחן אשכולות דומים בפורום תמצא לא מעט אנשים שלא יתחייבו לך על כלום, פשוט כי הם לא מכונאים.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
  • תגובות 885
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כשחיפשתי רכב לחברה שלי, מאוד מהר הבנתי שאם אני לא מתחיל לחקור אנשים בטלפון אני אבלה הרבה זמן בנסיעות בדרכים.

דיברתי עם אנשים, שאלתי אם יש היסטוריית טיפולים, אמרו לי "בטח, היסטוריה מלאה, מוסך מורשה", שאלתי אם אפשר לראות את הטיפולים, משם השקרים התחילו להתגלות, לחלק אין, חלק לא הסכימו לבוא איתי להוציא היסטוריית טיפולים וכן הלאה. כנ"ל גם לגבי מספר היד שרשום ברישיון הרכב, שאלתי איזו יד הרכב, אמרו לי יד שניה, כשהתחלתי לחקור ולשאול מה כתוב ברישיון הרכב שוב התחילו שקרים, רשום ברישיון 2 (ז"א הבחור הנוכחי הוא יד 3) וכל מיני שקרים מסוגים אחרים.

בקיצור, אם אתם רוצים למנוע הרבה עוגמת נפש, תחלבו מידע בטלפון, יחסוך לכם הרבה זמן.

פורסם (נערך)

^בהמשך לסיפור של הידיים.

במודעה רשום יד 2.

אני: שלום, איזו יד אתה?

המוכר: שניה

אני: מה כתוב ברישיון?

המוכר: יד שניה.

אני: 01 או 02 בעלים קודמים?

המוכר: לא זוכר.

אני: תודה רבה, להתראות.

סיפור אחר שקרה בספטמבר 2013.

רכב מ2008 מפורסם עם 90K ק"מ. מגיעים לראות,(לא במקום ציבורי אלא אצלו בבית) על השעון 92K סביר לגמרי.

המוכר אומר שהוא סוחר, בסדר, כבר קניתי אוטו מעולה מסוחר.

הטסט של הרכב בחודש מאי, אבל רישום הק"מ הוא מחודש יולי, שם בערך בוצעה הפקדה לסוחר. פה חשדתי.

למחרת בודקים היסטוריית טיפולים של הרכב (שאכן טופל במורשה) דרך מישהו שמכיר מישהו ומגלים שב2011 הרכב עבר שיפוץ גיר והשעון עמד על 89K ק"מ.

הסוחר לא קיבל טלפון נוסף.

עריכה: נזכרתי בסיפור מצחיק לפני 3 שנים בערך.

מתקשרת בקשר לאופל קורסה 2001 הרכב בגוון אפרסק או משהו כזה. מחיר רשום במודעה מעל המחירון.

המוכר מספר לי על האוטו, בעיות קטנות פה ושם, ק"מ לא נמוך במיוחד.

אני: אוקיי, ולמה אתה מבקש מעל המחירון אם אפשר לשאול?

הוא: את יודעת, האוטו וורוד, צבע יפה לבחורה.

אני: ?!?!!?!?!?????:shock:

עריכה אחרונה על ידי Murzilka

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

עוד קטע שנחשפתי אליו כשחיפשתי גרנדה; מעבר לעניין של הידיים (שבאופן טבעי עם ישראל חושב שאם רשום ברישיון 03 אז הם יד שלישית, ולך תתווכח איתם במשך חצי שעה שהם לא) מי שמפרסם רכב יד שלישית (בפועל) כשהיד הראשונה הייתה ליסינג\השכרה כלל לא טורח לציין את זה. מבחינתם בסעיף "בעלות קודמת" שמים פרטי.

"מה זה משנה מי היה יד ראשונה, מורידים במחירון רק אם יד קודמת היה ליסינג, לא יד לפני-זה" :shock:

גוררים אותך לנסיעה של שעה בתח"צ רק כדי להפיל עסקה על הדברים האלה..

עוד מקרה היה לי כשמישהו הציג היסטוריית טיפולים אבל את החשבונית על החלפת רדיאטור + שיפוץ מנוע השאיר בבית.

בדיקה במוסך מורשה חשפה שנפרץ הרדיאטור חודשיים לפני כן, והשיפוץ שנעשה הוא חלקי בלבד כדי שהרכב ייסע, יש נזק לבלוק. (שבעצם דורש החלפת מנוע בסופו של דבר)

מכל חיפושיי ביד2 (ויש לי הרבה כאלה, בתור ה go-to-guy של המשפחה) נוכחתי לדעת שמוכרים תמימים הם זן נדיר, ברוב המוחלט מדובר על אנשים שמנסים לדפוק אותך בצורה כזאת או אחרת.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
עוד קטע שנחשפתי אליו כשחיפשתי גרנדה; מעבר לעניין של הידיים (שבאופן טבעי עם ישראל חושב שאם רשום ברישיון 03 אז הם יד שלישית, ולך תתווכח איתם במשך חצי שעה שהם לא) מי שמפרסם רכב יד שלישית (בפועל) כשהיד הראשונה הייתה ליסינג\השכרה כלל לא טורח לציין את זה. מבחינתם בסעיף "בעלות קודמת" שמים פרטי.

"מה זה משנה מי היה יד ראשונה, מורידים במחירון רק אם יד קודמת היה ליסינג, לא יד לפני-זה" :shock:

גוררים אותך לנסיעה של שעה בתח"צ רק כדי להפיל עסקה על הדברים האלה..

עוד מקרה היה לי כשמישהו הציג היסטוריית טיפולים אבל את החשבונית על החלפת רדיאטור + שיפוץ מנוע השאיר בבית.

בדיקה במוסך מורשה חשפה שנפרץ הרדיאטור חודשיים לפני כן, והשיפוץ שנעשה הוא חלקי בלבד כדי שהרכב ייסע, יש נזק לבלוק. (שבעצם דורש החלפת מנוע בסופו של דבר)

מכל חיפושיי ביד2 (ויש לי הרבה כאלה, בתור ה go-to-guy של המשפחה) נוכחתי לדעת שמוכרים תמימים הם זן נדיר, ברוב המוחלט מדובר על אנשים שמנסים לדפוק אותך בצורה כזאת או אחרת.

הם יודעים טוב מאוד ש03 זה יד רביעית . אל תאמין לאף אחד. לגבי היד ראשונה השכרה או ליסינג זה נפוץ , השקר שמספרים לך . אחרי כל כך הרבה סיפורים ומוכרי רכב , אני לא מופתע משום דבר. דיברתי עם מישהו שרצה למכור רכב. אני שואל אותו למה הרכב עשה ראש מנוע עם ק"מ כזה נמוך . והוא מספר לי סיפור על מאוורר שנתקע . ומפליג בהסברים על זה שאם עושים ראש מנוע בצורה טובה הכל בסדר ועוד שקרים וכו. כשהוא הבין שהוא לא מדבר עם תיכוניסט הוא עבר לגרסה אחרת " מה זה משנה שהוחלף ? אני יכול לא לרשום את זה במודעה ואף אחד לא ידע בחיים " . מיותר לציין שאחרי חמש דק' הוא עדכן את המודעה ומחק את אזכור הראש מנוע שהוחלף.

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

עכשיו תחשוב על כל זה כשאתה בעצם בחורה צעירה. דורש התמודדות עם עוד יותר שקרים וסיפורים כי "מה היא כבר מבינה". :?

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

אני רוצה להאמין שלכל בחורה נאיבית כזאת (כלומר אחת שלא גולשת בדרך קבע בCF) יש מישהו שקצת יותר מבין שהיא יכולה לפנות אליו לעזרה.

יותר מזה - זכור לי מקרה של מישהי שביקשה עזרה פה בפורום ואנשים מהאזור הציעו להתלוות אליה לבדיקות רכב..

יש לי בת דודה שאת הרכב הראשון שלה רכשה לבד (פיג'ו 206 2004 עם מעל 200KKM, גיר דופק וגג נפתח רקוב), שילמה מעל המחירון ומכרה כעבור חודשיים בחצי מזה.

אחרי זה היא כבר הבינה שאפילו להתקשר לאנשים ביד2 בלעדיי זה מעשה שלא ייעשה.

מטעויות לומדים, אין מה לעשות.

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם (נערך)

מדהים אותי איך אנשים שוללים רכבים על 02 ברשיון במקום 01 או אם המוכר אמר שאין לרכב שריטות ופתאום יש,בגלל דברים כאלה לא שוללים רכבים!

לענייננו...

בא לבדוק סובארו אימפרזה רגילה נפח 1.6 שנת 2007

יד 2,נראית יחסית שמורה מבפנים ומבחוץ

נוסע מצויין.

לאחר כמה ד'ק של דיונים סיכמנו על מחיר ,קבענו שעה יום למוחרת ..

שחזרתי הביתה אמרתי לעצמי לפני שאני סוגר אני חייב לקחת אותו לבדיקה או למוסכניק שיבדוק מה יש מתחת ואם הכל תקין..

לקחתי לבדיקה שילמתי 350 שקל ..

היה בלאי רגיל וטבעי אבל אז אלמנט ההפתעה! הרכב מולחם! פשוט כך! הרכב כמעט היה חצוי לשתיים (כנראה מתאונה) והמוסכניק של אותו אדם הלחים את שני החלקים!

אמרתי תודה לבורא עולם שהציל אותי מהרכב הזה! כמובן שהמוכר גימגם נפרדנו לשלום..ולא להתראות!

עריכה אחרונה על ידי loko152
פורסם
מדהים אותי איך אנשים שוללים רכבים על 02 ברשיון במקום 01 או אם המוכר אמר שאין לרכב שריטות ופתאום יש,בגלל דברים כאלה לא שוללים רכבים!

לעיניינינו..

בא לבדוק סובארו אימפרזה רגילה נפח 1.6 שנת 2007

יד 2,נראית יחסית שמורה מבפנים ומבחוץ

נוסע מצויין.

לאחר כמה ד'ק של דיונים סיכמנו על מחיר ,קבענו שעה יום למוחרת ..

שחזרתי הביתה אמרתי לעצמי לפני שאני סוגר אני חייב לקחת אותו לבדיקה או למוסכניק שיבדוק מה יש מתחת ואם הכל תקין..

לקחתי לבדיקה שילמתי 350 שקל ..

היה בלאי רגיל וטבעי אבל אז אלמנט ההפתעה! הרכב מולחם! פשוט כך! הרכב כמעט היה חצוי לשתיים (כנראה מתאונה) והמוסכניק של אותו אדם הלחים את שני החלקים!

אמרתי תודה לבורא עולם שהציל אותי מהרכב הזה! כמובן שהמוכר גימגם נפרדנו לשלום..ולא להתראות!

אני מקווה שהוא שילם את הבדיקה לפחות.

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

היו בבעלות חבר שלי שני רכבים יד 6.

כמובן שלא שוללים רכב על יד, אבל שוללים מוכר שלא נשמע אמין כבר בטלפון. אתה מפרסם רכב ולא זוכר איזו יד אתה? PLEASE...

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

לא שוללים על עוד יד, שוללים כי זה ההתחלה.

מה שמתחיל בשקר על יד ממשיך לשקר על טיפולים ונגמר בזה שאומרים לך שהרכב מורכב בעצם משניים.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

שלום לכולם

אש מח לתגובתכם בנושא.

אז לפניי כחודש רכשתי מסוכנות טויוטה ממחלקת הטרייד אין שלה טנדר טויוטה היילקס שנת 2000.

ברכב היו מספר ליקויים :

היה חסר כפתור הרמת חלון.

שעון הטורים לא עבד

ההנעה הייתה קשה

והיו מכות עקב העמסה על הגג וחלודה, קצת מכות בפח.

הבעלים של הסוכנות התנהל מולי והוריד 25 אחוז במחיר עקב כל הליקויים כאשר סוכם שאני לוקח אותו במצב כמושהוא.

אני מתחיל כעצמאי את דרכי ואין לי הרבה כסף רציתי טנדר אמין והליקויים לא הפריעו לי להתחיל לעבוד עם הרכב.

וחשבתי לעצמי כי עם הזמן אסדר אותו לאט לאט.כאשר הגעתי לראות את הרכב ביקשתי מהבעלים של שמכר את הרכב (בעל סוכנות משנה של טויטה) האם הוא מתחייב כי הרכב נקי מבחינת תאונות ,שהמנוע והגיר תקינים.

והוא התחייב ואמר כי הכל תקין.

לאוטו לא היה טסט הוספתי לא 900 ש"ח כדייש ישלים את הטסט ולקחתי אותו לאחר שבוע.

ואז החלו להתגלות אין ספור בעיות האוטו מעשן כמו קטר - משאבת סולר לא תקינה, הטורבו על סוף כוחותיו, אינג'קטורים סתומים,מנוע מזייף כנראה צלינדר אחד לא תקין, הארז שבור לגמריי, הדלת האחרוית של איסוזו בכלל,מחשב לא תקין מצתי להט גמורים, משאבת וואקום לבקרסים גמורה.....והרשימה לא נגמרת.

הבנתי שעשיתי עסקה גרועה , אך אחייה עם זאת.

מה ששבר אותי אתמול היה כיגיליתי כי השאסי שבור- לרכב ברישיון יש וו גרירה ,אך בפועל הוא לא היה קיים.

ולכן הלכתי למגרש רכשתי מתקן עם וו והתחלתי להתקין.

ואז חשכו עיניי גיליתי כי הזרועות של הטומבון חוץ מהברגים רותכן לשאסי , פתחתי את הריתוכים וגילתי כי ב-20 ס"מ האחרונין ב 2 הצדדים השאסי היה גזירה ורתכה זווית פנימית על מנת לחזק -אינני יודע מה לעשות הרכב נראה לא בטיחותי אני אמור לגרור נגרר כבד ,ואני מת מפחד כי השאסי יתנתק ועגלה תעוף על רכב מאחוריי ,וחס וחלילה אהרוג משפחה.

האם לתבוע את המוכר ?

האם לגשת לחולון למסלול אחד שיאשרו את הרכב או ייפסלו?

מה אני עושה במצב כזה?

השקעתי מעל 5000 ש"ח על הרכב כבר החודש .

קניתי את הרב על בסיס אמונה , היו תקלות , אך יש גבול לשאסי שבור אני יכול להרוג אנשים בגלל התרמית הזו.

אשמח לעצתכם כיצד להתקדם בנושא.

שאסי.jpg

פורסם

פשוט לא ברור לי איך מלכתחילה קניתה את הרכב בלי לבדוק אותו, היו לך כלכך הרבה נורות אזהרה ובכל זאת החלטת ללכת עם הראש בקיר, היה עדיף לך להפסיד 800 ש"ח על בדיקה ולא לגעת ברכב, אם הוא התחייב לך שהרכב נקי מבחינת תאונות ושהשלדה נקייה כמובן שאתה יכול לתבוע אותו!

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם

עשיתם זיכרון דברים שבו הוא מתחייב על הדברים הללו?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...