Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6981 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

לא הייתי בטוח אם לפתוח את הת'רד פה או בשיפורים. אם טעיתי אני מתנצל מראש.

אז ככה , לפני שבוע התחדשתי בגולף GTI MK4 האוטו נוסע מצויין , תאוצות מצויינות והכל טוב ויפה.

הבעייה שלי היא כאשר אני לוקח סיבוב במהירות אפילו לא גבוהה במיוחד(תלוי בסוג הסיבוב אבל נניח בשביל הדוגמא כיכר ב40 קמ"ש) אני מרגיש כאילו האוטו לא קשור לכביש , ולא אוחז בכלום.

כמו שכתבתי בכותרת הצמיגים שברשותי הם פירלי P6000 הבעלים הקודם אמר לי שהוא החליף אותם לפני פחות מחודש , והם גם נראים חדשים.

השאלה שלי היא אם מישהו התנסה עם הצמיג הזה? והאם הבעייה בדגם בכלליות או בשלי ספציפית? ואם מישהו גם יוכל להגיד לי מה בערך מחיר הצמיג מה טוב.

תודה רבה לעונים.

יום טוב ושבת שלום.

תום.

פורסם

למיטב ידעתי הפירלי הללו נחשבים לצמיגים טובים מאוד.

מחירון צמיגים תמצא כאן: http://www.tires4u.co.il/

דבר אחרון - נסה לבדוק את בולמי הזעזועים, יש לי הרגשה שהם אינם במיטבם.

מה הקילומטרג' של הרכב?

פורסם

170K

אבל זה לא מרגיש מהבולמים.

בסיבוב מעט מהיר ורציני יותר מפניה עירונית על 20 קמ"ש האוטו מרגיש כאילו הוא על שולחן הוקי אוויר.

תודה רבה על התגובות בקשר למחיר.

פורסם

1. בדוק לחץ אוויר בארבעת הגלגלים.

2. אולי אתה מנסה להוציא מהצמיגים משהו שהם לא. אם אתה משדרג צמיגים, ממליץ לך לבדוק את השניים האלו:

DUNLOP SP9000 , GOODYEAR EAGLE F1 GS-D3

3. הבולמי זעזועים שלך כבר לא מה שהיו פעם אחרי 170K, זה לא אומר שהם לא תקינים, אבל צריך להתחשב גם בזה.

פורסם

בפורד פוקוס שלנו יש פירלי p6000 אני לא זוכר תמידה אבל אני ממש אוהב את האחיזה של הצמיגים

תבדוק לחץ אוויר אולי הוא לא זהה בכל הגלגלים

פורסם

תודה על העצות.

אני אבדוק לחץ ואחזור אליכם עם תשובה.

אולי נצליח לפתוור את הבעייה בחינם;)

פורסם
1. בדוק לחץ אוויר בארבעת הגלגלים.

2. אולי אתה מנסה להוציא מהצמיגים משהו שהם לא. אם אתה משדרג צמיגים, ממליץ לך לבדוק את השניים האלו:

DUNLOP SP9000 , GOODYEAR EAGLE F1 GS-D3

אני בכלל חושב שכדאי לו לבחור סמי-סליקס וזהו. אם כבר משדרגים, שיהיה עד הסוף :screwy:

מניסיון של שנה וחצי וכמה עשרות אלפי קילומטרים על הP6000, מדובר בצמיג לא רע בכלל. נכון, הוא לא בקטגוריה של הF1 או הSP9000 וגם לא מתימר להיות, אבל מדובר בצמיג לא רע בכלל. אחיזה טובה על יבש ורטוב, קצב שחיקה סביר אבל סובל מהתיבשות מהירה מאוד בשמש הישראלית.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
170K

אבל זה לא מרגיש מהבולמים.

.

170K זה הרבה מאוד עבור הבולמים.

אם הבולמים מקוריים, אני ממליץ לך בחום לבדוק אותם היטב. לדעתי זמנם הגיע.

פורסם

צביקה לדעתי הצמיגים האלו לא משהו בכלל. מעבר לזה יש כמה הבדלים מהותיים בין רכב עם 90 כ"ס לרכב עם 150+- כ"ס.

לי על הרכב בבית יש מישלין אנרג'י חדשים, והם מרעישים ומאבדים אחיזה מהר מאוד - לרכב יש כ-130 כ"ס, לעומת זאת שמעתי לא מעט תשבוחות על הצמיג הזה מבעלי רכבים חלשים יותר (וגם מאבא שמאיץ לאט ולא עובר את ה90 אף פעם).. הכל תלוי ברכב ובנהג, וכנראה שהבחור כאן דורש קצת יותר, אם הוא נכנס לכיכרות ב40 קמ"ש ומצפה לאחיזה כמו על פסי רכבת.

בנוסף לרכב יש פוטנציאל ואם הבולמים גמורים, אולי ישתלם לך לשדרג אותם למשהו קצת יותר ספורטיבי.

מתן.

פורסם

חברים, עם אלמרה אוטומטית אפשר להיכנס לכיכרות ב40 קמ"ש, עם בולמים גמורים וצמיגי זבל אינדונזיים בני שנה וקצת שעברו חיים לא קלים!

אז עם גולף GTI לא?

חבר - או שאתה נכנס בפול גז ולא מבין מאיפה התת-היגוי, ואז הבעיה היא בך, ואולי קורס או שניים יעזרו (לא מתכוון לזלזל, אני לא מכיר אותך, פשוט נתתי כיוון).

או שהבולמים אכן במצב קשה, אבל עדיין, זה לא אמור להיות כלכך קשה לעבור כיכר על 40 עם הGTI, אלא אם זאת כיכר ממש קטנה!

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

ידעתי שתגיע תגובה על הכיכר.:lol:

זו הייתה רק דוגמא בכדי להבהיר את המצב.

(ולא אני ממש לא נכנס בפול גז לכיכרות וההחלקה/חוסר יציבות לא נובעת מתת היגוי).

התכוונתי שברגע שאני לוקח סיבוב שהוא מעט יותר "קשה" מפניית 90 מעלות על 20 קמ"ש בתוך העיר , האוטו נהיה ממש לא יציב.

לדעתי זה לא נובע מהבולמים (למרות שכמו שאמרתי אני אלך לבדוק אותם בכדי להיות בטוח) אלא דווקא מהצמיגים , אני ממש מחליק. כמו שתיארתי קודם , אני מרגיש כאילו האוטו על שולחן הוקי אוויר.

ד"א.

האוטו עומד על איזור ה180+- כ"ס

פורסם
צביקה לדעתי הצמיגים האלו לא משהו בכלל. מעבר לזה יש כמה הבדלים מהותיים בין רכב עם 90 כ"ס לרכב עם 150+- כ"ס.

לי על הרכב בבית יש מישלין אנרג'י חדשים, והם מרעישים ומאבדים אחיזה מהר מאוד - לרכב יש כ-130 כ"ס, לעומת זאת שמעתי לא מעט תשבוחות על הצמיג הזה מבעלי רכבים חלשים יותר (וגם מאבא שמאיץ לאט ולא עובר את ה90 אף פעם).. הכל תלוי ברכב ובנהג, וכנראה שהבחור כאן דורש קצת יותר, אם הוא נכנס לכיכרות ב40 קמ"ש ומצפה לאחיזה כמו על פסי רכבת.

אתה מערבב חלב ובשר.

האנרג'י מבית מישלין הם צמיגים ירוקים. הם לא נועדו להיות שקטים או לאחוז, אבל כן מצטיינים באורך חיים מטורף, שחיקה נמוכה ואולי אפילו חיסכון בדלק. הP6000 הם צמיגי High Performance ולכן גם הדרישות והיכולות מהם שונות.

אם מר XTC היקר מחפש סיבובים מהירים - לדעתי הוא בחר ברכב הלא נכון למשימה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

הפג'ו שלי על הצמיגים האלה P6000 מאז החלפת הצמיגים והשדרוג לצמיגים הנ"ל האוטו מתנהג טוב יותר ויושב יותר יפה בפניות אני אציין שהגדלתי את הצמיג 175.60.14

Seat Ibiza Cupra 07:twisted:

פורסם
אם מר XTC היקר מחפש סיבובים מהירים - לדעתי הוא בחר ברכב הלא נכון למשימה.

מר צביקה היקר.

דבר ראשון , תום , נעים מאוד.

דבר שני , אני ממש לא מחפש סיבובים מהירים ומטורפים יתר על המידה , אבל אני מצפה לפחות במינימום שהרכב יאחוז בכביש כמו שצריך אם החלטתי לקחת סיבוב -לא חד- על 50 קמ"ש. דבר שהוא לא ממש עושה ברצון ובחדווה.

דוד שלי לא מזמן לקח סיבוב על הרכב וכמעט העלה אותנו פעמיים על מדרכה (תוך 5 דקות) מכיוון שהוא לא ממש מכיר את האוטו (ולמרות האזהרות שלי).

מכיוון שאני כבר הספקתי פחות או יותר להכיר את מגבלות הסיבובים שלו (מגבלות שיביישו אפילו מיול של קווסאקי) אז זה לא קורה לי , אבל עדיין אני מרגיש לא בטוח בסיבובים ולא יודע מתי הצמיגים יאכזבו.

הצמיגים ממש מרגישים באוויר. וזה לא נראה לי הגיוני שאלו הביצועים שניתן לקבל מצמיגים של 500+- שקל לצמיג.

• תוכן חדש...