Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6999 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי מיצובישי סופר לאנסר, אני מכיר היטב את הבעיה של מנוע הצעדים ברכב הזה. אבל כרגע הטורים שלי בסרק לפעמים עומדים על 1400 סל"ד וזה מטריף אותי. ביצעתי ניקוי מצערת עם בפריי קרבורטור, ביצעתי ניתוק של המינוס לכמה דקות ואח"כ הרכב נשאר מונע ל10 דק', בהתחלה זה פתר את הבעיה ואפילו הרכב האיץ ונסע הרבה יותר טוב אבל הערב הבעיה חזרה ואפילו נכבה לי הרכב . לא היתה בעיה בהנעה חוזרת. מה שכן, כשאני מניע הטורים קופצים ל1800-1900 סל"ד ויורדים ל700 ואז מתייצבים על 1000. מה לעשות?

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

פורסם

מנוע הצעדים ברכב זה ידוע לשמצה, יש בעיה בחלק פלסטי אשר נשבר בו, ולא ניתן להשיגו.

החלפת מנוע צעדים היא הפתרון הקל ביותר, המתן לדעות נוספות בנושא, שבוודאי יגיעו.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6999 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...