Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6985 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

1. יש ברשותי טויוטה קורולה שנת 95

179 אלף קילומטר

העיניין הוא כזה :

לחבר שלי יש טויוטה קורולה שנת 2002 ,ונסעתי עליה כמה פעמים ,

ואני עולה לרכב שלי שנת 95 אני לוחץ על הגז אני לא מרגיש את אותה כמות כח כמו בטויוטה 2002.

הדוושה שלי פחות רגישה לעומת ה2002 ששמה יש רק נגיעה והאוטו מזנק .

רציתי לשאול אם יש סיכוי לגרום לדוושה להיות יותר רגישה ולתת את אותה כמות כח כמו הטויוטה 2002 לדוגמא.

2.לכל בעלי הטויוטה שנת 95 .. רציתי לשאול אם גם אצליכם הרכב ממש נמוך, ואתם מרגישים בפסי האטה ושומעים סוג של דפיקה כאשר אתם יורדים מהפס האטה כאילו המגני בוץ נידפקים בכביש, או שזה רק אצלי ?

3.השאלה הנוספת היא שנוצרת אצלי סיטואציה שכאשר אני נוסע לדוגמא על 60 קמ"ש והרמזור אדום ואני מאט את הרכב,

ואני נגיד על מהירות 20 ופתאום הרמזור הופך לירוק אני לוחץ על הגז, אז יש מין תחושה כזאת שהאוטו ניבלע , לוקח לו זמן לעכל את הלחיצה ולוקח לו גם זמן לעלות את המהירות , לעומת הטויוטה 2002 שהיא במצב כזה מתחילה את הנסיעה כמו שצריך ובלי בעיות . יש מה לעשות בנוגע לכך ?

תודה לעוזרים

במידה והכותרת נוגדת את כללי הפורום אני מצטער לא ידעתי איזה כותרת תתאים

אז אני מבקש לא לנעול לי את האשכול

אם אפשר אז לערוך

תודה

פורסם

קודםל בטויטה שלך- 94-97 (אם אני לא טועה) המנוע סיפק משהו כמו 120-125 כ"ס.

בשנים 99-07 המנוע סיפק 110.

בנוגע ל2.בדוק תקינות בולמים (למרות שהרכב דיי נמוך לכשעצמו).

בנוגע לסעיפים 1 ו3,- חכה למישה מבין יותר ממני, אבל ממה שאני זוכר משיטוטים הרבים בפורום, אם המנוע במצב טוב ומטופל כראוי, ניקוי בית המצערת יעזור ואולי גם ניקוי מזרקים (למורה שלי לנהיגה הייתה תופעה דומה וזה עזר).

פורסם

בקורולה שלך ובקורולה משנת 2002 המנוע שונה לחלוטין (מורכב בקורולות מסוף 2000 ואילך) - בקורולה החדשנית מורכב מנוע שעשוי כולו מאלומניום ויתרונו הגדול הוא בתיזמון שסתומים משתנה ששיפר את המומנט של המנוע (מה שגורם ל"סחיבה" טובה יותר).

למנועך יש למיטב זכרוני 117 כ"ס - טויוטה הקטינו את ההספק ל-110 לטובת שיפור המומנט.

בכל מקרה אל תשווה את רכבך לרכב שבו מותקן מנוע אחר.

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם
2.לכל בעלי הטויוטה שנת 95 .. רציתי לשאול אם גם אצליכם הרכב ממש נמוך, ואתם מרגישים בפסי האטה ושומעים סוג של דפיקה כאשר אתם יורדים מהפס האטה כאילו המגני בוץ נידפקים בכביש, או שזה רק אצלי ?

2.בדוק תקינות בולמים (למרות שהרכב דיי נמוך לכשעצמו).

בולמי-זעזועים אינם קובעים את גובה הרכב, את הגובה קובעים הקפיצים.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

לפי דעתי הבולמים של הטויוטה מאוד לא טובים, מנסיעה של שעתיים בטויוטה קורולה 2002 אני יכול להגיד לך שלא הרגשנו שלמכונית הזאת יש בכלל בולמי זעזועים ונוחות המכונית הייתה ממש אפסית ומרגישים שעולים אפילו על נמלה

מתגעגע... לאוטוביאנקי Y10 שלי.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

שלום, לי יש טויוטה קורולה שנת 95, גם אני נתקל בבעיה שהרכב נמוך ומקבל מכה כל פעם שיש בור. הרכב באמת נמוך, אבל אפשר לפתור את הבעיה הזאת ע"י נסיעה איטית יותר בכביש משובש. לגבי בעיה שניה, הרכב שלי הוא ידני, ומזנק ומגיב לכל לחיצה מצויין. אולי תשים תוסף דלק K44. אצלי אחרי התוסף הרכב הפסיק לרעוד ומגיב בצורה טובה יותר.

• תוכן חדש...