Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גרנד פרי אשקלון 1970 - למישהו יש מידע?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3829 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כלומר הוא עזב את הארץ? :(

רעיון טוב לחפש אותו בפורומים של לנצ'יה. תודה!

כמו שכבר כתבתי , אטלר התארח בתוכנית של עמנואל רוזן ובן כספית לפני שבועיים ביום שישי. בטוח שדרך התחקירנית שלהם ניתן להשיגו.

• תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כתבת? איפה? אני עובר על השרשור ולא מוצא את זה... :?

בכל אופן השגתי את האי-מייל של אטלר ואני מקווה שהוא יענה לי בקרוב.

פורסם
כתבת? איפה? אני עובר על השרשור ולא מוצא את זה... :?

בכל אופן השגתי את האי-מייל של אטלר ואני מקווה שהוא יענה לי בקרוב.

וואלה לא זוכר , אולי בפורום F1 ? :?:

פורסם

צריך להיות מעניין לשאול את אהרונוביץ על אדוארד אטלר...

למי שזוכר - כשאהרונוביץ עזב את טורבו, אטלר התחיל לערוך אותו. ואז התחילה מלחמה של לכלוכים שלא תאומן. לדעתי עד היום העלאת שמו של אחד מהם באוזני השני תגרום לוריד של המצח לפמפם.

איך הזכרתם לי את הקטעים האלו :D:D:D

פורסם

ניחוש פרוע לגבי הנהג במכונית מס' 1 במירוץ מס' 1-חיים כהן, הוא הוא השף חיים כהן מהמסעדה שנסגרה "קרן".

הרי הוא מחזיק/החזיק באלפא GTC וב GTV שקיבלה כתבה ל"אוטו" ("נשמה שלי" היתה הכותרת)..

:?

פורסם

אוקיי, זה עתה קיבלתי אי-מייל חזרה ממערכת "פלפל, שום ושמן זית" - זה לא חיים כהן שלהם. :(

אבל הצלחתי ליצור קשר עם אטלר, אז לא נורא :D

פורסם

מצטער יאיר, לא הגענו לשיחה בנושאים אישיים כל כך, אני לא ממש יודע מה קורה איתו היום וגם הד"ש ייאלץ להמתין עד שיחסינו יתחממו קצת... :oops:

פורסם

ישנה משפחה בשם משפחת אבר, הגרים באלפי מנשה (עד כמה שזכור לי...היינו שכנים) ובתור ילד אני זוכר אותם מעלים מדי פעם מכונית מרוץ כזו או אחרת בדרך למרוץ באשקלון.

הנהג במשפחה הייתה לא פחות מאשר נהגת. בעלה הינו הבעלים של מוסך אוטו קליניק בפ"ת.

אציע לך לדבר איתם, זוכג מאד נחמד ובטוחני שתוכל לקבל הרבה אינפורמציה מהם.

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם
ישנה משפחה בשם משפחת אבר, הגרים באלפי מנשה (עד כמה שזכור לי...היינו שכנים) ובתור ילד אני זוכר אותם מעלים מדי פעם מכונית מרוץ כזו או אחרת בדרך למרוץ באשקלון.

ליאור.

עד לפני שנתיים הייתה ברשותי פיורינו שקיבלתי במצב קטטוני, ועם קצת עזרה מרני מלמד הפכה זו למפלצת אימתנית (באופן מוזר, דוקא המיתלים המחוסלים שלה היוו יתרון גדול בנסיעות שטח אגרסיביות).

מיותר לציין שבריאן אבר היה מקור ההשראה שלי.

יאיר

פורסם

תודה ליאור - אבל לא מדובר באותם מירוצים. שרון אבר השתתפה במירוצי הראליקרוס שהתקיימו באשקלון בשנות השמונים, והמסלול שעליו הם התחרו הוא מסלול אחר מזה שאותו אני מנסה למצוא ברחובות שכונת ברנע.

יאיר - אם אני ארגיש שהיחסים של אטלר ושלי עומדים להתחמם יותר מדי אני אתייעץ איתך בהודעה פרטית :lol:

פורסם

אךךךךךךךךךךךךךךךךךךך ימי הראלי קרוס באשקלון............

זכתי להיות בהם בתור ילד...........

יש לי פול מזכרות מדבקות ותמונות וסרטי ודאו של התקופה

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

• תוכן חדש...