Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8340 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אבא שלי מתכנן להחליף בקרוב את המכונית שלו לאחת מהבאות:

Audi A6 מנוע 3.0

BMW סדרה 5 החדשה (מספר 530 אם אני לא טועה)

או Volvo S80 T6 (מנוע 2900 ומשהו עם 2 מדגשי טורבו)

דיברנו עם מישהו בקשר לוולבו והוא אמר שבגלל המדגשי טורבו,

ואיכות הדלק הירודה בארץ האוטו מבקר הרבה במוסכים בגלל השילוב הגרוע בין השניים

שיוצר המון תקלות..

בקשר לAudi, לאבא שלי יש עכשיו עם מנוע 2.4 והוא מאוד מרוצה ממנה

בקשר לBMW היא גם אופציה.. רק שכל דבר הכי קטן זה "תוספת" (גם דברים שמגיעים בסטנדרט באודי)

ולכן היא יוצאת הכי יקרה, השאלה אם היא שווה את הכסף?

תודה מראש! :D

*אפשרות גם להצעות אחרות בתקציב העומד על 400-450 אלף שקל

חובה להיות אוטו ייצוגי, לכן ג'יפים ו/או מכוניות ספורט למיניהן נפסלות..

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

כל פעם לראות בחדשות את ז'אק שיראק יוצא מאחת כזאת באמת מרגש ונותן יראת כבוד

יש לי בעיה עם פינלנד שהם רק אומרים מה לא! הם הרי לא מייצרים בעצמם מכוניות, אז מה הקטע להגיד 12654848.jpg יש לכם אלטרנטיבה ?

פורסם

ברכותיי. זכית לתואר "התשובה ההזויה של היום".

למגלה היקר - ב.מ.וו סדרה 5 נחשבת במשך שנים למובילת הקטגוריה, והיא אכן מציעה איכויות גבוהות ביותר. ה-5 החדשה חדשה לגמרי ולעומתה ה-A6 כבר מתיישנת. ה-A6 גם בטוחה פחות משתי המתחרות.

הוולבו תהיה הכי חזקה, אבל לא בפער אדיר מהב.מ.וו, שלה מנוע באמת מצוין, ללא טורבו.

ה-5 היא גם המרווחת מכולן, כנראה, תודות לבסיס גלגלים גדול משמעותית. היא גם הכי משופעת בטכנולוגיה חדישה. אני אישית הייתי כנראה בוחר בה, אבל הכי חשוב לעשות נסיעת מבחן קודם כל, בשלושתן.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

פלול היקר

מילא תשובה הזויה, אבל להעדיף 607 על בימר, אם הכסף נמצא בכיסך,

זה גובל בחוסר ידע תהומי במקרה הטוב.... והליכה עיוורת אחרי מותג במקרה הרע.

חוצמזה מה גורם לך להיות גאה בזה שז'אק שיראק יוצא מכזאת, אם אתה ישראלי?

כמובן ההמלצה שלי היא בימר , סדרה 5.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אותי אישית תמיד מרגש לראות את נשיא הודו, ד"ר עבדול קאלאם יוצא מטנדר טאטא.

ולעניינינו - בסגמנט הזה לדעתי, על סמך מבחני רכב כמובן (לא יצא לי לנהוג על כל המכוניות שציינת...) באמת הב.מ.וו 5 נחשבת כמוצלחת ביותר.

אבל אם הייצוגיות משחקת תפקיד, שווה לקחת בחשבון גם את הקדילאק CTS. רכב מרשים מאוד, מפנק מאוד, ובהחלט ייצוגי. מבחינת איבזור היא עדיפה, מבחינת ביצועים נטו, היא עומדת יפה מול המתחרות, אם כי כמכונית ספורטיבית הב.מ.וו תיתן יותר.

כמכונית ייצוגית היא מרשימה הרבה יותר, לדעתי, מהמתחרות הגרמניות הדי נפוצות על כבישינו. על מי שאיננו חובב רכב וקורא מבחנים מושבע היא יוצרת רושם של מכונית מהסגמנט של ה- A8 והסדרה 7.

פורסם

חשבת אולי על הקאדילאק CTS?

זולה משמעותית מבימר סידרה 5, אם אני לא טועה ב 100 אלף ש"ח, וללא ספק נמצאת ברמה שלה. במבחן שנערך ביניהם במגזין בארץ הבימר ניצחה, על משהו קטן בהחלט ולא משהו משמעותי. הם בעצמם ציינו שההבדלים לא כאלה גדולים, ולכן אני לא רואה למה לבזבז עוד 100 אלף שקל על הב.מ.וו ולא על הקאדילאק.

הקאדילאק מפוארת מאוד, ייצוגית מאוד, חזקה, ובטוחה.

הוולוו מדהימה, חזקה, נוחה. אני לא שמעתי על בעיות מוסכים כלשהן.

לדעתי, הבחירה צריכה להיות בין הקאדילאק, לב.מ.וו, לוולוו. מתוכם, הקאדילאק, בגלל מחיר עדיף בהרבה, והיא לא נופלת מהם.

Back to the original - NC again.

פורסם

אני הייתי בוחר בבימר ...

אבל אני חושב שאתה צריך לקחת נסיעת מבחן ולבדוק אחר כך מה הכי שווה לך ...

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם

הבימר החדשה עושה לי קילקול קיבה. אם במקרה עוברת בסביבה גם CTS זה כבר מצריך רופא. הן מכוערות כל כך... :cry:

ה-E עם מנוע 3.2L תהיה בחירה מצויינת. באיזור 450K כבר ניתן לשדרג אותה לגימור אלגנס ואז האיבזור מספק (אוונגרד עולה חצי מליון).

הבחירה שלי היא סאאב 9-5 אירו. גם מנוע מטורף. גם אוטו מאובזר עד מעל לגבות. גם יצוגי. גם מיוחד. ועוד כמה גמים...

הבעיה שלו תתגלה (כנראה) בשלב המכירה. אומנם לכל אוטו במחיר כזה יש שחיקת ערך גבוהה. לסאאב יש קצת יותר (גם) מזה.

אם הרכב ישמש למספר שנים (לדעתי מעל 4 - אבל זה מצריך תחשיב קצת יותר מעמיק), יתכן והוא יכול להוות אופציה מעולה.

יניב

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם
הבימר החדשה עושה לי קילקול קיבה. אם במקרה עוברת בסביבה גם CTS זה כבר מצריך רופא. הן מכוערות כל כך... :cry:

ה-E עם מנוע 3.2L תהיה בחירה מצויינת. באיזור 450K כבר ניתן לשדרג אותה לגימור אלגנס ואז האיבזור מספק (אוונגרד עולה חצי מליון).

הבחירה שלי היא סאאב 9-5 אירו. גם מנוע מטורף. גם אוטו מאובזר עד מעל לגבות. גם יצוגי. גם מיוחד. ועוד כמה גמים...

הבעיה שלו תתגלה (כנראה) בשלב המכירה. אומנם לכל אוטו במחיר כזה יש שחיקת ערך גבוהה. לסאאב יש קצת יותר (גם) מזה.

אם הרכב ישמש למספר שנים (לדעתי מעל 4 - אבל זה מצריך תחשיב קצת יותר מעמיק), יתכן והוא יכול להוות אופציה מעולה.

יניב

לנו יש סאאב 9000 CDE ... האבזור שלה עולה על רוב המכוניות .. אבל קשה מאוד למכור אחר כך .. וגם החלקים לא זולים וקשים להשגה ...

אבל אם זה חדש זה כבר עניין אחר..

אני לא כל כך בטוח אבל לפני שנה או קצת יותר ל סאאב עדיין היה גיר מיושן .. האם הם הסיבו אותו לגיר חדיש יותר ...??

אגב אם זה הקנייה היא לתקופה ארוכה אז הסאאב בהחלט קניה מעניינת וטובה מאוד ... :twisted:

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם

טוב, אז אחרי לילה לבן זה מה שיצא לי כשנשאלתי על רכב ייצוגי.

אבל עדיין, לדעתי ה 607 היא הכי ייצוגית ועושה הכי הרבה רושם.

הבימר 5 אמנם עדיפה מבחינת ניהוג (הגה חשמלי?) אבל מבחינת רושם נטו וייצוגיות ? וזה מה שהוא שאל, נראה לי שה607 עדיפה, יותר יפה, משדרת יותר גודל, ונדמה לי שהיא גם די 'זולה' משמעותית.

יש לי בעיה עם פינלנד שהם רק אומרים מה לא! הם הרי לא מייצרים בעצמם מכוניות, אז מה הקטע להגיד 12654848.jpg יש לכם אלטרנטיבה ?

פורסם
טוב, אז אחרי לילה לבן זה מה שיצא לי כשנשאלתי על רכב ייצוגי.

אבל עדיין, לדעתי ה 607 היא הכי ייצוגית ועושה הכי הרבה רושם.

הבימר 5 אמנם עדיפה מבחינת ניהוג (הגה חשמלי?) אבל מבחינת רושם נטו וייצוגיות ? וזה מה שהוא שאל, נראה לי שה607 עדיפה, יותר יפה, משדרת יותר גודל, ונדמה לי שהיא גם די 'זולה' משמעותית.

אז אולי כדאי שלא תכתוב אחרי לילות לבנים... "607 אחרי שטיפה"??? "ז'אק שיראק מרגש ונותן יראת כבוד"??? מה עבר עליך??? מכבש הידראולי במהירות 75 קמ"ש? :p

ה-607 באמת מרשימה ויזואלית, אבל מן הסתם מישהו שקונה רכב כזה לא מחפש רק את זה, ומה לעשות והיא מכונית נחותה מכל המתחרות שצוינו... וזה ממש לא רק ההגה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

X-TYPE היא מסגמנט אחד למטה. היא מתחרה ישירה בסדרה 3, ב-C קלאס וכו' - קרי משפחתיות גדולות.

S-TYPE מתאימה יותר מבחינת מימדים ומנוע. לאחר נסיעה בה, לטעמי היא נופלת מהמרצדס כמעט בכל תחום (לפחות כל תחום שניתן לחוש בו מכיסא הנוסע).

השוואה בין היגואר לב.מ.וו אני לא מכיר, אבל לפי תחושת בטן, ה-5 "תיתן לה ברכבות" בכל סעיפי ההשוואה :lol:

יניב

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם

YNV , בתור בעלים של שתי המכוניות שאתה משווה צר לי לאכזב אותך אבל היגואר עולה על המרצדס בהרבה תחומים במיוחד באלה שניתן לחוש בהם מכיסא הנהג וחשוב לציין שאתה מקבל מנוע 4.2 ליטר 6 הילוכים במחיר של 480 אלף זאם אני לא טועה זה לא יותר מהמחיר של הe-class 3.2 קלאסיק (רמת הגימור הנמוכה ביותר) אך זה הויכוח מיותר מכיוון שאין יותר יגוארים למכירה כל דגמי הs-type 2004 אזלו (הביאו כחמישה אם אני לא טועה) כך שההתלבטות היא לדעתי בין הE-class לבין הסדרה 5 שתיהן מכוניות טובות לא נסעתי בחמש החדשה והאמת היא שגם לא ראיתי אותה על הכביש (בתמונות היא לא משהו) .

אני הייתי הולך עלe-class היא יפה מאוד במיוחד על הכביש נוחה ולדעתי אולי המכונית הטובה בקטגוריה וגם היקרה ... אם אבא שלך היה מרוצה מה2400 של אודי אני בטוח שהוא יהיה מרוצה מ2600 של מרצדס בגרסת אוונגארד .

XJR

• תוכן חדש...