Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7067 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

האם בזמן הפעלת מזגן הרכב נכנסים לעבודה שני המאווררים? זה של המנוע וזה של המזגן.

מה הסיבה לאי כניסתו של מאוורר המנוע לעבודה, ורק מאוורר המזגן עובד?

אשמח לשמוע תגובות!

תודה שגיב

פורסם

והאם אנו צריכים לנחש באיזו אוטו איזה מודל איזה דגם , מדובר???????????

במילים אחרות, לא בכל רכב תכנון יצרן הרכב זהה, ולכן יש צורך לדעת באיזה רכב בדיוק מדובר.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

בדרך כלל כאשר מופעל המזגן 2 המאווררים עובדים, אצלך קיימת תקלה חשמלית שבגללה מאוורר של הרדיאטור לא נכנס לעבודה לכן הצעתי כנס מיד למוסך.

איזה כייף לי :)

פורסם

זה שונה מרכב לרכב. בהחלט יתכן שמאוורר העזר (מזגן) מופעל מיד עם המזגן והמאוורר הראשי מופעל רק מעבר לטמפרטורה מסויימת.

פורסם

אני לא מכיר ספציפית את הרכב שלך. לדעתי במקרה של שני מאווררים הם שניהם חשמליים ולכן מופעלים ע"י חיישן (סנסור, יוניט, אותו הדבר). יש גם מאווררים שמונעים ישירות ע"י רצועה ומופעלים ע"י מצמד עם עקרון פעולה דומה לטרמוסטט מערכת חימום - בוכנה קטנה המופעלת ע"י התכת שעווה בטמפרטורה מסויימת.

פורסם

לא בטוח שמאוורר המנוע אמור להתחיל להסתובב מייד. יכול להיות שהוא מחובר דרך הפרסוטט של המזגן ורק כאשר הגז מגיע ללחץ מסויים הוא מופעל, יכול להיות שהוא לא אמור להיות מופעל כלל אלא כשטמפ' המנוע עולה. יש לבדוק בשרטוטי הרכב.

בנסיעה רגילה כשאתה עומד הרבה זמן והמנוע דולק והמאורר מתחיל לפעול?

פורסם

אוקיי זה כבר טוב.

לצערי אין לי שרטוטים של המערכת שלך ואני גם לא מכיר מנסיון את ההתנהגות התקינה. מקווה שדני זומרשטיין יוכל לעזור לך בזה. אגב יש בעיה מיוחדת של התחממות או בעיה במזגן שבגללה שאלת את השאלה או שלא?

פורסם

היי אביב,

פשוט הפעלתי את מזגן הרכב, פתחתי את מכסה המנוע וראיתי שמאוורר המנוע לא עובד.

ממה שאני זוכר ברכב הקודם שלי שהוא היה גם אופל, שני המאוורים עבדו בו זמנית בזמן הפעלת המזגן.

• תוכן חדש...