Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4757 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הסאן ברנרדוס אבט היא בירה חזקה אפילו בשבילי. במפתיע, דווקא זוגתי אוהבת לשתות אותה, בעוד בירות קלות יותר שאני אוהב (גינס, לף ברון) היא ממש לא אוהבת.

ובלי קשר, בסופ"ש הבא ייערך פסטיבל הבירה בבית היין בקיבוץ מעברות. מניסיון העבר, מדובר באירוע מוצלח מאוד. מרבית הסיכויים שאגיע לשם ביום חמישי בערב.

הפרטים המלאים פה.

נ.ב.: אפס זה דרעק!

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תגובות 190
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בעקבות ההמלצות כאן, ניסיתי את הסן ברננדוס (לא יודע איזה מהסוגים) והיה לזה טעם של בירה שחורה עם אלכוהול.

משהו שמאוד מזכיר גאסר כהה.

לא אהבתי.

משכנתא זה קל

פורסם

קוזל כהה - טעמתי בפעם הראשונה בפראג לפני שנתיים והתאהבתי, בירה כהה עם טעם מעט מתקתק ומרקם חלק, אחת האהובות עלי. בפאבים ראיתי אותה מוגשת בפראג הקטנה, אבל אפשר להשיג בימינו גם בסופר.

גינס - אין ממש מה להגיד.

הובגובלין - ראיתי לפני מספר שנים באיזו מעדניה רוסית וחשבתי שמדובר בגימיק, אבל בזמן האחרון התחילו לדחוף אותה בפאבים במרכז ומדובר בבירה בריטית נחמדה מאוד. טעם לא תוקפני, מרקם מאוד נעים, וכמעט ואין טעם לוואי. מוגשת בטמפל ובוויצ'ווד, או במעדני מניה במחיר זוועתי של 15 ש"ח לבקבוק.

ווינשטפן - אחלה של בירת חיטה.

בירות רעות :

פאקה פראמן! ראיתי בסופר ותהיתי איזה טעם יהיה לבירה צ'כית שעולה 5 ש"ח לבקבוק, ובכן הטעם מחורבן, והיא משאירה טעם לוואי זוועתי.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם
בעקבות ההמלצות כאן, ניסיתי את הסן ברננדוס (לא יודע איזה מהסוגים) והיה לזה טעם של בירה שחורה עם אלכוהול.

משהו שמאוד מזכיר גאסר כהה.

לא אהבתי.

איזה צבע היה לבקבוק?

Insane things comes from insanely people.

פורסם

בירה "נשר" אם אני נוהג.

בירה "גינס" אם אני לא נוהג.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

בפאב אין כמו paulaner

ובבית כשאני רוצה לדפוק את הראש וכל השאר 4 ליטר של eagle 6.3% עושים את העבודה

21012008181759@gold-eagle-beer.jpg

חבר הפורום רמי מינץ נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך.

DFC

פורסם

ככל הנראה זו הייתה ABT12, לא בירה שכולם יאהבו.

נסה את הטריפל (או לף טריפל עם טעם דומה אבל פחות מוצלח), היא הבהירה ביותר שלהם.

Insane things comes from insanely people.

פורסם

בקבוק: הייניקן, גרולש.

חבית: ווינשטפן, גולדסטאר (רק עם חמוצים טובים).

הבירה הכי "לא טעימה" (בשפה יפה): גינס. 

זה נכון

פורסם
בירה "נשר" אם אני נוהג..

חשבתי שאני פריק היחיד.

טוב לדעת שאני לא לבד.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

עידן, אתה אף פעם לא לבד, בשביל זה התחתנת... :-D

אבל כן, תמיד טוב לדעת שיש עוד "חנונים" שלא שותים ונוהגים.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
ככל הנראה זו הייתה ABT12, לא בירה שכולם יאהבו.

נסה את הטריפל (או לף טריפל עם טעם דומה אבל פחות מוצלח), היא הבהירה ביותר שלהם.

אבל אני אוהב בירות כהות.

בגלל זה לא הבנתי איך ממליצים עליה.

אני גם כך בתהליכי הסבה לקווארבו, אבל ברירת המחדל עדיין גינס.

משכנתא זה קל

• תוכן חדש...