Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4757 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 190
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מישהו שמע , טעם , את הבירה SKOL?

לדעתי חיקוי עלוב ולא ממש מוצלח של קורונה,

אבל בבית רק בירה נשר:-D

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
אבל אני אוהב בירות כהות.

אם משהו שהצלחתי להבין זה שבירה לא שותים לפי הצבע. מצאתי הרבה בירות טובות שהן בהירות(בגוון) אך מבחינת הטעם הן מאוד עשירות ובעלות נוכחות דבר שחסר לי ב"בהירות" (הייניקן, קרלסברג ושות).

מפעם לפעם חנות "שר המשקאות" עורכים יום טעימות. מגיעים אליהם לחנות יבואני הבירה ומחלקים טעימות קטנות יחד עם כמה הסברים על הבירה שלהם. דרך מצויינת להעביר שעה וקצת ביום שישי ולהכיר בירות חדשות.

הבירות שאני מצאתי שטעימות לחיכי הן הסנט ברנרדוס אבט 12, בריגנד שהפתיעה אותי מאוד ולאחרונה טעמתי בירה שמוגשת בטמפל בר ונקראת Gordon Finest Gold וגם היא מומלצת מאוד.

בירה מצוינת נוספת שלא הוזכרה כאן היא המרדסו טריפל שבהחלט שווה בחינה מעמיקה. בירה קלה יחסית אך בעלת אחוז גבוה של אלכוהול.

מה שכן, שמתי לב שהבירות שבאות לי בטוב הינן בירות שלרוב חזקות יחסית.

Morel Dotech + MT22 - JBL 75.4 - Hertz ES250

פורסם

לאחר פסטיבל הבירה שהתקיים לא מזמן, מישהו יודע היכן אפשר לקנות בירות של "נגב" או של JEM'S בבקבוקים?

Insane things comes from insanely people.

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם

מקפיץ כי לפני כמה ימים ניסיתי בפעם הראשונה את בירה קרומבאכר (Krombacher) דארק ממש אהבתי.

מומלץ בחום (יותר נכון, בקור!).

חבל שלא קניתי עוד בסופר.. יתוקן בקרוב.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

• אחראי פורום
פורסם

מעניין שהשירשור הזה לא מוכר לי, בתור צרכן בינוני פלוס.

אין לי טעם מוגדר, אוהב לא מעט סוגים, אבל הרבה שמות פחות מוכרים לי שנזרקו פה בהחלט הולכים להיבדק.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

תודה על ההקפצה, שרשור חשוב מאוד!

אני משתדל לשתות בעיקר בירות בלגיות (מחזיק מלאי של הוגארדן בבית בכל רגע נתון). לדעתי הבירות הטראפסיטיות שמייצרים שם אלו הן הבירות הטובות בעולם (גם אם חלקן כבדות מעט). בעולם מושלם כנראה שהייתי עוזב את כל מה שאני עושה, וטס ללמוד להכין בירה באחד מהמנזרים האלו (בהנחה שהם היו מוכנים לקבל יהודים כשר למהדרין ;) )

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

המלכה שלי...

p1010643qb.jpg

טעמתי גם לא מזמן בירה בזלת DOUBLE BOCK... היה ממש ממש טעים! מומלץ בחום!

%7BA1BA6F2B-D835-49FD-8B1F-AD2FD88B071E%7D.jpg

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..
פורסם

בשבילי כל הבירות אותו טעם :-(.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

גינס

כנען

אם בא לי משהו קליל - אז ויינשטפן

באופן מפתיע, גם הבאלטיקה (בעיקר ה-7) היא ממש מוצלחת.

חוץ מזה, מישהו יודע איפה אפשר למצוא Kronenbourg 1664?

.We apologise for the inconvenience

פורסם

גינס, הוגארדן, לף, ניו-קאסטל, הובגובלין, כל מיני ale בריטי / סקוטי, גרולש, גולדסטאר. אין העדפה ספציפית, אני בוחר לפי מה שיש מחבית.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

אותי מעניין איך הגולדסטאר אנפילטרד

אבל בקבוע הוגרדן בהרצל ברחובות מוגש אצלם משום מה ורק אצלם בטמפ' הנכונה משהו כמו 2 מעלות מגיע לשולחן, תענוג צרוף.

התענוג שמוביל אותך

• תוכן חדש...