Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4756 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יש בירה שנקראת 'קרושוביצה', טעמתי לפני כמה חודשים בפאב שנקרא 'ג'נט' במרכז העיר ירושלים. בירה מעולה!

חוץ ממנה, אני אוהב מרפי'ס, גינס, טובורג מהחבית או גולדסטאר מהחבית.

מהבקבוק רק סטארופראמן.

כנראה שהם הכניסו לא מזמן את הבירה הזאת, עד לפני שנה+- הייתי קבוע אצלם, אף פעם לא שמעתי על הבירה הזאת.

אגב, הבעלים שם בן אדם ממש נחמד, נו טוב, כשאתה קבוע כל חמישי-שישי אצלו בפאב הוא גם מפנק אותך במחירים וצ'ייסרים חינם :-D

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

• תגובות 190
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

למתלהבים מה"אבסינת" (המרכאות בצדק) -

בירה שותים כי טעים, לא בשביל להתמסטל.

להתמסטל יותר זול עם ספירט 96 אחוז,

חבל לבזבז כסף על קשקוש מטופש ומגעיל בדיוק באותה מידה.:roll:

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

לינדרמנס לסוגיו זה נחמד (קריק דובדבנים,ניוטון והאפרסקים).

אבל הקסטיל רוז' - הרבה יותר טובה וחזקה - 8% אלכוהול.

Skoda Octavia MK III 1.8TSI

פורסם

זה נקרא בירה מתובלת בדובדבנים, זו בירת קסטיל בראון עם תוספת של אלכוהול, אשר מופק מליקר דובדבנים. לכן יש לה טעם מתקתק של דובדבנים. אבל זה ממש לא קריק.

Skoda Octavia MK III 1.8TSI

פורסם

תמיד שווה לנסות, יש בירות טובות בהרבה מלף בראון, גם בסגנון שלה. חבל להישאר מקובעים.

Insane things comes from insanely people.

פורסם
יש עדכון מבורך:

FRANZISKANER

בירה גרמנית בווארית.

קיימים שני סוגים:

-בהירה (HEFE WEISSBIER-HELL).

-כהה (HEFE WEISSBIER-DUNKEL).

בשני המקרים מדובר בבירה מצויינת.

הבהירה עדיפה בהרבה לטעמי ומזכירה ברמיזה את הפאולנר והווינשטפן הגרמניות אבל עוקפת אותן בסיבוב.

גיליתי אותה ממש במקרה כשהשם שלה בתפריט של אחת המסעדות נשמע לי מעניין ומאז אני לא יכול למצוא שום בירה בקלאסה הזאת.

ניתן לרכוש אותה בסניפי חצי חינם (שם אני קונה, בטוח שיש עוד מרקטים גדולים שמוכרים) ב-9.90 לחצי ליטר (התייקרה לנו עגלת הקניות :wink: )

בפאבים המוכרים (בסגנון טמפל-בר) מחירה הוא 28-30 ש"ח.

שתו ותהנו!

בגלל השרשור הזה אני הולך להוציא לי אחת מהמקרר...

:-P

franziskaner_pivo_namesec.jpg

+1000, אתם חייבים לנסות!

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
למה בירה כשאפשר:

absinth_black_absinthe_80_1.jpg

:evil::evil::evil::-)

אם אבסנט אז הירוק או האדום. לשחור יש טעם של מוות. אישית אני לא רואה טעם בלשתות בירה, אם רוצים משקה טעים תשתה קולה או משהו, 95% מהבירות בארץ מגעילות ואין טעם לשתות אותם, לא בשביל הכיף ובמיוחד לא בשביל לתפוס ראש

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

אתמול טעמתי בפעם הראשונה סן ברנרדוס (אבט) והתאהבתי.

כ"כ מעולה שהזמנתי ליטר ממנה.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

אני בן אדם של כחול לבן- גולדסטאר!!

לזכרונו של דודי אני מחזיק גם בקבוק נשר (לבן) במקרר תמיד, לא רעה אבל עדינה מדי בשבילי.

האפס הטורקית לא רעה בכלל אבל מיוצרת בטורקיה.

את הסינגה התאילנדית אני שותה לפעמים בשביל הזכרונות ולמה לעזעזל אין בארת בירה "לאו"?

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תוכן חדש...