Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מצלמה חדשה-ישנה חזרה לפעילות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8312 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אתה בטוח ה 100%?

ראיתי אותה ביום שישי,יש לה חרכי אוורור מאחורה.

If you treat your car like a racing car, then it will develop expensive racing problems

If it's stupid but it works, it isn't stupid.

פורסם
אתה בטוח ה 100%?

ראיתי אותה ביום שישי,יש לה חרכי אוורור מאחורה.

בכל מקרה, בית המצלמה הוא אכן אמיתי ולא דחליל ועובדה זו לא השתנתה.

מה שהשתנה הוא שמצלמה חזרה לשכון בעמוד זה.

אתם מוזמנים לנסות. אל תשכחו להגיד צ'יזזזז. :wink:

MCS 2008

פורסם

מישהו יכול להסביר בדיוק איפה היא נמצאת?

עד כמה שהבנתי מדובר במקום כלשהו בדרך מראשל"צ לבת ים? עד עכשיו נהגתי לטוס שם מידי פעם...

Live fast, die young - leave a better looking corpse

פורסם

אני יודע שכשאני נוסע מאלוף שדה בגהה עד אשדוד

כל מה שיש להזהר ממנו זה ניידות של ממל"ז שנדיר לראות שם, ושלוש מצלמות עמוד אחת בדיוק אחרי תחנת הדלק פז הסיירים, מצלמה שמוסתרת טוב מאוד אחרי שלט של "רדיו", ואחת מחלף אחד אחרי כן אם המשכתם ישר ולא יצאתם לראשון מערב, ועוד אחת אחרי הסיבוב כמה ק"מ וחצי אח"כ. שלושת אלה הנן מצלמות אמיתיות, אני יודע שהמצלמה בסיירים עובדת ודופקת כמו שעון...

כל השאר - רק אני יודע על עצם זה שהן אמיתיות. כל השאר - דחלילים, וזה עד אשדוד.

בדרך חזרה זו כבר בעייה. יש מצלמה אחת על אחד הגשרים, נדמה לי השני, שהיא אמיתית, ועוד אחת מוסתרת די טוב בסביבה של עצי שיחים לפני מחלף "יפו" ואחת לפני הסיבוב לפני שרואים את תחנת הדלק הסיירים.

Race Smart

פורסם
אני יודע שכשאני נוסע מאלוף שדה בגהה עד אשדוד

כל מה שיש להזהר ממנו זה ניידות של ממל"ז שנדיר לראות שם, ושלוש מצלמות עמוד אחת בדיוק אחרי תחנת הדלק פז הסיירים, מצלמה שמוסתרת טוב מאוד אחרי שלט של "רדיו", ואחת מחלף אחד אחרי כן אם המשכתם ישר ולא יצאתם לראשון מערב, ועוד אחת אחרי הסיבוב כמה ק"מ וחצי אח"כ. שלושת אלה הנן מצלמות אמיתיות, אני יודע שהמצלמה בסיירים עובדת ודופקת כמו שעון...

כל השאר - רק אני יודע על עצם זה שהן אמיתיות. כל השאר - דחלילים, וזה עד אשדוד.

בדרך חזרה זו כבר בעייה. יש מצלמה אחת על אחד הגשרים, נדמה לי השני, שהיא אמיתית, ועוד אחת מוסתרת די טוב בסביבה של עצי שיחים לפני מחלף "יפו" ואחת לפני הסיבוב לפני שרואים את תחנת הדלק הסיירים.

יותם , אם אתה לא מחזיק גלאי רדאר ויודע בוודאות איפה יש מצלמה ואיפה אין - אל תטעה בבקשה אנשים :mad:

בסיירים אין שום מצלמה ושם נעליים , רק עמוד. ואתה מדבר על נסיעה דרומה. אני דיברתי על נסיעה צפונה. בנוסף יש עוד מצלמה בדרך לאשדוד , לפני מחלף חולות. אז בבקשה , קצת זהירות לפני שאתה כותב דברים כאלה.

הנה פירוט , בפעם האלף:

כביש 4 (אשדוד-חדרה) מדרום לצפון :

1. 1 ק"מ צפונית לגשר ראשון לציון , לפני תחנת הדלק "הסיירים" (מול רמת אליהו /ראשל"צ , למי שמכיר).

2. 300 מ' צפונית לירידה החדשה לקריית אריה, פ"ת - מול בית IBM החדש.

3. 1 ק"מ דרומית לצומת בני דרור (אבן יהודה) ליד מפעל "אבנט".

4. 1 ק"מ צפונית לצומת בית ליד , דרומית לצומת רופין (לדעתי היא זו שעברה לראשון לציון , עדכון בקרוב).

כביש 4 , מצפון לדרום:

1. 1 ק"מ צפונית לצומת בני דרור , ליד הכניסה הצפונית לאבן יהודה.

2. 1 ק"מ צפונית לגשר תעשיה צבאית ברמת השרון (מורשה).

3. 500 מ' צפונית לגשר של מחלף חולות (2 ק"מ דרומית למחלף גן רווה לבאים מצפון) - בדיוק מול היציאה הדרומית למחלף גן-רווה.

מצלמה נוספת בכביש 40 (צומת פלוגות-באר שבע) בצומת הכניסה למושב אחוזם לכיוון דרום.

זהו.

כל שאר המלכודות/מצלמות ודומיהן הינן ניידות , או , לחילופין - דחלילים.

פורסם

סתם שאלה תמימה :roll: -

הם מעבירים מצלמות מעמוד לעמוד בגלל שחסרות להם מצלמות?

או במילים אחרות - אם בא איש רשע ופורע חוק אנטי סוציאלי שמקומו בכלא, ומשחית מצלמה, הם לא יחדשו אותה? פשוט תהיה אחת פחות?

אני פשוט דואג... יש כל כך הרבה אנשים רעים בעולם, והמשטרה כל כך חסרת משאבים נגדם.

אם כל מצלמה שנהרסת זה פחות אכיפה חשובה של עבירות מהירות (שבגללן נהרגים כל כך הרבה אנשים שלא היו נהרגים אם היו על 0 קמ"ש ומטה). זה פשוט כאב לב ובכיה לדורות.

פורסם

אני אוסיף.

כביש 40 צפונה,מצלמה ליד מושב סגולה. יש שתי מצלמות,מצלמה ראשונה

דחליל ואחרי 50 מטר מצלמה אמיתית.

שמעתי שבאותה הצומת לכיוון דרום יש גם מצלמה פעילה אבל לא בדקתי את

זה עדין.

אם מישהו יודע,בכביש 4 מאיזו מהירות מצלמות המצלמות?

If you treat your car like a racing car, then it will develop expensive racing problems

If it's stupid but it works, it isn't stupid.

פורסם
סתם שאלה תמימה :roll: -

הם מעבירים מצלמות מעמוד לעמוד בגלל שחסרות להם מצלמות?

או במילים אחרות - אם בא איש רשע ופורע חוק אנטי סוציאלי שמקומו בכלא, ומשחית מצלמה, הם לא יחדשו אותה? פשוט תהיה אחת פחות?

אני פשוט דואג... יש כל כך הרבה אנשים רעים בעולם, והמשטרה כל כך חסרת משאבים נגדם.

אם כל מצלמה שנהרסת זה פחות אכיפה חשובה של עבירות מהירות (שבגללן נהרגים כל כך הרבה אנשים שלא היו נהרגים אם היו על 0 קמ"ש ומטה). זה פשוט כאב לב ובכיה לדורות.

בעקרון כן , בשבילזה קמה בצפון האגודה של שורפי המצלמות . רחמנות על המצלמות המסכנות ... :?

אם אתה זוכר את מקרה השריפה של המצלמה שעמדה צפונית לבית ליד , הרי שבמשך כמה חודשים היא עמדה מיותמת וערופת ראש...

המשטרה מעבירה מצלמות בשביל אותם אלה שלומדים את מיקום המלכודות בעל פה ונמנעים מלקנות גלאי רדאר , ובכך מונעים ממדינתנו האומללה הכנסות ממיסים המגיעות לה על פי כל דין. :? אבל בדיוק בשביל זה אנחנו פה... 8)

פורסם
אני אוסיף.

כביש 40 צפונה,מצלמה ליד מושב סגולה. יש שתי מצלמות,מצלמה ראשונה

דחליל ואחרי 50 מטר מצלמה אמיתית.

שמעתי שבאותה הצומת לכיוון דרום יש גם מצלמה פעילה אבל לא בדקתי את

זה עדין.

אם מישהו יודע,בכביש 4 מאיזו מהירות מצלמות המצלמות?

לא. נבדק על גלאי רדאר.

והמצלמה לכיווןדרום היא זו עליה כתבתי.

המצלמות מכוונות ברמת העיקרון על 110 ומעלה , אבל לא הייתי מנסה. 8 מצלמות , סע (לידן :wink: ) כחוק.

• חודש מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...