Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מצלמה חדשה-ישנה חזרה לפעילות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8312 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
http://www.topspeed.co.il/forum/forum_posts.asp?TID=22819&PN=1

שימו לב חברים , הנבלה חזרה לפעול אחרי כשנתיים שקט. מדובר על העמוד שנמצא בערך 1 ק"מ צפונית לגשר ראשון.

שלא תגידו שלא אמרנו לכם. 8)

אמרתם, אבל לא עזר.

כמה מותר בקטע הזה? זה 90 או 100? :?

100 עד פחות או יותר מקביל לתחנת הדלק סיירים (משמאל), 90 אחרי זה.

פורסם

שמתי לב שהמצלמות הבאות קצת "נשרפו בשמש".

אחרי הכניסה לק. אריה בפ"ת לכיוון צפון ולפני מחלף תע"ש רמת השרון לכיוון דרום.

הם במצב הזה כבר מספר שבועות (הראש שחור כמעט כולו).

אגב, המשטרה החלה לעבוד על הנהגים. למספר דחלילים מדומים הוספו חריצים מאחור ע"ע המצלמה שנמצאת כשני ק"מ אחרי מחלף תע"ש לכיוון רעננה.

:evil::twisted:

ירון אדרי - 050-6565666

מדריך ומאמן ספורט מוטורי

מנהל מקצועי ספורט מוטורי

פורסם
http://www.topspeed.co.il/forum/forum_posts.asp?TID=22819&PN=1

שימו לב חברים , הנבלה חזרה לפעול אחרי כשנתיים שקט. מדובר על העמוד שנמצא בערך 1 ק"מ צפונית לגשר ראשון.

שלא תגידו שלא אמרנו לכם. 8)

אמרתם, אבל לא עזר.

כמה מותר בקטע הזה? זה 90 או 100? :?

100 עד פחות או יותר מקביל לתחנת הדלק סיירים (משמאל), 90 אחרי זה.

*PHEW* (רציני).

תודה.

שמתי לב שהמצלמות הבאות קצת "נשרפו בשמש".

אחרי הכניסה לק. אריה בפ"ת לכיוון צפון ולפני מחלף תע"ש רמת השרון לכיוון דרום.

הם במצב הזה כבר מספר שבועות (הראש שחור כמעט כולו).

אגב, המשטרה החלה לעבוד על הנהגים. למספר דחלילים מדומים הוספו חריצים מאחור ע"ע המצלמה שנמצאת כשני ק"מ אחרי מחלף תע"ש לכיוון רעננה.

:evil::twisted:

שרופה או לא, אתמול ראיתי פלאש מהמצלמה בין רעננה למורשה, ליד תע"ש. (אין כזה דבר מחלף תע"ש :shock: )

פורסם

יש את המחלף שמשמש את המפעל עצמו ויש לפניו מחלף קטן.

הכוונה לאלה.

אבל בכל מקרה תודה שציינת שהיא עדיין שורדת.

ירון אדרי - 050-6565666

מדריך ומאמן ספורט מוטורי

מנהל מקצועי ספורט מוטורי

פורסם

שרופה או לא, אתמול ראיתי פלאש מהמצלמה בין רעננה למורשה, ליד תע"ש. (אין כזה דבר מחלף תע"ש :shock: )

נראה לי שהיא התחילה לעבוד בצורה מטורפת. אני ראיתי ממנה פלאש פעמיים תוך שבוע כשעברתי בכיוון הנגדי (תסכימו איתי שזה נדיר). בפעם הראשונה נבהלתי כי חשבתי שזה מהצד שלי, ובפעם השניה (אתמול בערב בערך ב-9) גם הופתעתי והבטתי לצדדים מחפש איזו ניידת, כשפתאום קלטתי שאני על 105 בנתיב האמצעי כשמסביבי מכוניות... (אני לא רגיל :wink: )

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

נראה לי שהיא התחילה לעבוד בצורה מטורפת. אני ראיתי ממנה פלאש פעמיים תוך שבוע כשעברתי בכיוון הנגדי (תסכימו איתי שזה נדיר). בפעם הראשונה נבהלתי כי חשבתי שזה מהצד שלי, ובפעם השניה (אתמול בערב בערך ב-9) גם הופתעתי והבטתי לצדדים מחפש איזו ניידת, כשפתאום קלטתי שאני על 105 בנתיב האמצעי כשמסביבי מכוניות... (אני לא רגיל :wink: )

רוני

אולי החום של השריפה שיגע אותה ... ? :twisted:

פורסם
אתה בטוח ה 100%?

ראיתי אותה ביום שישי,יש לה חרכי אוורור מאחורה.

תמיד היה לה פתחי אויר, רק שהמצלמה לא ישבה שם.

המצלמה השניה (מול הסיירים) אני חושב שהיא בכלל לא אמיתית, מעניין אותי מה עם 2 המצלמות לכיוון דרום עם אותו קטע כביש.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
אתה בטוח ה 100%?

ראיתי אותה ביום שישי,יש לה חרכי אוורור מאחורה.

תמיד היה לה פתחי אויר, רק שהמצלמה לא ישבה שם.

המצלמה השניה (מול הסיירים) אני חושב שהיא בכלל לא אמיתית, מעניין אותי מה עם 2 המצלמות לכיוון דרום עם אותו קטע כביש.

מעניין אותך אז תקרא את כל הת'רד :evil:

פורסם

מישהו אומר שכן, מצד שני אחר אומר שלא!

אני נוסע שם כל יום, בחיים לא ראיתי שם פלאש אחד ואם עכשיו אומרים שלדרום גם אז אני צריך לדעת אם זה נכון או לא.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
מישהו אומר שכן, מצד שני אחר אומר שלא!

אני נוסע שם כל יום, בחיים לא ראיתי שם פלאש אחד ואם עכשיו אומרים שלדרום גם אז אני צריך לדעת אם זה נכון או לא.

תסע 120 ליד המיקומים שציינתי ותדע :twisted:

המיקומים הנ"ל נבדקו לפני כמה שבועות עם מגל"ר. מאז חולל כבודה של המצלמה בפ"ת.

• תוכן חדש...