Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7083 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כלומר אתה מעדיף מקריות שאי אפשר לחזור עליה בשביל כוס הקפה המסכנה שלי,

מקריות שאי אפשר לחזור עליה אפילו בניסוי עם כל הכלים המשוכללים שיש לנו היום,

מקריות שקרתה רק (ככל שידוע לנו) פעם אחת בכל שביל החלב,

מקריות שמסובבת את האלקטרון בדיוק כך ולא אחרת סביב האטום,

מקריות שממש במקרה לא הצליחה לייצר יותר מ 4 חיות מפריסות פרסה שוסעי שסע ומעלי גרה,וגם לא תצליח,

אתה יודע שזה נשמע קצת מוזר...

אכן מדהים! רק 4 חיות! מה רבו מעשיך אדושם! ברוך יוצר המאורות!

טו, חלאס. תבדקו את עצמכם ואת מה שאמנון יצחקים דוחפים לכם לשכל לפני שאתם מעלים טיעונים.

גם ג'ירפה היא מפריסת פרסה, שוסעת שסע ומעלת גירה. אז איזה מדהים זה! רק חמש חיות! או שיש גם עוד אחת ואז זה יהיה שש חיות! מדהים! מה רבו מעשיך אדושם! מה רבו מעשיך!!!! יפעת הבריאה!!!!! מה רבו מעשיך!!!!! מודה אני לפניך!!!!!! רק שש חיות!!!!! או שבע? שבע חיות!!!!!! מה רבו מעשיך אדושם!!!!!!

ולגבי שאר התהיות שלך - הסתברות וסטטיסטיקה זה אכן אחד הענפים היותר מסובכים להבנה אינטואיטיבית במתימטיקה.

• תגובות 278
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ופאולו,תקרא לזה איך שתרצה:wink:

העיקר שאתה מסכים שזה משהו מתוכנן:-D

אני מבקש לא לזלזל באמונה שלי, אחרת אני זורק אבנים!

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

ואו, ceyal, אתה ככה גם במציאות? זה בטח נורא להתווכח איתך. עכשיו בגללך אני חושש לצאת החוצה כי אולי תיפול עלי מצלמה של קאנון (בהסתברות פואסון עם קצב אירועים של שמונה וחצי מיליון ופונקציית התפלגות מצטברת של משתנה מקרי דו ממדי).

רוני, שלומד עכשיו למבחן במבוא להסתברות וכבר נדפק לו השכל מניסיונות לפצח את השיטה לזכייה בטוחה ב-27 מיליון שקל בלוטו.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
אכן מדהים! רק 4 חיות! מה רבו מעשיך אדושם! ברוך יוצר המאורות!

טו, חלאס. תבדקו את עצמכם ואת מה שאמנון יצחקים דוחפים לכם לשכל לפני שאתם מעלים טיעונים.

גם ג'ירפה היא מפריסת פרסה, שוסעת שסע ומעלת גירה. אז איזה מדהים זה! רק חמש חיות! או שיש גם עוד אחת ואז זה יהיה שש חיות! מדהים! מה רבו מעשיך אדושם! מה רבו מעשיך!!!! יפעת הבריאה!!!!! מה רבו מעשיך!!!!! מודה אני לפניך!!!!!! רק שש חיות!!!!! או שבע? שבע חיות!!!!!! מה רבו מעשיך אדושם!!!!!!

ולגבי שאר התהיות שלך - הסתברות וסטטיסטיקה זה אכן אחד הענפים היותר מסובכים להבנה אינטואיטיבית במתימטיקה.

זה מדהים כמה שאנשים לומדים ועדיין לא יודעים טיפה בים

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם

אני לא בא להטיף לאף אחד אבל יש לי שאלה:

מהו יהודי?

למה רדפו אחריינו כל השנים?

הרי ראינו שבשואה גם דתיים נרצחו וגם חילוניים וגם אלה שהתבוללו עם הגויים. ללא הבדל באמונה.

רצו ועדיין רוצים לחסל אותנו. למה?

למה בנאדם ברוסיה ישב 19 שנה בסיביר כי הוא הדליק נר שבת? האם זהו העולם התקין?

ממליץ לכם לראות את הסרט "שעת האפס" 1 ו-2. ולקרוא את הספר "המהפך" של הרב זמיר כהן.

ולפיליפ, אני אדם מסורתי וחושב שיש מקום לפשרות אם אתה רוצה את הבחורה הזו תצטרך "להתפשר".

אגב אני בטוח במליון אחוז שהסיכוי שאישה דתייה תבגוד בך הוא הרבה פחות גדול מאשר אישה שלא דתייה, שהיום זו תופעה מאוד גלוייה ונפוצה בחברה שלנו שיש הרבה בגידות.

פורסם
אני לא בא להטיף לאף אחד אבל יש לי שאלה: איזה כיף רק שאלה אחת, זה יהיה קצר.

מהו יהודי? אתה?

למה רדפו אחריינו כל השנים? מי רדף ומי זה "אחריינו"? אם אתה מתכוון לפרעות הנוצרים ביהודי אירופה בימי הביניים, אל תדאג. הם עשו את זה גם לפגאנים בסקנדינביה ולעוד הרבה בני דתות מתחרות. רגע, אמרת שיש לך שאלה ביחיד!

הרי ראינו שבשואה גם דתיים נרצחו וגם חילוניים וגם אלה שהתבוללו עם הגויים. ללא הבדל באמונה.

רצו ועדיין רוצים לחסל אותנו. למה? על זה אני לא אגיב אפילו. אין הרבה דברים נאלחים יותר מלנסות להחזיר בתשובה ע"י שימוש בשואה.

למה בנאדם ברוסיה ישב 19 שנה בסיביר כי הוא הדליק נר שבת? האם זהו העולם התקין? לא. להדליק נרות בשביל הרוח הבלתי נראית הוא בעיני מעשה בלתי שפוי, יותר מדי אנשים עושים את זה ולכן העולם אינו תקין. גם לזרוק את אותו אדם לכלא הוא מעשה לא תקין, אבל אני לא אתחיל לפרט את כל הדברים הלא תקינים בקומוניזם כפי שיושם ברוסיה.

ממליץ לכם לראות את הסרט "שעת האפס" 1 ו-2. ולקרוא את הספר "המהפך" של הרב זמיר כהן. אוקיי אבל רק אם אתה קורא את המאמר הזה http://mcraigweaver.com/ribs.htm

123456

פורסם
אני לא בא להטיף לאף אחד אבל יש לי שאלה:

מהו יהודי?

למה רדפו אחריינו כל השנים?

מי זה "אחרינו" שרדפו אחריהם?

אם תעשה את החשבון תגלה שמיליוני מתבוללים ניצלו מרדיפה ע"י הטמעות מוחלטת בעמים בהם הם ישבו. מה שאומר שהרב ניצל מהגורל של היהודים, למעט אלו שהתעקשו להמשיך ולהיות יהודים.

פורסם

"מה שלא הולך דרך הראש, הולך דרך הרגליים!"

ככה כניראה העם שלנו יבין, שכולם כאן שונאים אחד את השני. אני בטוח שכולכם הסבא רבא שלכם או כמה דורות אחורה היו דתיים והיו שנהרגו כדי להישאר יהודיים. 2000 שנה הם רצו לעלות לא"י כדי לקיים תורה ומצוות ואנחנו? כלום!

תשאלו אותם ותגלו שפעם רב של קהילה היו מכבדים אותו והוא היה הכל בשביל הקהילה, היום? יורקים על הרבנים.

האויבים שלנו נגדנו כי הם יודעים שהם ינצחו אותנו והם עלולם לנח למה? כי אנחנו לא מאוחדים ואני כבר לא מדבר על בחינה דתית!

תמשיכו ככה, וניראה לאן תגיעו.

עריכה:

אגב, את המלחמה האחרונה בלבנון חזה הרב זמיר כהן לפני 6 שנים, סוף מסכת סוטה לי שרוצה לדעת.

מי שמעוניין שיריץ חיפוש בגוגל "גוג ומגוג".

פורסם
"

ככה כניראה העם שלנו יבין, שכולם כאן שונאים אחד את השני. אני בטוח שכולכם הסבא רבא שלכם או כמה דורות אחורה היו דתיים והיו שנהרגו כדי להישאר יהודיים. 2000 שנה הם רצו לעלות לא"י כדי לקיים תורה ומצוות ואנחנו? כלום!

אלו היו ההחלטות שלהם והחיים שלהם במציאות דאז.

היום אני חי את החיים שלי ומקבל את ההחלטות שלי בהתאם למציאות שלי.

קוראים לזה עצמאות.

פורסם

סבבה שיבושם לך, אבל הקטע פה של השנאה לדת ולדתיים.

כל מי שחוזר בתשובה ישר אומרים שהוא התחרפן.

אני לא מעוניין להיכנס עם אף אחד לויכוח, אבל רק תנסו לחשוב מאיפה השורשים שלכם באו.

למה אתם חיים פה ולא בהולנד למשל.

במקום לאכול פה בפורום ובכל המדינה אחד את השני, כדאי שנחשוב מה אנחנו עושים עם האיום מכיוון מזרח.

ואת זה אף אחד לא עושה בנתיים, כולם פה עסוקים בלהסתכל על הצד השלילי של האחר ולא לבדוק את עצמו,

ובנתיים השוחט מטהרן משחיז את הסכינים...

אני מקווה שיעשו משהו נגדו ושכל המדינה תינצל כי חבר'ה זה לא צחוק ואנחנו מסעסקים בשטויות.

פורסם
"מה שלא הולך דרך הראש, הולך דרך הרגליים!" אז לאן אתה מציע ללכת? או שסתם בא לך לזרוק ביטוי של מדריך טירונים כי שמעת את זה פעם וזה נשמע לך מגניב?

ככה כניראה העם שלנו יבין, שכולם כאן שונאים אחד את השני. אני בטוח שכולכם הסבא רבא שלכם או כמה דורות אחורה היו דתיים והיו שנהרגו כדי להישאר יהודיים. 2000 שנה הם רצו לעלות לא"י כדי לקיים תורה ומצוות ואנחנו? כלום! "כמה דורות אחורה" אנשים גם הקריבו קרבנות אדם והאמינו שעבדות היא דבר לגיטימי. מי אלה "העם שלנו" בדיוק? אנשים שנמנים על הדת שלך?

תשאלו אותם ותגלו שפעם רב של קהילה היו מכבדים אותו והוא היה הכל בשביל הקהילה, היום? יורקים על הרבנים. אני לא יורק על אף אחד, זה לא יפה.

האויבים שלנו נגדנו כי הם יודעים שהם ינצחו אותנו והם עלולם לנח למה? כי אנחנו לא מאוחדים ואני כבר לא מדבר על בחינה דתית!

תמשיכו ככה, וניראה לאן תגיעו. פאשיסט מתחיל?

עריכה:

אגב, את המלחמה האחרונה בלבנון חזה הרב זמיר כהן לפני 6 שנים, סוף מסכת סוטה לי שרוצה לדעת.

מי שמעוניין שיריץ חיפוש בגוגל "גוג ומגוג". ברור. אלוהים אמר לו.

1234567!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7083 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...