Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7083 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
סבבה שיבושם לך, אבל הקטע פה של השנאה לדת ולדתיים.

כל מי שחוזר בתשובה ישר אומרים שהוא התחרפן.

אני לא מעוניין להיכנס עם אף אחד לויכוח, אבל רק תנסו לחשוב מאיפה השורשים שלכם באו.

למה אתם חיים פה ולא בהולנד למשל.

במקום לאכול פה בפורום ובכל המדינה אחד את השני, כדאי שנחשוב מה אנחנו עושים עם האיום מכיוון מזרח.

ואת זה אף אחד לא עושה בנתיים, כולם פה עסוקים בלהסתכל על הצד השלילי של האחר ולא לבדוק את עצמו,

ובנתיים השוחט מטהרן משחיז את הסכינים...

אני מקווה שיעשו משהו נגדו ושכל המדינה תינצל כי חבר'ה זה לא צחוק ואנחנו מסעסקים בשטויות.

1. לא שונא אף אחד

2. אני חושב שכל מי שחוזר לדת בגדול, יהודי, נוצרי, מוסלמי, בודהיסטי, הוא מחורפן בהגדרה, בדיוק כמו שהוא יגדיר אותי "ככופר."

3. אני חי פה קודם כל כי פה נולדתי. דבר שני, כי פה המשפחה שלי. יש עוד סיבות אבל עם זאת גם הולנד היא אופציה עבורי.

4. אני לא אוכל אף אחד אבל האיום ממזרח הוא לא נחלתם של יהודי ישראל בלבד. יש גם גם כמה ערבים שנכללים תחת האיום (חילונים, נוצרים ואפילו מוסלמים) כמו גם כמה מאות אלפי לא יהודים אחרים.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תגובות 278
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לגבי האיום האיראני, אם הוא היה נחלת אחרים הם היו עושים משהו.

כבר כתבתי את זה פה בפורום אני לא מרחם על אף אחד שם ואתה יודע למה? אם הם באמת סובלים שיצאו להפגנות וכמו שהם יודעים להרוס ולשבור את העיר בגלל שהם קיבלו ג'ננה עלינו שיצאו ויפגינו נגד המשל שלהם.

ולא ניראה לי ממש שלעולם איכפת שיחסלו את מדינת ישראל, להיפך. בשבילם איראן תעשה את "העבודה המלוכלכת"

שתשרת את האינטרסים שלהם.

ולא דיברת עלייך ספציפית, דיברתי על כלל האוכלוסיה במדינה. הרוב שונאים דתיים ובייחוד חרדים ואנשים לא יודעים כה הם תורמים בבתי החולים תלכו לביה"ח שניידר ותראו איך הם באים ועוזרים למשפות של חולי סרטן בכל מיני צורות.

במדינה שלנו יש סלידה מהדתיים וזה ברור. כל יש שרוצה קצת לשמור מסורת ישר נהיה פסול ופרימיטיבי בעיני החברה.קל וחומר חרדים.

פורסם
לגבי האיום האיראני, אם הוא היה נחלת אחרים הם היו עושים משהו.

כבר כתבתי את זה פה בפורום אני לא מרחם על אף אחד שם ואתה יודע למה? אם הם באמת סובלים שיצאו להפגנות וכמו שהם יודעים להרוס ולשבור את העיר בגלל שהם קיבלו ג'ננה עלינו שיצאו ויפגינו נגד המשל שלהם.

ולא ניראה לי ממש שלעולם איכפת שיחסלו את מדינת ישראל, להיפך. בשבילם איראן תעשה את "העבודה המלוכלכת"

שתשרת את האינטרסים שלהם.

ולא דיברת עלייך ספציפית, דיברתי על כלל האוכלוסיה במדינה. הרוב שונאים דתיים ובייחוד חרדים ואנשים לא יודעים כה הם תורמים בבתי החולים תלכו לביה"ח שניידר ותראו איך הם באים ועוזרים למשפות של חולי סרטן בכל מיני צורות.

במדינה שלנו יש סלידה מהדתיים וזה ברור. כל יש שרוצה קצת לשמור מסורת ישר נהיה פסול ופרימיטיבי בעיני החברה.קל וחומר חרדים.

תן לי להבין, כל העולם שונא אותנו אבל אנחנו גם שונאים את החרדים במדינה שלנו, ובקיצור כולם שונאים...

יופי.

עכשיו מה בדיוק אתה מנסה לאמר?

פורסם

שנהיה מאוחדים ונפסיק לשנוא אחד את השני ונחחפש באדם האחר את החלק הטוב שבו כי רע קל למצוא. זה הכל.

והשנאה העקרית במדינה שלנו היא לדתיים\חרדים!

לא באתי להטיף לדת כי אני אחד שלא אוהב להיכנס לויכוחים כאלה. אבל הייתה כאן ירידה לרמה נמוכה של השרשור הזה מצד המון אנשים שלא התחשבו ברגשות אחרים כאן! משרשור של תכלס איך לעזור לבן אדם להתמוד ואולי אפילו שיקבל אותה ושהיא תחייה איך שהיא רוצה ושהוא איך שהוא רוצה אז זה נהפך לשרשור בו מה הדת היא דפוקה וכמה הדתיים רעים וכו'.

תחלקו עלי עד מחר ואני יכול לחלוק עליכם גם עד מחר.אבל איש באמונתו חייה. אבל זו לא סיבה שאנשים פה בפורום כולל מנהלים (במיוחד- צריכים להוות דוגמא אישית! מי שאמור לאכוף את כללי הפורום אמור להוות דוגמא אישית ולא להתגאות על אחרים ולעבור על החוקים רק בגלל שהוא מנהל, עם כל הכבוד!) יזלזלו אחד בשני ובאמונה אחד של השני כי זה גם לא מכובד ופוגע!

יש דרך להגיד דברים אבל לא להחדיר שינאה, ולא להראות אותה ובמיוחד לא להתגאות בשינאה הזו!.

פורסם

איתמר, בלי להיכנס לוויכוח שלכם בין חרדים לחילוניים והדת היהודית

לפחות כשאני כתבתי היה וויכוח והחלפת דיעות והשקפות עולם שזה בערך מה שאמור להיות בדיון כזה

אני לא מבין למה חייבים תמיד לקחת את הכל באופן פוגע ומעליב,

תמיד תהיה שנאה ותמיד תהיה גזענות בצורה כלשהי, לא משנה מה אתה תגיד ומה חילוני יגיד ומה אשפוז יגיד .

תמיד יהיה לך נוח יותר עם בן אדם שהוא "קרוב" אליך מרוב הבחינות ולא דווקא בדת אלא בכללי ,

הדת היא סוג של "סגנון חיים" ותמיד תהיה איזושהי צורה של גזענות אפילו אם היא לא בולטת בין דתות כי כמעט לכל איש דת יש סוג חיים .

אתה לא אוהב כי חילוניים חיים בדרך שלהם כי לדעתך הם "כופרים" או לא משנה מה , יהודים לא יאהבו ערבים (ואני מדבר בכללי ולא על חריגים) כי ערבים חיים ויש להם מחשבות שונות , ערבים מוסלמים לא ממש יאהבו ערבים נוצרים כי הם חיים בצורה שונה ודיי דומה למערב ונוצרים בתוך עצמם ומוסלמים בתוך עצמם ו ו ו...

תמיד יהיה לא משנה מה אתה חושב ובמה אתה תתבטא ואיך תציד את עמדתך בקשר לצד השני .

למה בארצות הברית לדוגמא בערים גדולות אנשים חילוניים לא ממש מבדילים בין אם זה נוצרי מוסלמי הודי יהודי או בכלל ?? כי הם חיים באותו סגנון חיים! כולם חייבים בכל וברוב האזורים כל האוכלוסייה חייה באותו סגנון ודרך חיים

אני למשל לא ממש מבין למה תלמידי ישיבות מקבלים כסף מהמדינה רק כדי "לדפוק את הראש בקיר" (בלי להעליב אף דתי בפורום הביטוי בא להסביר איך בן אדם כמוני יכול לראות את זה וחושב על זה בראשו ) אבל זה מה שכל מי שלא חיי כך יחשוב , אבל בתת מודע שלך אפילו אם יסבירו לך שזו דרך החיים שלהם תמיד ישאר לך איזה משהו , אני לא מבין חילוניים יגידו שאלה עושים כך רק כדי להשתמט מהצבא וכולה , יהודים יגידו למה הערבים לא משרתי בצבא ועוד כל מיני סיפורים שצבא זו רק דוגמא .

אני לא סובל לנסוע בלילה ולמצוא ברחוב שאני גר בו 10 רכבים אחד אחרי השני בכביש עם מוזיקת טראנס בלילה וחברה ששותים בירה יושבים בפנים כדי לשתות ! למה כי הם לא יכולים לשתות בבית (כמובן אני גם מדבר בכללי ולא בחריגים כי יש לי גם חברות מוסלמיות שאתה לא יכול להבדיל בין אם הם מוסלמיות או בכלל שוודיות) אבל בכללי אפילו שפעם ביקשתי משטרה ופעם שנייה ואחר כך לא התייחסו אליי כבר במשטרה (שזה מעצבן) . אבל בסופו של דבר אלה הם החיים שלהם ! כך הם חיים ואתה לא יכול לשנות את העובדה שאם אתה לא מקבל את זה בהבנה מלאה אז תיווצר סוג של גזענות .

הדרך הטובה ביותר היא לדיון , להבין השקפות עולם של אנשים ובכלל לתקשר איתם .

במקרה תרבות הדיבור הישראלית עלובה עד מאוד, היחס להשקפת העולם של הצד השני מזלזלת ובכלל מעטים אלה שבאמת מנסים להבין את הצד השני ולכן נוצר קרע גדול בין כולם .

תכלס מה ש

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם
שנהיה מאוחדים ונפסיק לשנוא אחד את השני ונחחפש באדם האחר את החלק הטוב שבו כי רע קל למצוא. זה הכל.

והשנאה העקרית במדינה שלנו היא לדתיים\חרדים!

אני לא סגור על מי שונא את מי ולמה, אבל המדינה הזו לא שמה לה למטרה לאחד את כל אזרחיה תחת מכנה משותף אחד, ואני לא חושב שאזרחיה גם ממש מעוניינים בכך. אחרת המדינה לא היתה מונעת נישואים בין אזרחים מסויימים לאזרחים אחרים רק בגלל דתם/לאומיותם, לדוגמא.

פורסם

אף אחד פה לא שונא אף אחד. כולם פשוט ח ר מ נ י ם.

כולם רוצים לדפוק את כולם.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
והאם ביכלל אני אני לא רוצה מזון עם תעודת הכשר, למה אני צריך כן צריך לשלם על מוצרי בסיס את ה"מס כשרות" הזה???

את רוב הציבור לא ממש מעניין שתהיה כשרות על הביסקוויטים של אוסם, ולעומת זאת, אוסם משלמת סכומי כסף גדולים מאוד למשגיחי כשרות לסוגיהם הרבים.

לפי ההיגיון הזה, מזון לא כשר אמור לעלות פחות, וזה לא ככה.

גילי

הסיבה שמזון כשר עולה פחות מלא כשר (ראה טיב טעם לעומת רשתות מזון אחרות) היא שכאשר יש כשרות יש יותר צרכנים מה שבהכרח מוריד את המחיר - כלל בסיסי בכלכלה. אז תשתדל כשאתה מחפש למה להיכנס בדתיים למצוא סיבות קצת יותר עובדתיות.

פורסם

מספיק עם ההתבכיינות הזאת,אכלו לי שתו לי,זו מדינה יהודית יש לשמור על צביון יהודי עם התחשבות במגזרים הלא יהודיים.

אתם צריכים להתבייש לכם ,אלפי שנים היהודים בגולה החזיקו שוחט קבוע,היו צריכים לשלם לו על השחיטה ולהביא לו את הבשר,הכל רק כדי לאכול בשר כשר,עכשיו שזה נמצא בכל פינה וכלכך נוח אתם שואלים למה,ארץ אוכלת יושביה.

מפקפקים בדת היהודית מיסודה או בקיומו של בורא עולם,בבקשה זכותכם,אל תנסו לשנות את המדינה כך שתהפוך לאתאיסטית,זו היא מדינה יהודית גם אם תרצו וגם אם לא.

פורסם

מפקפקים בדת היהודית מיסודה או בקיומו של בורא עולם,בבקשה זכותכם,אל תנסו לשנות את המדינה כך שתהפוך לאתאיסטית,זו היא מדינה יהודית גם אם תרצו וגם אם לא.

לא אתה ולא אף אחד אחר יגיד לי במדינה שלי מה לנסות לשנות ומה לא לנסות לשנות ובמה לפקפק ובמה לא לפקפק.

פורסם
לא אתה ולא אף אחד אחר יגיד לי במדינה שלי מה לנסות לשנות ומה לא לנסות לשנות ובמה לפקפק ובמה לא לפקפק.

היו מליונים כמוך לאורך אלפי שנות ההיסטוריה היהודית שניסו לגרום לעם היהודי לסטות מדרכו ולהפוך לאתאיסט/עובד אלילים,הם לא הצליחו והמסורת היהודית שרדה,אתה לא כזה מיוחד ולא הראשון שמנסה "לשנות את העולם".

TVR סוגיית בשר לא כשר ,היא דוגמא לקטנוניות ושינאת חינם שיש בחלק מהאנשים,יש לנו מספיק ויכוחים וצרות במדינה ,למה ליצור עוד כאלו?!

אתם מדמיינים את המדינה שלנו ללא בשר כשר?! זה פשוט מגוחך.

פורסם

מקור הבשר שאני אוכל לא משפיע בשום צורה על האהבה / שנאה שלי כלפי אנשים.

יש לי חדשות בשבילך מיסיונריות היא לא מה שיציל אותנו,

לכן באותה מידה שאתה לא מעוניין שידחפו לך בשר לא כשר בפרצוף אל תדחוף לנו דמגוגיות בגרוש.

פורסם

"לדחוף לך בפרצוף?" לך לטיב טעם מישהו מכריח אותך?! זו היא מדינה יהודית ,לכן בשר כשר הוא הנורמה,מנהגים יהודיים מעצבנים אותך?! אתה במדינה הלא נכונה.

עוד מעט יקומו אנשים ויגידו למה יש מגן דוד בדגל שלנו כי לא כולם מזדהים איתו.

פורסם
"לדחוף לך בפרצוף?" לך לטיב טעם מישהו מכריח אותך?! זו היא מדינה יהודית ,לכן בשר כשר הוא הנורמה,מנהגים יהודיים מעצבנים אותך?! אתה במדינה הלא נכונה.

עוד מעט יקומו אנשים ויגידו למה יש מגן דוד בדגל שלנו כי לא כולם מזדהים איתו.

אתה חיי במדינה דמוקרטית עד כמה שידוע לי,

אני אוהב בשר לא כשר ! עקרונית אני הכי אוהב את הבשר הזה לא כי זה לא קשר כי זה הכי טעים ברוב המקרים (תלויי במה מכינים)

אבל אם אני אוהב את הבשר הזה אז אי אפשר לקנות כי זה "לא כשר" ויהודים לא אוכלים את זה ?

מי שלא רוצה לא צריך לקנות

נ.ב. בטיב טעם הבשר לא הכי, כדאי לקנות ממקום שמביאים את הבשר טרי טרי (למרות שלאחד הבעלים של טיב טעם שאבי מכיר טוב יש כמה וכמה חוות חזירים באזור מעליא בצפון)

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7083 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...