Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מפגש רנו ספורט 30/9/2006

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7088 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים חזרתי!!!!!!!!!!

אני הייתי בחו"ל.

אז ככה, לגבי האתר של רנו אל תדאגו אני מטפל בזה, בעבר כבר העלתי אתר של מגאן קופה , וכיום יש לי אתר של הרכב שלי {ליאור מהפורום ראה אותו} ואני רק צריך להעלות אותו.

ליאור אני בערב אתקשר אלייך , ואני מטער שלא יידעתי אותך שאני טס פשוט שחכתי.

אתה אפילו תראה שהאוטו שלי חונה באותו מקום כמו מהפעם שעברה שהיית אצלי וכולו נראה כמו במלחמה.

בכל אופן מחר במפגש נשב ונדבר על האתר ונגבש רעיונות ונעלה אתר של מועדון רנו, אל דאגה.

נראה אותכם מחר , שבת שלום.

• תגובות 152
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יש נציגות מקרסו??????

אני מגיע עם לבנות חבלה!:shock:

דודו

31.5 ק"גמ ו מ נ ט!!!

156 סוסים אלכוהוליסתים

172 סיבות לחייך:wink:

206XS 110 (רכב ראשון)

פורסם

כולם ציחצחו את הכלים???

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

שמע, מיאטות. תוך כמה דקות והטיול נגמר :-)

האמת היא שנאי לא בדיוק באותו ראש של טיולים. אצלי טיול אמור להתחיל מוקדם בבוקר, לעשות כמה סשנים חמים באתר המיועד ואז אוכל והביתה. משהו בסיגנון של ערד.

במועדון הרודסטרים זה נסיעה רגועה בהתאם לחוקי התנועה לטיול, אוכל ורק בסוף חלק מהקבוצה הולכים הביתה והחלק השני עושים קצת סיבובים...

אצלי אחרי האוכל ויום שלם של נהיגה יש פחות כוח לגירזונים ...

וחוץ מזה, עדיין אין לי מיאטה :-).

האמת שאחת הסיבות שהלכתי למפגש זה כדי לראות את המיאטה הבאה שלי באור יום. מקווה שאכן היא תמכר במחיר טוב, מעדיף אדומה על פני כסופה.

פורסם

רציתי לבוא, תיכננתי לבוא.

אבל מה לעשות לא יצא לי...

אשמח לראות תמונות מהמפגש, ולשמוע מה סוכם.

יום טוב וצום קל!

PIAGGO MP3 250LE

RENAULT MEGANE COUPE 2004 1.6L

CHEVROLET ALERO 2002 2.2L

PIAGGO VESPA SS 181CC 1966

פורסם

טוב בסוף באתי, למרות שאין לי רנו ספורט אבל עדיין רנו (אז מה עם זה 4 דלתות ולא שלוש?),

היה נחמד בעיקרון הרבה קליאו ספורט, כמה מגן קופה.

תודה לקאספר על החולצה והכובע. ותודה לליאור ששכנע אותי סופית לבוא.

111ys6.th.jpg 222dd4.th.jpg 3yk9.th.jpg

:smilecolr
פורסם

תודה לכל מי שבא, תודה לגיא (קאספר) על ארגון המפגש, החולצות, הכובעים והתמונות שיגיעו בקרוב... :-)

אני מקווה שנצליח להרים את מועדון רנו, כדי שנוכל להרחיב את הקהילה ואולי לפתח משהו נחמד.

במפגש הבא אני מקווה שתהיה נוכחות גדולה יותר של קליאו, הרבה יותר מגאנים, 5 טורבו, RSI ואפילו כאלה שסתם אוהבים את המותג או רוצים ליטול חלק.

היה נחמד שוב לפגוש את אותם האנשים, מקווה שנתראה בקרוב.

אבירם.

הימים הקשים חלפו :-)

פורסם

אחלה מפגש ואחלה אנשים, נהניתי למרות שנאלצתי לקצר.

קספר תיסלם על הקמבציה וסחתיין על המיגלור.

כיף לראות שחובבי הגה אמיתיים ורציניים מחזיקים ב- 172.

להתראות במפגש הבא.

Never drive faster than your guardian angel can fly

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7088 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...