Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7248 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תתחדש אחי

אין כמו מערכת חדשה שאתה מרוצה ממנה

כולנו פה חווינו את זה...

רק מאחל לך שלא כמו שעשו לי שגנבו את הדי וי די (תבטח ומהר) אז רק תיזהר ממניא*ים

וכמו כולם מחכה לתמונות וחוות דעת מאנשים במפגש כי אני לא אוכל להגיע

נשמע לפי מה שאתה מתאר ממש ממש מבטיח

ד"א איך הדי וי די הזה? התלבטתי בינו לבין די וי די של קלריון בסוף הלכתי על קלריון(שלצערי המאוד רב נגנב)...

גם אני אוהב ללחוץ Ctrl+W

:twisted:

פורסם

תלוי איזה דגם של קלריון...ותלוי עם הוא HU או רק DVD או שניהם...בעיקרון מהשוואה שעשיתי לדגם ה TOP של ALPINE ול TOP של Clarion ב'טגורית HU?DVD הגעתי למסקנה שהאלפיין משאיר מאחור בכמה השוואות. ולכן בעצם הוא הוא הופך ל HU DVD מס' 1 בעולם. לא יומרני בשום לא מצאתי מתחרים נוספים.

עוד מס' שעות תמונות

פורסם

dj-uri אני מאמין שאתה זוכר אותי...:wink:

תחילה נסכם בכמה מילים: כ-ל ה-כ-ב-ו-ד!!!

נשמע גדול...

מחכה בקוצר רוח לתמונות..ולשמוע בעזרת השם שיצא לי בהקדם..(חבל יום שבת לא אוכל להגיע למפגש :???:)

לא כל יום שומעים על מישו בארץ בעל מערכת SQL רצינית שכזו...בלי עין הרע...תשמור עלייה טוב טוב... ותהנה..:razz:

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם

תמונות כמו שהבטחתי, ראו הוזהרתם מצלמה גרועה.

חוץ מי זה את הקומפונט אין ממש מה לצלם כי הם פשוט בתוך הדלתות.

DSCF0679_resize.JPG

DSCF0674_resize.JPG

DSCF0676_resize.JPG

DSCF0677_resize.JPG

DSCF0680_resize.JPG

DSCF0681_resize.JPG

פורסם

אם כאלה רכיבים וכזה מתקין החוליה החלשה נמצאת בזה שהמידבאסים מותקנים במקום המקורי שלהם בלי זווית לכוון שלך.

מיקום טוב לטוויטרים, התקנה נוחה מאוד בתא המטען ואם עופר כיוון את המערכת אז אני מאמין שזה גם נשמע בהתאם!

תגיע למפגש!!!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
ואם עופר כיוון את המערכת אז אני מאמין שזה גם נשמע בהתאם!

תגיע למפגש!!!

.. כיוון זה משהו אישי ועופר לא ידע מה אני יעדיף..אז הוא כיוון פחות או יותר.שומעים טוב עכשיו אבל אני רוצה לראות אם אפשר להשיג תוצאות טובות יותר......
סתם למקרה שלא קראת מההתחלה:-)

"תחי מדינת ישראל- וכל הכבוד לצה"ל....."

פורסם

שהייתי בהתקנה ברכב שלי,עופר הראה לי את תהליך ההתקנה ברכב שלך.

חבר'ה, באמת באמת מדהים!

פעם ראשונה שראיתי מערכת בכזו רמה.חלום !

תתחדש,תהנה ושמור עליה.

פורסם

תתחדש בחור נראה באמת טוב ושהיא מספקת סאונד וצליל מורגש טוב לאוזן ואיכותי

רציתי לשאול גם כמה עלה כל התענוג הזה???

:idea::arrow:

Jagermeister Herbal Liqueur

worldest storng beverage

8)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7248 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...