Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7247 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא ממש אוהב לדבר על מחירים.

כמו שאתה יכול לשאר,מדובר בלא מעט כסף.

מקווה שתבין אותי בעניין.

מערכר החשמל עדיין לא שודרגה בקרוב תשודרג.

כרגע הקבל 3 פראד מכסה על נפילות מתח והמתח דיי יציב.

מה שכן המגברים לא מנצלים את מלו הכח.

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

dj-uri יש לי סתם שאלה קטנה..

מה המוזיקה לה אתה מאזין? סתם להבנה כללית משלי...

הייתי רוצה לדעת למה בדיוק מתאים השילוב של קומפוננטים "רכים" יחסית של מורל...וסאב כה עוצמתי של JL ... W7 המדהים...:mm_tongue [=

לא שלדעתי יש בעיה בשילוב.... שילוב באמת מעולה...אבל הייתי רוצה לדעת למה הוא מתאים..

ושוב תתחדש ותהנה מכל האזנה.. :mm_wink:

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם
תודה לכולם על הפירגון..בקשר לכיוונים..3 וחצי ימים לקח רק להתקין בגלל האיטומים וכו'. כיוון זה משהו אישי ועופר לא ידע מה אני יעדיף..אז הוא כיוון פחות או יותר.שומעים טוב עכשיו אבל אני רוצה לראות אם אפשר להשיג תוצאות טובות יותר.יותר אלקטרוני משחק תפקיד אצלי בשמיעה.

הוא כתב בהתחלה.

איציק.

פורסם

מערכת מצויין...אבל הקומפוננט באמת לא יהיה שווה הרבה אם לא יהיו כיווני פאזות של הטוויטרים ומידבאסים אני כימעת בטוח שהבמה נימצאת למטה ברגליים בגלל מיקום מקורי של מיד באס וזיוות כיוון הטוויטרים..גם אצלי ברכב יש אותה מחלה של מידבאס מקורי ולא פוד שהוכן בישבילו(לא נוראה אחרי המלחמה נתחיל בפרוייקט איטום כבר יש אז יאללה לעבודה):-P

פורסם

האליט מאוד עוצמאתים והם מסתדרים מעולה עם באסים. אני עוד חתכתי אותם גבוה בשביל שהם לא יפגעו בפלסטיק של הדלת.

לגבי המיקום של הוואפרים, בפוקוס המיקום מעולה הוא גבוהה יחסית ושומעים בגובה המתאים. לגבי כיוונים הבמה כוונה יותר לקדימה והסאב רוסן להתאים לקומפוננט ושומעים נהדר. השילוב מוכיח את עצמו לאלק' וגם לללהיטים ושחורה. אם נלך על מוסיקה שקטה יותר, בעזרת כיוונים נוספים אני מאמין שבקלות ניתן להגיע לתוצאות טובות ברמת העיקרון הכל אפשרי דרך ה HU.

פורסם

אני לא רואה שידרוגי חשמל. !!!

אתה מפעיל הכול על אלטרנטור רגיל? ומצבר רגיל?

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

מערכר החשמל עדיין לא שודרגה בקרוב תשודרג.

כרגע הקבל 3 פראד מכסה על נפילות מתח והמתח דיי יציב.

מה שכן המגברים לא מנצלים את מלו הכח.

זה בתיכנון כרגע באמת שהביצועים מספקים

פורסם

אחרי שישבתי ברכב ושמעתי - הרכיבים באמת מעולים וכוון רב עוד נדרש.

יש לך רכיבים סוף! למה לא לעשות פודים למידבאסים? השקעת כל כך הרבה - ההשקעה הקטנה הזאת תעשה לך הבדל רציני ביותר ביכולות של המערכת.

מערכת חשמל - באמת שמה ששמעתי בתוך הרכב - הספיק לי! אבל אם כבר - אז כבר. תלך עד הסוף עם המערכת שלך ותשדרג את שלושת הגדולים ואת האלטנרטור עצמו...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

גם אני ישבתי ברכב הזה שבוע שעבר.

אכן רכיבים איכותיים ביותר, והDVD המדהים עם עשרות אלפי פונקציות ומסך מגע... אני מתאר לעצמי שהמדריך שלו הוא לפחות בגודל אינציקלופדיה בריטניקה.

מה שלא אהבתי זה שלא הייתה במה בכלל ולדעתי הפוטנציאל של הסאב לא ממומש, בין אם זה בעוצמה ובין אם זה בדיליי העצבני שהבאס מגיע. אני משוכנע שמשחקי פאזות + כיוונים יפתרו את הבעייה.

אחרי הכיוונים יהיה מדובר במערכת שהיא תענוג לאוזניים ולעיניים. כל הכבוד! :mm_yeah:

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

טוב יש עידכון:

לגבי במה, אני יודע שהרבה תומכים בכיוון במה אופטימלי.הגעתי למסקנה שסיגנון המוסיקה שלרוב ירוץ במערכת הינו על טהרת האלקטרוניקה. מה שאומר שבמה לא תהיה הכי רלוונטית למקרים אלו.לכן וויתרתי לעת אתה.

עשיתי שידרוג מהותי לרמקולים ששיפר פלאים את השמע. הוספתי לכול ארבעת הרמקולים את הגרילים המקוריים שקיבלתי איתם. כזכור אלו היו מותקנים ישירות ללא גרילים מה שגרם לגומי של הוופרים לנגיעות ברשת החורים שעל הדלת ולמחיצת הגומי.הדבר יביא בסופו של דבר לבלאי של הרמקול מה גם שהדבר מנע ממני לחתוך אותו נמוך יחסית כי אז הבאסים גרמו לגומי לפגוע בחוזקה בדלת מה שהביא לרעשים ובלאים מוגבר.

חשבתי על כמה פיתרונות. והפיתרון שבאמת חולל פלאים הינו הגרילים המקוריים שפשוט הדהימו ונתנו לוופרים את המרווח אוויר לו היו זקוקים מבלי לגרום לרעשים היות והרשת חורי דלת יושבת ממש בלחץ אליהם.הדבר חולל ניפלאות מיכוון:

1.אפשרות לחתוך את הוופרים נמוך מבלי לחששו מפלסטיקת הדלת.

2.ניצול גבוהה יותר של הוופרים (הם התחננו לעוד)

3.הביא לבאסים עמוקים יותר ,מה שגורם לצליל הכולל ברכב להתחבר לבאסים המיפלצתיים שהסאב נותן.

בנוסף התבצע TC לכול 4 הרמקולים שישמעו יחד עם הסאב.

אני מרוצה מהתוצאות לבנתיים. עוד שבוע ניתן למערכת ואז אני יעלה קצת את ה GAIN+ תדרים נמוכים יותר של מגבר קומפוננט מה שיביא לשיפור נוסף לדעתי.(הוא כרגע שואף ל 0) .

מה גם שהסאב כוון יותר והוחלש בכדי להתאים את עצמו לסאונד הכולל.

בנוסף הורדתי קצת טפטים ואוליייזר מוכנים מהאתר של אלפיין מה שעזר לי מאוד לשיפור הסאונד והמראה של היחידה. מאוהב בא! מחשב קטן.

בכלליות. עכשיו יותר טוב ותמיד נשאף ליותר.

תגיד לי רק URI , ממתי אחרי אטימה הפלסטיק רועש?

על איזה פלסטיקה מדובר? כרגע הפלסטיקה היחידה שרועשת היא הפנים ריכבית בצורה נורא מצומצמת וזה עקב הסאב המיפלצתי שעוד רגע מרים את הרכב. עם כל הפלסטיקה שבא לך.לא ניתן לעשות דבר קונבנציונלי.

לגבי פודים..אין לי כוונה להשתגע יותר בשינוי מהות הרכב מבפנים. הרמקולים בפוקוס יחיסת במיקום טוב.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7247 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...