Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תשתית כבישים מסוכנת.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3142 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מיקום: צומת בית ליד לנוסעים צפונה (מכיוון רעננה-כ"ס לחדרה).

המפגע: הצומת שם כרגע בשיפוצים. כתוצאה מכך יש מס' מדרגות ברגע שעוברים את הצומת. הן באות אחת אחרי השנייה.

הסכנה: רכבים שעוברים ברמזור ירוק במהירות של 80 קמ"ש + מוקפצים באויר ואח"כ נוחתים חזרה תוך כדי סגירת מתלה ושפשוף אגזוז וחלקים נוספים באספלט. עמדתי ברמזור בפנייה שמאלה לנתניה ומול עיני כמעט כל רכב סגר מהלך מתלה ושיפשף לפחות את האגזוז באספלט (אצל חלקם היו גיצים).

המלצה: להאיט מאוד בצומת הנ"ל לשני הכיוונים היות והכיוון השני גם הוא מלא במדרגות.

השיפוצים לקראת סיום..

הצומת נסלל מחדש.

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
  • תגובות 231
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
המיקום: כביש 90, היציאה ממטולה.

המפגע: בור גדול בכביש כ-200 מטר אחרי היציאה ממטולה (בנתיב של היוצאים מהישוב).

הבור תוקן והשוליים הורחבו.

פורסם

המפגע: חוסר מקורות ניכוז בגשם ניתן לאבד שליטה

מגבר גנסיס ST60 ב1400 שקל בלבד כולל ניירת אריזה ומתלווה

0547379780 שלומי

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

המיקום: הכיכר שבצומת בית קמה

המפגע: אספלט חלק ביותר! ללא ספק, הכי חלק שנסעתי בו עד עכשיו. מסוכן עוד יותר בגשם.

סכנה: החלקה. יצא לי להיכנס לתת היגוי ב 30-40 קמ"ש שהפך להיגוי יתר שנמשך כשנייה. (ויש לי מקדימה Turanza, ומאחור-Dunlop Eco, עם ל"א תקין)

פורסם

חברה,

לא יותר פשוט לצלם את המפגעים שבהם אתם נתקלים ולהעלות לאתר "מפגעים",

אני דיווחתי שם על כמה וכמה "מפגעים", זה ממש פשוט לדווח שם. תדווחו גם שם וגם פה, הרי בסופו של דבר אנו רוצים שהמפגעים יתוקנו לא?#@$

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

מפגעים באזור ראשון לציון:

מיקום: הכביש העוקף המוביל משד' המכבים אל גשר רמת אליהו (ידוע גם כ"כביש הכיכרות" ו"כביש נחלת יהודה")

מפגע 1: עקב סלילה גרועה של הכביש האספלט "התקפל" מספר מקומות במיוחד ליד הככרות מה שיוצר גלים שמקפיצים את הרכב בדיוק בזמן שנכנסים לכיכר מה שיכול להוביל לאיבוד אחיזה ונזק למתלים.

מפגע 2: בכיוון הנסיעה מערבה, באמצע הכביש הוא מתעקל ב 90 מעלות שמאלה (לדרום), בקטע שבו ישנו העיקול הנ"ל הכביש נהיה צר ונוטה, למרבית האוויליות, כלפי חוץ. הפניה די חדה והנטיה כלפי חוץ יכולה לגרום לתת היגוי כבד שיוביל את הרכב ישר מחוץ לכביש אל החולות. מסוכן במיוחד מכיוון שנוהגים בכביש הזה במהירות רבה מעל המותר

מיקום: בגבול בין באר-יעקב ושיכון המזרח, אחת הכניסות לשיכון (מצטער שאין לי דרך אחרת להסביר, מדובר בכביש היוצא מהכיכר הראשונה בבאר יעקב כאשר נכנסים מכביש 44 דרך שער ירושלים של צריפין).

המפגע: בתחילה ישנו כביש צר ללא סימון וללא תאורה ובכניסה לשיכון המזרח ישנה פניה חדה במיוחד ימינה, נתיב בודד עם מעין מדרכה ברוחב של כ20-30 ס"מ באמצע, הכביש מאוד מקולקל באזור ונהגים פרועים יש בשפע. אם "מפספסים" את הזווית אפשר לעלות על ההפרדה המיותרת שתקעו שם והנזק יהיה רב, מומלץ להאט באופן משמעותי !

מיקום: רח' צבי פרנק, הקטע שמרח' הרצל\המכבים ועד חנות הירקות בצומת עם בלבן אליעזר

המפגע: בכביש מהמורות ומכסי ביוב שקועים ב2 הכיוונים, במיוחד במעלה הכביש ליד הצומת עם הרצל. כמו כן מכוניות נוטות לחסום את הכביש בתור חניות מאולתרות כדי לקנות פיצוחים בקליית יבגי :x כמו כן בחורף נוטות להצטבר שלוליות ענק, גדולות מספיק כדי לפגוע ברכב. נכנסנו לשלולית כזו עם פיאט אונו, הרכב כבה, התחיל לצוף במים שחלחלו גם אל פנים הרכב והיה נזק לרכיבים חשמליים. עדיף לעקוף אם אפשר.

המפגע: לאחר העיקול שמאלה בקטע בו הכביש בעל 3 נתיבים ישנו "גל" באספלט, מעין שקיעה פתאומית של הכביש. מהירות מופרזת יכולה לגרום לנזק לחלקו הקדמי של הרכב ואף לאיבוד אחיזה, ובעיקר להפחיד את הנהג.

Chevrolet Sonic RS 2014, 1.4T

פורסם

מתגרזני נס הרים שימו לב - הגשמים האחרונים יצרו כמה בורות נבזיים בשולי הכבישים באזור.

ה205 שלי פגשה זוג כאלו שהוציא את הפרונט לגמרי מכיוון - האחד בכביש שיורד למערת הנטיפים, השני ממש ליד הכניסה לנס-הרים עצמה. בטוח יש עוד, פשוט הפסקתי להתרסק אליהם בשלב כלשהוא :bad-word:

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

משהו קצת מוזר, אפילו בארצנו הקטנטונת:

בכביש גישה למושבים - סגולה מנוחה ונחלה (ליד קרית גת) היה כביש סביר אבל משום מה יום אחד החליטו "לשפץ" אותו והתוצאה - מלא איים של אספלט גס ולא מהודק אפילו. בעיקר בנתיב הכניסה למושבים מכביש מס' 40.

ואם זה לא מספיק עיכבו אותי 5 דקות בזמן ה"שיפוץ" ובאזור שלנו 5 דקות זה המון.

פורסם

המפגע: הגשמים הם בהחלט ברכה, אבל לא לכבישים.

בורות אשר תוקנו בעבר נפתחו מחדש. ורב הפניות בכביש נהיו מסוכנות מאשר סתם מהנות.

הבורות לא גדולים במיוחד, אבל מגיעים בקטעים מאוד קריטיים של הפנייה.

פורסם

המפגע:כידוע לכם בצומת חולון עובדים עכשיו על הכנת הקו לרכבת שתעבור עוד שנה לכיוון ראשון לציון

בגשמים לינסוע שם צריך בזהירות

כי אפשר שם בהחלט לעשות החלקה לתוך שוליי הכביש או להיכנס ברכב אחר וליגרום לתאונת שרשרת

עוד משהו

לפעמים לכביש מזנקים כלים כבדים טרקטורים וכו'

מי שוליי הכביש זה מסוכן לכן צריך לינהוג שם בזהירות

בברכה בן!

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
מיקום אשקלון: בכיכר ברחוב אנה פרנק עם אני לא טועה, יש חתיכת בור שם.

הכיכר החדשה שבנו לפני חצי שנה באשקלון ועדין עובדים עליה(הם לא יגמרו לעולם), מאוד מאוד גדולה משאית לא יכולה להסתובב בלי לעלות על המדרכה, מה גםשנהרג שם מישהו לפני שבועיים!

הכיכר החדשהסמוךלבית הספר מקיף ד'(גני ברנע). אשקלון

כן הכביש הזה חרעע עשיתי שם אמברקס עם פרסה לא רק שעפו לי חתיכות מהצמיג נפלתי לבור שכמעט לא נראה לעין והלך לי הגאנט..! פשוט בעסה...

וגם הכיכר בחתחלה אין לך כל כך שדה ראיה אני באתי לשום ב 190 בערך ופתאום בוא אני רואה כיכר פשוט לא ידעתי מה לעשות עד שעלה בדעתי המהירה להכניס שני ב 180..!!! פשוט המנוע צרחחחחחחח אבל עדיף מלמות לא..!?

פורסם

מיקום- רחוב דרך חברון ירושלים.

רקע- במקום נעשות עבודות שיפוץ לנתיב תחבורה ציבורית.

מפגע- בורות ביוב גבוהים בכ5 ס"מ.כ10 בורות במניין הבורות הגבוהים.

אם אתה לא יודע לנהוג על 100 כ"ס, לא יעזרו לך 500.

• תוכן חדש...