Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7312 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בדר"כ האוטו מתניע בנגיעה אחת ללא בעיה בכלל

אך מידי פעם קורה שהאוטו לא מתניע (שומעים תיקתוקים של הסטרטר)

ורק אחרי מספר ניסיונות ולחיצה מכובדת על הגז האוטו מתניע...

מה יכולה להיות הבעיה?

(המצבר הוחלף לפני חודש)

תודה

פורסם

מתי? אם זה בדרך כלל בבוקר אז נראה לי יותר בעיה של מצתים,

אבל אם זה משתגיע נראה לי יותר בעיה של משאבת דלק.

פורסם

יכול ליהיות שיש איזה משהו באוטו שזולל לך את המצבר.

תבדוק אולי פלאפון קבוע ברכב\ רדיו דיסק שנשאר דלוק וכו'...

פורסם

טוב בקשר לרכיבי חשמל- הרדיו דיסק והפלאפון הנייד מתכבים כאשר האוטו כבוי.

האוטו מתניע בנגיעה אחת בדר"כ כל הזמן... אבל יש פעמים שזה קורה..

היום בשעה 17:00 (אחרי שבמשך היום נסעו עם האוטו) באתי להתניע את האוטו ואחרי 4-5 ניסיונות הצלחתי עם הרבה גז....

הרכב עבר 80,000 ק"מ, שמור, מטופל רק בחברה, טיפולים בזמן

• ספונסר פורום
פורסם

התאור שלך לא ברור, כשאתה מנה להניע והוא לא מניע, יש סטרטר?המנוע מסתובב? יש נקישות ?

זה שאתה"נותן גזז" לא משנה כלום,רק מבלבל קצת את המערכת(סל"ד נמוך,חוסר תת לחץ וחיישן מצב מצערת שמראה על מצערת פתוחה)

תאר במדוייק מה קורה כשהוא לא מניע.

אורן

פורסם

למה אני חושב שזה ברור , לפי מה שאני הבנתי זה שהוא נותן הרבה סטרטר המנוע מסתובב אבל לא מניע אלא מכמה נסיונות כאלה עם הרבה גז.

מתי עשית טיפול פעם אחרונה? האם החלפת פ.דלק? האם השתמשת בתוסף מקצועי?

אבל לדעתי אם לא מזמן עשית טיפול זו בעיה של אחזקת דלק, יש שסתום בתוך השאבת דלק שמחזק את הדלק שלא יחזור לטנק בחזרה הלחץ הזה נקרא לחץ שיורי כדאי לחבר שעון לחץ ולבדוק בהתנעה בהאצה וכאשר אתה מכבה האם הלחץ יורד מ 1 ב"ר בערך אם יורד המשאבה לא בסדר.

פורסם

חבר'ה למה התכוונתם ששאלתם אם המנוע מסתובב? מה שאני שומע זה נקישות....

זאהר-הטיפול האחרון היה ב70 אלף, לא יודע אם הוחלף פ. דלק אבל אני יבדוק את זה ויודיע לך, לא היה שימוש בתוסף מקצועי....

פורסם

האם אתה שומע רעש של המנוע כמו לפני שהוא מניע, אבל הוא לא מניע, או שאין גם את הרעש ההתחלתי, ואתה שומע רק נקישות בסגנון תיק תיק תיק..

אם יש תיק תיק או משהו דומה, או מצבר, או חיבורים לקויים, או מתנע או אימובילייזר או ניתוק מנוע תקול, האפשרות של ניתוקים תקולים של מע' ההגנה במקרה זה כפי שאני מבין אותו קלושים..

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

אני שומע רעש של המנוע... זה הרעש שלפני שהאוטו מונע זה עושה...

אתה חושב שעוד שניה האוטו יהיה מונע אבל זה פשוט ממשיך וממשיך....

פורסם

היה לי את זה גם באיבזה 2001 אומנם לא בתדירות גבוה

עשיתי אינפוזיה בלי קשר לבעיה הזאת ומאז עד היום הרכב עבר 1000 ק"מ לא נתקלתי בבעיה שוב!

אני לא גאון ברכב לכן אני מציע לך לשאול את המומחים שיש פה בפורום אם אינפוזיה יכולה להיות קשורה לפתרון הבעיה

פורסם
לך לכיוון המצבר.
חברה למה לתת סתם תשובות הבן אדם אומר שיש סטרטר והכל טוב ויפה אבל הרכב לא מניע. מה קשור למצבר :-)
פורסם
חבר'ה למה התכוונתם ששאלתם אם המנוע מסתובב? מה שאני שומע זה נקישות....

זאהר-הטיפול האחרון היה ב70 אלף, לא יודע אם הוחלף פ. דלק אבל אני יבדוק את זה ויודיע לך, לא היה שימוש בתוסף מקצועי....

תחליט. המנוע מסתובב כרגיל , או שיש נקישות מהירות כמו של פטיש קטן (או , אם שמעת פעם נקר על עץ - די דומה) ?

כי נקישות זה סטרטר (בנדיקס) מחליק או מצבר חלש.

• תוכן חדש...