Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7327 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום בדקתי את הרכב, הבדיקה בוצעה ע"י חברת המומחה.

אנא עזרו לי לפענח את התוצאות ואולי לדעת בכמה לקנות את הרכב.

מנוע-רעש מייסבים פנימיים,רעש שסתומים/בלאי,נזילת שמן חריפה. הרוב נישמע חסת"ח חוץ מהנזילה.

מערכת דלק-תאום וכיוון נישמע כסת"ח

מערכת קירור-סימני קורוזיה כללית. יש לציין שהרדיאטור עצמו חדש.

מערכת פליטה-בלאי (יש דוד זרימה חופשית)

מערכת היגוי-נקישה ומשיכה, דורש כיוון פרונט.

קפיצים-בלאי

צמיגים-קידמים להחלפה. אחוריים חדשים (דנלופ SP 9000) גם הקידמיים אבל הם שחוקים. כולם בני שנה וחצי.

מערכת בלמים-נזילת שמן במשאבת הגה (?) ימין.

העברת כח-רעש מיסבים פנימיים

שילדה ומרכב- תיקונים וצבע נעשו בגוף הרכב ומיסביב/סימני פחחות, ברגים הוחלפו (?) סימני עבודה וחומר מסביב לרכב, סימני פגיעה בקורת אורך שמאלית!!! יש לציין שרואים שהמעיכה היא בגודל 4 ס"מ על 4 ס"מ ולא ניגרמה מתאונה (בקורות הקידמיות אין שום פגיעה) אלא מאבן או משהוא כזה.

למוכר לא היה מושג על הפגיעה (הרכב אצלו משנת 99 והוא יד שניה) והוא שילם על רוב הבדיקה כי הוא היתחייב.

המחירון נכון לעכשיו (ללא הפגיעה בשילדה) עומד על 31.650, הרכב עבר 170K קילומטר, יד שניה,שנת 97, ועם הרבה חלקים חדשים (הבחור פדנט על הרכב ורואים את זה) חוץ מדוד פתוח הרכב לא משופר ואין לו שום תוספת לא מקורית (אפילו רדיו אין)

מה דעתכם? לקנות את הרכב? ואם כן אז מה יהי מחיר הוגן לשנינו?

אופק.

פורסם

היה עוזר אם היית אומר כמה הוא מבקש.

הק"מ גבוה ומשמעותו שהרבה חלקים מגיעים לסוף החיים שלהם ודורשים טיפול. אם הם הוחלפו בזמן האחרון זה סימן טוב. צריך גם לבדוק מתי נעשה טיימינג וכן מה מצבו האמיתי של המנוע - יכול להיות שהוא ידרוש בקרוב החלפת גומיות שסתומים או אולי יותר מזה.

"פגיעת השלדה" היא בעצם לא פגיעה לפי מה שאתה אומר, אבל אולי תהיה לה משמעות כלכלית בעתיד. בכל מקרה היא בפירוש לא מונעת קנייה של הרכב. אם המוכר לא מבקש מעל מחירון אז זה שווה בהחלט, לטעמי. לא נשארו עוד הרבה מכוניות כאלו במצב טוב. אם הוא כן מבקש מעל - פונקציה של כמה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אני עוד לא יודע כמה הוא מבקש, לא ניראה לי שהוא ירד יותר מידי מתחת למחירון. אולי ל 29K.

צריך לעשות טיימינג עוד 20K. אני עדיין לא יודע מה מצבו האמיתי של המנוע, לא הוספתי עוד 50 שקל לבדוק כי בהתחלה הוא אנר שהוא עדיין דורש מחירון.

ברכב הוחלף לאחרונה מצבר, חוטי הצתה, כוייל (ככה רושמים את זה?) קלאץ', רדיאטור, כל הצינורות לרדיאטור הפנימי (הרדיאטור עצמו לא הוחלף!) צלחות+רפידות, ועוד כמה דברים שאני לא זוכר.

כמה אתם ממליצים לי לשלם על הרכב במידה והמנוע תקין?

יש אפשרות לבדוק את מצבם של גומיות השסתומים?

*הרכב עם מנוע 8V עם 135 כ"ס במקור.

המון תודה,

אופק.

פורסם

איך אפשר לדעת את מצבו האמיתי של הרכב?

כל הבדיקה מראה לא-תקין לכאורה, בדיוק המקרה של השרשור הזה או שלא.

אף פעם אתה לא יודע מה בדיוק נכון ומתאים לרכב ומה סתם נרשם.

אתה גם לא מומחה לתאונות, כך שאינך יודע בוודאות האם הפגיעה היא מקרה תאונתי או פגיעה "ממדרכה".

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

אני ממש לא מומחה לתאונות אבל רואים בודדאות שזה ניגרם מאבן בכביש או משהו כזה.

חבל שאין לי תמונה ככה גם אתם הייתם מבינים...

מישהו יכול לייעץ לי כמה מקסימום מחיר להציע על הרכב?

פורסם

רשמתי 8V משום מה המיקלדת הפכה לי את זה...

אין לאף אחד המלצה כמה לשלם על הרכב?

אופק.

פורסם

שלם כמה שהרכב שווה עבורך, וקח בחשבון שיתכן שלא תקבל סכום דומה כשתמכור.

אם בכוונתך להחזיק את הרכב תקופה קצרה יחסית - אז כדאי שתוותר.

אם בכוונתך להחזיק את הרכב תקופה ארוכה, עשה את החשבון שלך ותחליט אם לקנות או לא - ובכמה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

תברר כמה עולה לתקן את הליקויים הבאמת חמורים ,וקח חשבון שלרכב קיימת ירידת ערך עקב הפגיעה בקורה.

בכל מקרה 10-15 אחוז פחות זה מחיר הוגן.

בכל מקרה, זאת XSI, בסוף יבוא ילד מתלהב ויקח אותה עם כל הריג'קטים ומעל המחירון ,

אז קח גם את זה בחשבון.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

היום קשה למצוא רכב כזה במצב טוב. לדעתי אם תמשיך לחפש כאלו רכבים אתה תגלה במהרה שהבדיקות של כל הרכבים האלו דומות מאוד (אלו שבמצב טוב).

• תוכן חדש...