Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7383 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
זה שהוא דביל זה ממש לא קשור לזה שהייתה לו טוארג.

אבל לחומרת התוצאה יש גם יש.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אני אשתדל להיות רגוע ולא להקליד מילים שהדעת אינה סובלת.....אבל רק אשתדל!

למען הגילוי הנאות הכותב הוא בעליו של רכב שטח (לא 2 טון, דווקא יותר בכיוון של פחות מטון...)

אצלי זה תחביב לנסוע עם המשפחה בשבת (להשאיר את הליסינג בחניה) ולגלות את הארץ המדהימה שלנו

אני נוסע רק בשבילים, אני שומר ומוקיר את הטבע והנוף ובמקרה שלי בגלל המנוע הקטן אני לא מזהם את האוויר.... אבל ביננו גם איסוזו טרופר מטופלת מזהמת הרבה פחות מאיזה פיאט פונטו עם מנוע גמור.

וזה התחביב שלי!

אני מניח שה"ירוק" שפירסם את הכתבה יש לו העדפה מינית מאוד מסוימת.

וחוץ מזה הוא אוהב לאכול סושי....וזאת כמובן רק הנחה :-P

אז מה? זה מפריע למישהו? ממש לא...

עכשיו נגיד שאני אצא במאמר בגנות קהילה כזו או אחרת ובגנות הרג דגי הסלומון לטובת אכילת סושי.

הרי כולם היו קופצים עלי שאני אוחז בדעות קדומות.

וזה בדיוק מה שהאדיוט הזה עשה.

לא לכל בעלי ה4X4 יש ז*ן קטן ורגשי נחיתות שהם מפצים אם אוטו גדול

רובינו בעלי תודעה גבוהה יותר לסביבה ושימורה ועדין בעל גיפ של 2 טון שלא זורק טיפת אבק מהחלון של האוטו עדיף מאיזה ערס שלא שמע על פח זבל בסובארו 1.6 אוטומט-ספורט-טורבו+מגנזיום שלו.

אז יעשה האדון המלומד מהירוקים שעורי בית, וילמד לא להטיף לדרך ואורח חיים של הזולת

ע"מ שאחרים לא יטיפו לדרכו ואמונתו.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
מדוע ?

אתה טוען שאם זה היה רכב רגיל זה לא היה קורה ?

בוא נחשוב ביחד , תנע = מסה * מהירות

הטוארג שהוא נהג שוקלת 2.5 טון

נגיד שרכב רגיל שוקל בסביבות 1 טון

:idea:

תעשה את החשבון

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם
אני אשתדל להיות רגוע ולא להקליד מילים שהדעת אינה סובלת.....אבל רק אשתדל!

למען הגילוי הנאות הכותב הוא בעליו של רכב שטח (לא 2 טון, דווקא יותר בכיוון של פחות מטון...)

אצלי זה תחביב לנסוע עם המשפחה בשבת (להשאיר את הליסינג בחניה) ולגלות את הארץ המדהימה שלנו

אני נוסע רק בשבילים, אני שומר ומוקיר את הטבע והנוף ובמקרה שלי בגלל המנוע הקטן אני לא מזהם את האוויר.... אבל ביננו גם איסוזו טרופר מטופלת מזהמת הרבה פחות מאיזה פיאט פונטו עם מנוע גמור.

וזה התחביב שלי!

אני מניח שה"ירוק" שפירסם את הכתבה יש לו העדפה מינית מאוד מסוימת.

וחוץ מזה הוא אוהב לאכול סושי....וזאת כמובן רק הנחה :-P

אז מה? זה מפריע למישהו? ממש לא...

עכשיו נגיד שאני א.

כתבת הרבה שטויות, את המצחיקה ביותר הדגשתי, ולשאר אשמח להתייחס בהמשך

1. את הליכלוך שבעל הסובארו יזרוק יאספו פעילים של איכות הסביבה, אף אחד אחר לא יוכל באותו אופן לנקות את המזהמים שפולטים לאוויר אותם רכבים שעושים 3-4-5 ק"מ לליטר.

2. אתה נוסע רק בשבילים - יפה מאוד אבל כמה אנשים כמוך אתה מכיר?

כמה אנשים באמת מקפידים ולא יורדים עם הרכב לחוף בחופים מוכרזים?

כמה בעלי רכב שטח נזהרים באמת בחניות שלא לקמט עם מגיני החזירים שלהם פחים של מכוניות אחרות?

כמה עוזר לאותה אמא ואותו ילד שכלי במשקל של 2.5 טון העיף להם את הצורה לכל הרוחות?

מספיק עם הדמגוגיה.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם
בוא נחשוב ביחד , תנע = מסה * מהירות

הטוארג שהוא נהג שוקלת 2.5 טון

נגיד שרכב רגיל שוקל בסביבות 1 טון

:idea:

תעשה את החשבון

או יותר נכון: E=M*V2\2

2500KG * 27.7M\S 2 \2 = 964500N

אלכס.

דרושים מסגרים עם ניסיון בCO2

מחפש כנפונים לטנדר מאזדה 2003-2007

מחפשים מסגר? חפשו בפייסבוק: http://www.facebook.com/profile.php?id=100002187529747&sk=wall#!/profile.php?id=100002187529747&sk=wall

פורסם

M1*V1+M2*V2=M1U1+M2U2

אם M1 תקטן בהחלט U2 (המהירות של העצם הנפגע לאחר הפגיעה) תקטן, כי כל שאר הגורמים נשארים זהים.

שימור תנע..

בהתנגשות אלסטית לחלוטין..

לא בדיוק אבל בערך..

אור.

פורסם

לא הבנתי מה זאת אומרת לא שם לב לרכבים שעומדים אני יכול להבין שיש המון התנגשויות קטנות באמצע פקקים בלי הרבה נזק ובלי נפגעים אבל כשנוסעים במהירות שהוא נסע אין דבר כזה לא שם לב.

אדם כזה צריך ללהכניס לכלא לכל חייו בלי אפשרות חנינה ולעשות ממנו דוגמא שיראו וידעו שכל מי

שלא ישים לב יצפה לו גורל דומה. הוא בטח נסע והיה עסוק בפלאפון או אם ניירת ורואים המון נהגים כאלה.

רק חבל שבטח הוא יקבל שלילה לכמה שנים ואולי על תנאי וכמובן כנס שלא יזיז לו אחרי הכל הוא עורך דין שעבד בשביל השלטון .

וסתם נראה לי שאם הוא היה נוהג גם בפיאט פונטו או אוטו דומה כולם בטח היו יוצאים מהתאונה הזאת בחיים.

על תשכחו שזה בטח היה דגם מאובזר שכמובן כלל את כל מגיני הפלדה למיניהם כי הרי זהו גיפ והנהג הוא עורך דין מלא בכסף כך שהמלבן שנשאר מהפונטו אותי ממש לא הפתיעה.

פורסם

לנסיך

תתפלא אבל חלק גדול, אם לא רוב הבעלים של רכבי שטח נוהגים בכבוד לטבע .

אוסף של ילדים שמתפרע יוצר שם רע לקבוצה מאוד גדולה. אולי כדאי לטפל באופן נקודתי באותם ילדים שמשתוללים ומסכנים אותם ואת הציבור, כמו שלא כל מי שנוהג באימפרזה טורבו הוא סכנה לציבור (ואני לא שמעתי מישהו שיצא נגד יבוא האימפרזה אבל לאומת זאת כבר חלפו אותי אימפרזות במהירות כפולה מזו המותרת בחוק)

בדיוק כמו שילדה אחת שנהגה באין כניסה במיול מוציאה שם רע לכל בני ה16 שנוהגים בכלי

(פה לדעתי האשם הוא משרד התחבורה והקלות של הוצאת הרשיון)

לגבי מגן חזירים: שום חובב שטח אמיתי לא משתמש בשטות הזו ומשנת 2007 זה הופך להיות לא חוקי דווקא מההבט של פגיעה בהולכי רגל....

ומגני החזירים הם לא היחידים שמשפשפים לך את הרכב, באותה מידה זה יכול איזה פוקוס מליסינג שלנהג שלה לא אכפת. אז אולי תבטל את הליסינג?

ולגבי השטות הכי גדולה שכתבתי (וגם הדגשתי), אני ממליץ לך לנסות פעם טיול שכזה

תזהר זה תחביב ממכר.

ואולי תגלה שמתחת לכל הגועל נפש שקורה פה...יש לנו ארץ נהדרת.

ולגבי הטיעון המטומטם על רכב כבד * מסה + תנע + זוית שיגור.....בלה בלה בלה

אולי תאסרו יבוא משאיות, מיני-וואנים , מסחריות, טרקטורים וכל רכב אחר ששוקל יותר מטון?

נו באמת איזו שטות! התאונה של העו"ד אכן מזעזעת אבל זו ממש לא סיבה לאסור יבוא רכב כזה או אחר

מאחל לכולם חג שמח

סעו בזהירות ותהנו משאריות הפריחה

אבי.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
אתה דיי צודק מצד אחד , כתבתי את התגובה מתוך עצבים על מטומטם שלא מבין כלום ורוצה להרוס לעשרות אלפי אנשים את התחביב...

מצד שני נהגי רכבי שטח הם בדרך כלל אנשים שאוהבים לטייל בטבע ולא מלכלכים את הסביבה שלהם.. , דוגמא לכך היא הנגב , אתה יכול לראות שכל המעלות , השבילי והחניונים שם נקיים מאוד! - ואלו מקומות לרק רכבי שטח יכולים להיכנס לשם! , ואילו כל אתרי קק"ל ( אלו שמלאים בפרייבטים בד"כ ) מלאים זבל ולכלוך... - כמובן שיש יוצאים מן הכלל , אבל מעטים!

משאיות מזהמות את האויר הרבה יותר , הם גורמות לעומס תנועה פי כמה מרכבי שטח ומפגש עם משאית קטלני הרבה יותר ממפגש עם רכב שטח! - אז למה מר עזרא לא רוצה להוריד גם אותם מהכביש???

עוד דבר שמר עזרא לא חשב עליו ( אולי כי הראש שלו היה "ירוק" מדי באותו רגע ) זה שילד בן 16 שמקבל רישיון לאופנוע\טרקטורון\מיול או כל דבר דומה - עולה על הכביש בגיל 17 עם הרבה יותר ביטחון וניסיון ממישהו שלא הוציא רישיון כזה לפני הרישיון לרכב.. , ככה שהסיכוי שמישהו כזה יעשה תאונה בשנים הראשונות על הכביש קטן יותר.

נ.ב. , מנגל מזהם את האויר בצורה משמעותית ויש גם כאלה ששופכים את הגחלים על האדמה ומזהמים את הסביבה - אז אולי מר עזרא יוציא גם את המנגל מחוץ לחוק???

אלכס.

רכבי שטח הם רעה חולה והגיע הזמן להורידם מהכביש. זאת בלא להתייחס לסיבות הפסיכולוגיות, העומדות בבסיס הצורך להיות בעלים ו/או נהג של כלי כזה. ראשית, מרביתם אינם משמשים כלל לנהיגת שטח, אלא לנהיגה עירונית רגילה. ככאלה הם מהוים סכנה אמיתית לסביבה המוטורית הקרובה, בשל גודלם, גובהם, חוסר יציבות אינהרנטי ויצירת תחושת בטחון מדומה, אצל הנהג, הגורמת בהכרח לאי הבנה של מגבלות הכלי והסכנה הגלומה בו לכלי רכב קטנים יותר. התאונה אתמול בדרך נמיר היא דוגמה מצוינת. יש להם גם השלכה שלילית על עומסי תנועה וחנייה בשל גודלם, אך זו הקטנה ברעות. דוגמת המשאיות שהבאת אינה רלבנטית, כיון שאף אחד אינו משתמש במשאית לאותן מטרות כמו רכבי השטח והן בחינת רע הכרחי. באשר למיולים, אתה בפרוש צודק, אך אין רעה אחת מכשירה את חברתה ולפחות מהבחינה המספרית מדובר על תופעה קטנה בהרבה.

באשר לפגיעה בטבע. די אם תסתובב בערוצי הנחלים היבשים שבערבה ובנגב ותראה את ההרס לצמחיה ולשטח שמשאירים בעקבותיהם אותם כלי רכב, בכדי שתוכל להבין לאיזה נזק עצום הם גורמים. כך גם גבעות הכורכר שבמישור החוף שאינם נמלטים מנחת זרועם.

קיצורו של דבר, אין אפשרות חוקית להערכתי להגביל את רכישת אותם כלי משחית, אך ניתן לצמצם משמעותית את מספרם, באמצעות מיסוי מאוד גבוה, הן על הרכישה והן על האחזקה.

חג שמח.

פורסם

טרקטורון דרס בחוף ים ילדה ואביה.

ייתכן שהכתבה מקצינה מדי וכנראה שגישתו של הכותב גם היא קיצונית ומאידך גיסא בהחלט יש מקום לשינוי גישה כלפי הפוחזים שבין הנוהגים על 4 על 4.

לצערי הכרוב נפגע מהקוצים ולכן סביר שממצב זה יפגעו גם התמימים שבין בעלי רכבי 4 על 4.

גילוי נאות - יש לי אימפרזה 4 על 4.

חג חירות שמח

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

פורסם
רכבי שטח הם רעה חולה והגיע הזמן להורידם מהכביש... ראשית, מרביתם אינם משמשים כלל לנהיגת שטח, אלא לנהיגה עירונית רגילה. ככאלה הם מהוים סכנה אמיתית לסביבה המוטורית הקרובה, בשל גודלם, גובהם, חוסר יציבות אינהרנטי ויצירת תחושת בטחון מדומה, אצל הנהג, הגורמת בהכרח לאי הבנה של מגבלות הכלי והסכנה הגלומה בו לכלי רכב קטנים יותר.
קצת מוזר לי לקרוא דברים כאלו דווקא בפורום הזה (הציטוט שלך הוא רק דוגמה - גם אחרים אמרו דברים דומים).

מה זה משנה למה הם משמשים? מי שקנה אותם בחר אותם לפי טעמו. אם מחר יתחילו למכור כאן פרארי, הם מישהו כאן יזעק חמס? חלק גדול מהטיעונים שלך רלבנטי גם לגבי מכוניות ספורט (וגם לגבי מכוניות-פאר ענקיות). ולגבי חוסר-היציבות האינהרנטי וכן הלאה - אתה קצת מנותק ממה שקורה היום בעולם הרכב. אני כבר לא מדבר על כך שספק רב אם קיימת סטטיסטיקת-תאונות כלשהי המאששת את דבריך (ולעומת זאת, אם נעשה סקירה קצרה בין משתמשי הפורום הזה, אנו עלולים לגלות סטטיסטיקה מאד מעניינת לגבי מעורבותם של מכוניות ספורטיביות בתאונות. האם אז תדרוש להורידן מהכביש? להטיל עליהן מיסוי גבוה יותר? ואגב, בדקת פעם את צריכת הדלק ופליטת המזהמים של אימפרזה טורבו?).

טל

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

פורסם
הטמבל?

אתה בטח טועה ומתכוון לכל בעלי בעיות הדימוי שנוסעים עם הג'יפים שלהם בכל חור

צריכת דלק בהמתית

זיהום אוויר מפה ועד אחר כך

התנהגות ברוטאלית וגסה לאן שלא מגיעים

דריסה של כל מה שסביבם

כל זה מאפיין את רוב נהגי הג'יפים

לא ברור לי למה אנשים צריכים מפלצות מגודלות, שפוגעות בהולכי רגל, מזהמות ותופסות נפח חניה של סמי-טריילר בעודם גרים בעיר.

אני חושב שהכותב שם לקח את זה קצת רחוק - אבל ככה זה במדינת היהודים - או אתה לוקח דברים באופן קיצוני או שלא מתייחסים אליך.

אישית אפשר למחוק את כל הג'יפים גם מבחינתי - רוצים ללכת לטייל? קנו סנדלים ותתחילו ללכת !

רון.

אני ממש מסכים איתך בקטע הזה, בנוסף, לעובדה שכל ההתנהגות הזאת עוד תחזור אלינו. היתה לפני יומיים כתבה בעיתון על מחיר הזיהום למדינה.

אז, אנשים לא מבינים שבסוף הם ישלמו על ההתנהגות הבזבזנית הזאת ובכלל..

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

• תוכן חדש...