Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7382 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בהחלט מפנה אצבע מאשימה כלפי מי שקונה רכב גדול אך ורק כדי "לנצח" בהתנגשות עם רכב קל.

מירוץ חימוש כזה ייגמר כשכולם יקנו ג'יפים של 2 טון פלוס ואז חזרנו לנקודת ההתחלה (כולם באותו משקל) אבל עם סכנת התהפכות שלא היתה קיימת במצב ההתחלתי ועם צריכת דלק כפולה מהמצב ההתחלתי.

בקיצור, כולם מפסידים.

אם מישהו רוצה לתרום לבטיחות שלו ושל משפחתו, ולא על חשבון הזולת, מומלץ לו:

1. לקנות רכב (רגיל! לא ג'יפ!) שקיבל ציון של 4-5 כוכבים במבחן ריסוק.

2. לקנות את הגרסה עם מלוא הציוד הבטיחותי (6 כריות אוויר + ABS ואם אפשר גם בקרת יציבות)

3. לשפר את נהיגתו באמצעות קורס נהיגה, כדי ללמוד איך לצאת ממצבים שיכולים להיגמר רע.

4. להפסיק להתעסק בהסחות דעת בזמן הנהיגה ולהשקיע 100% תשומת לב בכביש ולא בפלאפון/עיתון/DVD/מה שזה לא יהיה.

שים לב שלא אמרתי מילה רעה על מי שקונה SUV כי הוא באמת נוסע בשטח - זה לגיטימי כל עוד הוא מבין את הפשרות שהוא מקבל ונוהג במשנה זהירות כראוי לרכב ששוקל כפול.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אנחנו טועים!

מיליארד סינים טועים ובגדול !

לא קראת את כל ההודעה שלי,נכון?...

אתה מעלה פה את הטענה הידועה של "מיליארד סינים לא יכולים לטעות".

אוקיי-רק תסביר לי דבר אחד:

אם יש כל כך הרבה סינים,והם לא יכולים לטעות,אז למה יש חוקי הגבלת ילודה בסין?...תחשוב על זה רגע.בגלל שיש כל כך הרבה מהם הם לא יכולים לטעות וזו בדיוק הטעות שלהם.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...