Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7396 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה, בתור ג'פולוג, חושב שאפשר לדעת איך ג'יפ מסתדר בשטח אך ורק לפי הנתונים היבשים?

כן, ואני גם מתכנן ביומיום מכשירים "קצת" יותר מורכבים מSUV רק על בסיס ספציפיקציות יבשות.

אם הייתי צריך להביא כל רעיון לנסיון מעשי עוד לפני שהייתי מפתח מוצר, הייתי נזרק מכל המדרגות לפני הרבה שנים. אני מחויב לפתח מוצר על פי ניתוח אנליטי, נטו.

יש עניין שהוא מעבר לנתונים היבשים, ולו רק בגלל שאנחנו, כמשתמשי קצה, לא מקבלים את כל הנתונים שמהם הרכב בנוי, ובשביל זה גם עורכים נסיעות מבחן, ולא כותבים מבחני דרכים משולחן הכתיבה, אבל לומר לך שהמבחנים בשטח מאוד מפתיעים אותנו כדבר שבשיגרה? זה לא המצב. אתה יודע באחוזים גבוהים מאוד מה תהיה התנהגות הרכב בכל תוואי שטח, על פי הצצה בדפי הנתונים ובתמונות.

לגבי הרכבים? GREAT MINDS THINK ALIKE ... :wink:

סתם... סתם... משפט שחצני שלא מעיד על הדמויות המעורבות...

כשהיינו צעירים הלכנו על הרכב הכי כיפי והכי פחות פרקטי - CJ . התבגרנו, התמשפחנו והלכנו על רכב השטח הכי טוב בשטח שאפשר לקחת בו משפחה לטיול, ולהשתמש בו ביומיום, בתקציב לא גבוה מדי- היילקס.

• תגובות 74
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תוספת:

גם אתה יכול להבין את הלוגיקה שמאחורי הדברים. לא צריך כאן עין בוחנת של כתב שטח עם נסיון עשיר.

בכל מבחן שהיה לך עם רכב בעל גלגלים עם חישוקים של 17 אינטש וחתך של 50 אחוז אכלת פנצ'רים.

עכשיו, למה שתחשוב שאם חברה X ציידה את הרכב שלך באותם גלגלים, ואולי אפילו קיצוניים יותר מבחינת האופי שלהם בכביש, זה יהיה שונה? סוג של קסם? כנראה שלא.

ואם ניפצת טמבונים מפלסטיק בגובה של 25 ס"מ ברכב X אז ברכב Y עם אותו גובה פגושים, ואולי אפילו פחות, זה יהיה שונה? כנראה שלא.

את הדינמיקה של התנהגות הרכב בנסיעה מהירה בתנאי שטח שונים כנראה שתצטרך לבדוק בשטח, כמו גם את הנוחות.

זה לא וודו.

פורסם
כן, ואני גם מתכנן ביומיום מכשירים "קצת" יותר מורכבים מSUV רק על בסיס ספציפיקציות יבשות.

אם הייתי צריך להביא כל רעיון לנסיון מעשי עוד לפני שהייתי מפתח מוצר, הייתי נזרק מכל המדרגות לפני הרבה שנים. אני מחויב לפתח מוצר על פי ניתוח אנליטי, נטו.

יש עניין שהוא מעבר לנתונים היבשים, ולו רק בגלל שאנחנו, כמשתמשי קצה, לא מקבלים את כל הנתונים שמהם הרכב בנוי, ובשביל זה גם עורכים נסיעות מבחן, ולא כותבים מבחני דרכים משולחן הכתיבה, אבל לומר לך שהמבחנים בשטח מאוד מפתיעים אותנו כדבר שבשיגרה? זה לא המצב. אתה יודע באחוזים גבוהים מאוד מה תהיה התנהגות הרכב בכל תוואי שטח, על פי הצצה בדפי הנתונים ובתמונות.

קיבלתי.

אך מזה ניתן להבין שזה שהקאיין טובה בשטח אמור היה להפתיע אותך..

לגבי הרכבים? GREAT MINDS THINK ALIKE ... :wink:

that's the answer i was looking for :smile:

סתם... סתם... משפט שחצני שלא מעיד על הדמויות המעורבות...

כשהיינו צעירים הלכנו על הרכב הכי כיפי והכי פחות פרקטי - CJ . התבגרנו, התמשפחנו והלכנו על רכב השטח הכי טוב בשטח שאפשר לקחת בו משפחה לטיול, ולהשתמש בו ביומיום, בתקציב לא גבוה מדי- היילקס.

עמוס תו

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

פורסם

היום נסענו על שתי הניסאן (patrol + oathfinder) וגם על המרצדס M. התאכזבו קשות מכולם. הניסאן לא מצליחים לזוז ויש הרבה רעש ממנועי הדיזל הקטנים שלהם בכל מהירות ואיכות ההרכבה והחומרים בינונית בלבד. בקשר למרצדס הרכב פשוט לא מצדיק את מחירו. אהבנו את הרכב ואת השירות של מרצדס אבל לא עד כדי כך שנרכוש אותה.

אפשרות הייבוא אישי כנראה נפתחה אז אנחנו פתוחים להצעות.

נ.ב חייב להיות על פי הקריטריונים שנכתבו בעמוד הראשון.

פורסם

חבל שאין הצעות. הדרישות שלכם כל כך ספציפיות, שפשוט לא השארתם לעצמכם שום אפשרות. חצי מהאפשרויות אתם מבטלים מראש בגלל שהן אמריקאיות, או שוודיות, או בריטיות, או לא יודע מה. ואם כל הכלים שמתחת למרצדס M נופלים בגלל שהם פשוט לא מספיק טובים, והכלים בסדר הגודל והמחיר של ה-M נופלים כי הם לא מצדיקים את המחיר שלהם - אז לא נשאר שום דבר בתווך.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

לא כל הכלים במחיר של ה m אלא ה m עצמו. למשל נהגנו על ה g וממש אהבנו אותו והוא באמת שווה את הכסף לדעתו אך אין לו 7 מושבים.

פורסם

איך G שווה את הכסף כשהוא עולה איזה 200K יותר מה-M? באיזו גרסה של ה-M נהגתם, ומה לא שווה את המחיר בה?

אתה באמת חושב שאם תנהג ב-Q7 נניח, תגלה שהוא כן שווה את המחיר שלו, אם אתה חושב שה-M לא שווה?

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

א. אם נהגתם ב-M, בטח שמתם ששני מושבים חסרים לכם. יש לו רק חמישה.

ב. אם עדיין אתם לא מוכנים לזוז מכל התנאים ההתחלתיים, אז מזל טוב. ברגע זה קניתם Q7. אני לא יודע אם הוא הכי מוצלח או מהווה את התמורה הטובה ביותר למחיר. הוא פשוט היחידי שעונה על כל התנאים (תקנו אותי אם אני טועה...)

יניב

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם
היום נסענו על שתי הניסאן (patrol + oathfinder) וגם על המרצדס M. התאכזבו קשות מכולם. הניסאן לא מצליחים לזוז ויש הרבה רעש ממנועי הדיזל הקטנים שלהם בכל מהירות ואיכות ההרכבה והחומרים בינונית בלבד. בקשר למרצדס הרכב פשוט לא מצדיק את מחירו. אהבנו את הרכב ואת השירות של מרצדס אבל לא עד כדי כך שנרכוש אותה.

אפשרות הייבוא אישי כנראה נפתחה אז אנחנו פתוחים להצעות.

נ.ב חייב להיות על פי הקריטריונים שנכתבו בעמוד הראשון.

נשאר לכם הפאג'רו GDI עם 203 כ"ס.
פורסם
א. אם נהגתם ב-M, בטח שמתם ששני מושבים חסרים לכם. יש לו רק חמישה.

ב. אם עדיין אתם לא מוכנים לזוז מכל התנאים ההתחלתיים, אז מזל טוב. ברגע זה קניתם Q7. אני לא יודע אם הוא הכי מוצלח או מהווה את התמורה הטובה ביותר למחיר. הוא פשוט היחידי שעונה על כל התנאים (תקנו אותי אם אני טועה...)

יניב

אתה טועה! ניתן לרכוש אותו עם 7 :wink:

אני אני לא ידעתי בהתחלה.

פורסם

מצטער להגיד אבל קצת מצחיק כל הסיפור הזה עם כל הדרישות שלך ושל חבר שלך כי לפי מה שאני למדתי עד עכשיו בחיים על כל דבר אתה חייב להתפשר כי שום דבר לא מושלם אם זה בקניית רכב או בקניית דירה כי סביר להניח שאף פעם לא תמצא את הדבר המושלם כי הוא לא קיים.

פורסם

שאלה שמעניינית אותי:

האם נעשו מבחנים בחו"ל כבר לגבי ה-Q7?

האם הדגם כבר "רץ" בכבישים בחו"ל?

אמיר.

• תוכן חדש...