Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7378 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ראשית אני רוצה להגיד שזה לא עבורי.

הדרישות הם יחסית פשוטות:

- אוטומט

- 7 מקומות ישיבה

- לא אמריקאי

- לא יונדאי, קאיה או לנדרובר

- לא הלנדקרוזר החדש

- לא ה XC90

זה משאיר אותנו עם מרצדס M החדשה אך הוא לא כל כך התלהב, שלא תבינו לא נכון הוא אהב את הרכב אך הוא ציפה ליותר. אילו אפשרויות יש חוץ ממרצדס M class?

• תגובות 74
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זה משאיר אותנו עם מרצדס M החדשה אך הוא לא כל כך התלהב, שלא תבינו לא נכון הוא אהב את הרכב אך הוא ציפה ליותר. אילו אפשרויות יש חוץ ממרצדס M class?

G CLASS?

אם אין בעיית תקציב, תזמין X5, פורשה קאיין ואח שלו אח שלו הפולקסוואגן, שדרך אגב יועים לצאת מדיונות חול יופי יופי.

פורסם

למה לא לנד רובר? הדיסקו 3 עונה לכל הדרישות + בונוס של יכולות שטח מעולות..

אני לא הייתי מהסס בכלל...

(כן, יש לי ניסיון עם הרכב..)

עמוס

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

פורסם

אני כמעט בטוח של-X5, טוארג וקאיין אין אופציה של 7 מושבים.

תבדוק גם את הניסאן פטרול שיש לו יכולת שטח מעולה.

פורסם
G CLASS?

אם אין בעיית תקציב, תזמין X5, פורשה קאיין ואח שלו אח שלו הפולקסוואגן, שדרך אגב יועים לצאת מדיונות חול יופי יופי.

תקרא לפני שאתה מגיב.

חייבים 7 מקומות ישיבה שאין ברכבים שאמרת.

ולגבי הדיסקו זה לא בא בחשבון.

פורסם
אני כמעט בטוח של-X5, טוארג וקאיין אין אופציה של 7 מושבים.

תבדוק גם את הניסאן פטרול שיש לו יכולת שטח מעולה.

לא חשבתי על פטרול :-o

רעיון טוב. אך לדעתי יש לו יותר מדי משקל וקצת מדי מנוע. אני צודק?

פורסם

ולגבי הדיסקו זה לא בא בחשבון.

סבבה, אפשר לדעת מדוע?

עריכה: אפשר לחכות לאודי Q7 (יש 7 מושבים)

עמוס

פורסם
סבבה, אפשר לדעת מדוע?

עמוס

אני חושב שזה בגלל שהוא נפל על ריינג רובר דור קודם מלא בתקלות ושרות גרוע במוסך המרכזי.

פורסם
לא חשבתי על פטרול :-o

רעיון טוב. אך לדעתי יש לו יותר מדי משקל וקצת מדי מנוע. אני צודק?

את זה תצטרך לבדוק בנסיעת מבחן, על הנייר יש היגיון למה שאתה אומר.

מה שבטוח יש לו יכולת שטח מעולה.

פורסם
את זה תצטרך לבדוק בנסיעת מבחן, על הנייר יש היגיון למה שאתה אומר.

מה שבטוח יש לו יכולת שטח מעולה.

שבוע הבא נצא לנסיעת מבחן, לגבע שטח חובה שתהיה יכולת תנועה ללא בעיה בחולות.

פורסם

יכולת תנועה בחולות תהיה תלויה בצמיגים.

אבל חוץ מזה לפי הדרישות שלך אני לא מצליח לחשוב על עוד רכב שטח עם 7 מושבים שבכלל נועד לשטח, חוץ מה-G CLASS שיקר ממנו בהרבה אבל יש לו מנוע דיזל חזק משמעותית.

פורסם

יש גם את הטריילבלייזר, אין לי ניסיון עליו בכלל ככה שלצערי איינני יכול להמליץ עליו אבל שווה לבדוק.

פורסם

טריילבלייזר הוא אמריקאי.

אגב, אחרי עוד בדיקה ראיתי שיש פאג'רו טרבו דיזל עם 203 כ"ס, אבל חרוט לי אפשהו בזיכרון שהיה מבחן השוואתי באוטו (מלפני הרבה זמן לך תדע מה השתנה) עם הלנד קרוזר, פאג'רו, פטרול וטרופר והפטרול ניצח.

מישהו מוכן לאמת?

פורסם

תראה עכשיו אתה אומר שגם שטח חשוב..

אתה חייב לנסות לשכנע את אותו בחור שאיכות הבנייה של לנד רובר השתפרה בהרבה בדורות האחרונים של הדגמים שלה..

אתה בוודאי זוכר (לפי השם שלך) שבטופ גיר עשו לפני כמה שנים מבחן מאוד מעניין (נדמה לי שזאת הפעם הראשונה וכנראה האחרונה :smile:) שבו ג'רמי השתמש בריינג' רובר מהדור החדש כרכב המשפחה, כדי לבדוק אחרי שנה האם הוא מתקלקל... והדבר היחיד שהתקלקל היה המתג לכיוונון ההגה לגובה..

השורה התחתונה: עכשיו שהוא בנוי כמו שצריך, הדיסקו הוא כנראה האופציה הכי טובה (מנצח כמעט הכל מבחני ההשוואה, ובנוי לפחות באותה איכות כמו המתחרים)..

עמוס

• תוכן חדש...