רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,553 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 5 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
ערב טוב לכולם, לרגל הגיוס (סתם תירוץ לבזבז עוד קצת כסף) אמא שלי הציעה לי ללכת לצניחה חופשית (היא עדיין לא בדקה כמה זה עולה, אני אשאיר לה את זה). אחרי שחשבתי קצת חשבתי לבדוק לגבי קורס נהיגה אז נתחיל עם השאלות. 1. מה לעשות ? קורס שילמד אותי לנהוג כמו שצריך (גם ביומיום וגם בנהיגה "ספורטיבית"), קורס שילמד אותי להתמודד עם מצבי חירום ? 2. עם מה לעשות ? כרגע אני עם האוטו של ההורים, רנו קוליאוס, החלום הוא 205GTI (החלום, שביום מן הימים ייתגשם) או באוטו של המדריך ? 3. באיזה מתכונת ? קורס קבוצתי או אישי. 4. איפה לעשות ? קונדסון, מסלולים, אלטרנתיביתי, דני גלטר (אני סתם זורק שמות של מקומות שאני מכיר, כל שם ייתקבל בברכה). 5. משהו נוסף ? תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת rupni, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 93 תגובות
- 10.8 אלף צפיות
מסיבת העיתונאים של סובארו נפתחת בעוד כמה דקות. הבשורה - XV בגרסת בסיס חדשה, החל מ-130 אלף ש"ח לדגם ידני מנוע 1.6 ליטר. 135 אלף ש"ח לדגם אוטומטי. סובארו STI כחולה - 300 אלף ש"ח. הנה קישור לחובבי הקישורים: סובארו XV 1.6 ליטר בישראל
הודעה אחרונה מאת chenrp, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
הגג של פיאט 500 קבריולט עשוי בד, מישהו יודע אם הרכב הזה הוא מקור לפריצות באמצעות חיתוך הגג עם סכין? מישהו יודע אם יש תופעה כזאת?
הודעה אחרונה מאת דני זומרשטיין, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 99 תגובות
- 8.4 אלף צפיות
****הנהלת הפורום אינה מעניקה שירות עריכה והגהה בדיעבד לטקסט ארוך ולא נהיר. נא להתחשב בנוחות הקוראים בעת תרומה לפורום. למשתמש ניתנה התראה. תודה רבה**** אז ככה בקצרה האוטו ברשות המשפחה שלי 6 שנים מהיום שיצא מהחברה, בשנה האחרונה קיבלתי רשיון,התאהבתי בנושא המוטוריקה והקוסמטיקה .... ולבסוף קיבלתי את הרכב לעצמי (כלומר פרטי שלי) אז לכל אלה שמחפשים רכב לקנות ושוקלים את האופציה תשמעו את דעתי על הרכב בניגוד למה שאחרים חושבים ומכפישים את השם שלה. צריכת דלק-הרכב ברשותי 3000 ק"מ בבדיקה וחישובים מקיפים מספר פעמים /חישוב של כל הליטרים והק"מ שעשיתי. נסיעה עירונית הרכב אוכל - 1/11 . נסיעה בין עירונית-1/15 או 1/17 (עדין בבדיקה) תחזוקה-5וחצי חודשים שהרכב בבעלותי …
הודעה אחרונה מאת Murzilka, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
במחירון של שברולט חזר להופיע דגם ה-1400 סדאן. הפעם ברמת גימור LT ובמחיר של 89,900 שקלים, אבל לא ראיתי אזכור באף אתר רכב. למרות שזה כנראה לא מעניין פה אף אחד, אבל נראה ששברולט מגיבה לייבוא המיצובישי אטראג', ובהנחה שיש גם מבצעים, זה מאוד מעודד לראות רכב סדאן אוטומטי בפחות מ-90 אלף שקלים.
-
-
- 2 עוקבים
- 19 תגובות
- 9.1 אלף צפיות
נצפה היום באזור צומת חולון, אז נשאלת השאלה, איך זה עובד? זה תייר שבא עם הפאסאט CC שלו לטיול בארץ? לא נראה לי סיפרו לו על מגבלות מהירות או נתיבי תח"ץ לפני שנתנו לו לעלות על הכביש.
הודעה אחרונה מאת Ryan OReily, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 518 צפיות
מחירון הרכב של יצחק לוי - היתה אופצייה לשלם ע"י זמן שיחה. ניסית עכשיו והשיחה מתנתקת ללא הסבר באתר אין הסבר. תקלה זמנית או הפסיקו את העניין? ערב טוב לכולם!
הודעה אחרונה מאת armagedon, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 16 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
הדבקתי כמה פעמים ומשתחרר כל הזמן נמאס לי תלשתי את כל הצא כפפות כולל הגוף לא רק הדלת. האם יש בעיה כלשהי במה שעשיתי אם בטסט או מסיבה אחרת? כרגע מתאים לי שלשומרים אין מה לבדוק תא כפפות בכניסה לחניון!
הודעה אחרונה מאת Doc Slow, -
-
שלום רב, לפני כ8 ימים קיבלתי רכב יונדאי i20חדש 2014 מהסוכנות, אתמול בערב לראשונה מלאתי מיכל דלק מלא( לפניי כשבוע מלאתי דלק אך לא מיכל מלא) אתמול כשסיימתי לנהוג ( מיד אחריי התדלוק) מחשב הדרך הראה על צריכה של 5.8/100. היום כאשר הדלקתי את הרכב המחשב הראה צריכה של 10.5/100 לאחר 20 קמ של נסיעה הצריכה ירדה ל6.8/100, התקשרתי לסוכנות בחשש שמדובר בתקלה והסוכן אמר לי שזה קשור לפתיחת המנוע ( עד כה הרכב נסע כ520 קמ בלבד) ורק אחריי 3000 קמ אוכל לראות צריכה אמיתית. האם מישהו יודע האם זאת הסיבה?? תודה יובל.
הודעה אחרונה מאת Yuval1234, -
שלום לחברים, אני מקווה שזה הפורום הנכון כדי להעלות את השאלה הזו. לאחרונה התחלתי להתעניין במאזדה 3 (מודל 2014) אבל משהו קצת מפריע לי. בכל האתרים שסיקרו את הרכב כתוב שהוא הושק באוקטובר 2014 אבל משום אני כמעט ולא רואה כאלה (הצורה החדשה) על הכביש וזה למרות שאני נמצא על הכביש כשעה בכל יום. אשמח אם מישהו יוכל לשפוך קצת אור על הנושא, האם זה נובע מזה שהמכירות של הרכב הזה לא ממש ממריאות או שאולי יש סיבה אחרת לזה ? פשוט נראה לי מוזר.. תודה מראש, מוטי.
הודעה אחרונה מאת m3x7r3m3, -
- 1 תגובות
- 508 צפיות
המסך של gps שלי לא עובד.יש כאן מישהו שמכיר אתר שאני יכול לקנות רק מסך 5 אינץ בשפה עברית אפשר גם בחול..רק חשוב בשפה עברית
הודעה אחרונה מאת amir74, -
- 3 עוקבים
- 7 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
האזעקה התקלקלה לי לפני כמה ימים, נכנסתי למוסך מורשה, והם אמרו לי שהיום זה לא חוקי אזעקה ברכב, ולכן הם לא מנים את זה, האם החוק הזה ידוע? והיכן אני כן יכול לתקן את זה?
הודעה אחרונה מאת wil, -
- 2 עוקבים
- 20 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
"אילון מאסק, מייסד ומנכ"ל יצרנית המכוניות החשמליות טסלה, הודיעה כי החברה מעמידה את כל הפטנטים שלה לרשות הציבור הרחב על מנת לעודד את אימוץ טכנולוגיית המכוניות החשמליות על ידי נהגים." http://www.themarker.com/wallstreet/1.2347839
הודעה אחרונה מאת גרשון המשפר, -
- 3 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
בארה"ב מאוד נפוץ שרכב עם וו גרירה, מחבר כזה גרור לשני גלגלים קדמיים וסוחב רכב. האם בארץ ניתן להשתמש בזה ? הכוונה לגרור עם זה רכב, לא אופנוע. לדוגמא : http://www.ajtnt.com/tow-dolly-80td-2715.html
הודעה אחרונה מאת yuvk, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 854 צפיות
שבוע טוב לחברי הפורום...מישהו התנסה בגלאי רדאר של קוברה שמתחבר לפלאפון? או איך התוכנה cobra iradar ? https://www.cobra.com/products/cobra-iradar/irad-230
הודעה אחרונה מאת matan572, -
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 5.1 אלף צפיות
מי מכיר? מי שומע? לטענת כמה וכמה אנשים הרכב נקנה מסוכנות רכב אשר נימצאת בגיבעה הצרפתית, שם יש רק ריכבי יוקרה{אני מכיר המקום ואכן רק רכבים מעל סכום של 300 אלף נימצאים שם.אני מוציא ריר כל יום שאני עובר שם} , הבעלים מקורב לאנשים הנכונים ועקב תשלום של קונה הרכב שרצה להיות מיוחד, השיג לו המספר תמורת 32 אלף ש"ח. אני אישית לא מאמין. מה גם שהמיספר לא הגיוני. סיומת 00 ממזמן הסתיימה ולא נראה לי שהמיספר ישב לו בשקט במחשבי משרד הרישוי והמתין לקונה הנכון.
הודעה אחרונה מאת ניקו פ., -
- 7 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
ערב טוב ושבת שלום עניין שמטריד אותי ורציתי לברר פה איתכם , אתמול בשעות הצהריים הגעתי מכיון ארלוזורוב ופניתי שמאלה לזבוטינסקי לכיון דרום . ברגע שנכנסתי לצומת הרמזור התחלף לצהוב ועד שסיימתי לעבור את הצומת הרמזור התחלף לאדום . אני דיי מוטרד מהעניין שיכול להיות שאולי המצלמה תפסה אותי , היום עברתי באיזור ובדקתי את כיון המצלמה ונראה שהיא ממוקמת ככה שהיא מצלמת כיויכול רכבים שמגיעים מזבוטינסקי לכיון דרום אשמח לתגובתכם , תודה ושבת שלום
הודעה אחרונה מאת ג'וני בוי, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 721 צפיות
מישהו יודע/ יכול למדוד רוחב נטו של מושב אחורי בשברולט מאליבו 2007 (לצורך הרכבת 3 כסאות ילדים).
הודעה אחרונה מאת controp, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 28 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
קצת הייתי חייב לפרוק, אז הגעתי לפה היום נסעתי בכביש עירוני בעיר שלי, נוסע לאט ובזהירות בהתאם לדרך - וכמובן בסבלנות. מקדימה רכב מזאדה שגם הוא כמוני, נהג בסבלנות וניכר שחיפש מעט את הדרך למקום חפצו (כנראה לא הכיר את הכבישים). מאחורה, נהג מונית, לא סבלני, חוצפן, וזבל של נהג (סילחו לי) מחפש לעקוף, לא יודע אפילו איך בכבישים הצפופים שהיינו בהם, וכל שניה מאיר באורות גבוהים. לא ברור האם הבין שיש עוד רכב מלפני או לא, אך כך או כך זה לא משנה - הוא נוהג בפראות, חסר סבלנות לגמרי, מינימום מוביל מישהו לבית החולים (והוא לא לפי כיוון נסיעתו), סתם הסיע נוסע. לא מבין מה הלחץ וההתנהגות הבזויה בכביש. אותו נהג נצמד אליי למשך כל הנסיעה מאחורה, והאיר באורות גבוהים כאמור. נתת…
הודעה אחרונה מאת dorsht, -
-
- 3 תגובות
- 941 צפיות
שלום. מישהו מכיר איזה אפליקציה או אתר לבניית מסלול מיטבי בהנתן מספר כתובות, שלא משנה סדר ההגעה אליהן? נניח, יש לי 10 כתובות שאני צריך להגיע אליהן בעיר לא מוכרת, לא משנה מי קודם, אפשר לבנות מסלול נכון איכשהו לפי סדר המפה? וייז לא ממש מסתדר עם זה. תודה
הודעה אחרונה מאת Tom_22, -
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
*אין לי גישה לאוף טופיק, להעביר אם צריך מצורף ניתוח של נפח תנועת גולשים, מקורות התנועה, דומיננטיות במילות חיפוש ותנועה מרשתות חברתיות של 5 אתרי רכב בחצי שנה האחרונה: CF וואלה רכב אוטו ICAR cartube -לא הכנסתי את YNET מסיבות טכניות (ולא אידיאולוגיות ) -המידע מבוסס על similarweb. שימו לב שלא תוכלו להוציא את רובו בגרסה החינמית. יש עוד הרים של מידע אבל התמקדתי בעיקר: תמונה 1- מבט כולל: שימו לב ל"קרב" בנפח התנועה בין קארספורום ו-וואלה רכב מעניין לראות שדווקא באוטו הפרמטרים שעשויים להעיד על איכות ורלוונטיות התוכן (בגסות, יש עוד המון פרמטרים) הם הטובים ביותר: -visit duration הארוך ביותר -מספר דפים לכל ביקור הגבוה ביותר -bounce rate הנמוך …
הודעה אחרונה מאת LotusElise, -
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 914 צפיות
שלום , רציתי לשאול האם יש חברות השכרת רכב בגרמניה שמכשירות רכב לנהג צעיר? (4 חודשים, במועד הטיסה, כנראה) העדפה לרכב מנהלים (סופרב \ פאסאט \ מונדאו), לפי שרשורים שמצאתי בגוגל "המקסימום" שנותנים זה גולף אז אני אשמח לשמוע. תודה.
הודעה אחרונה מאת sperial, -
- 2 עוקבים
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מעוניין לעשות ביטוח חובה + מקיף לקיה פיקנטו 1000 2014. לנהג בן 27 10 שנים על הכביש ללא שום עבר ביטוחי ולבת זוג שלי בת 22. ההצעה שקיבלתי מביטוח ישיר זולה מהסוכן של אבא שלי ב 1000 ש"ח על ביטוח החובה. ההצעה של הסוכן 2800 ביטוח חובה זה נשמע לי יקר ולא היגיוני שזה יקר ב 1000 ש"ח מביטוח ישיר. האם כל סוכן יכול לזרוק מחיר כזה אין מחיר מקסימום מינמום לביטוח חובה ?
הודעה אחרונה מאת wil, -
- 11 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
ולא רק זה, הכסף הולך לתרומה למען מחלת ה-ALS. http://www.headstart.co.il/project.aspx?id=10561 ****ההודעה אינה נמחקת מתוך מחווה למהלך הפילנתרופי. נא לא לפתוח שרשורים עם לינק ללא תוכן ממשי!****
הודעה אחרונה מאת Mjko, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 26 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
שלום לכולם, במסגרת העבודה שלי אני נמצא המון על הכביש בשעות היום וחשוף לאור שמש ישירה ומבשלת, אם הרכב היה שלי הייתי עושה השחרה לחלונות מקדימה ואחורה בצורה עדינה כדי לסנן את השמש אבל הולכים להחליף לי את הרכב בחורף וחבל לי להוציא כזה סכום על רכב חברה. מהנסיון שלכם, איך אפשר להוריד טמפ' ברכב? כול עצה תתקבל בברכה, אבי השזוף
הודעה אחרונה מאת lesles, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 25 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
https://www.youtube.com/watch?v=JHixeIr_6BM
הודעה אחרונה מאת Arik TG, -
-
- 10 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
טוב אז יצא שאני ואחי קנינו את אותו הרכב (סיאט איביזה חדשה 2014 FR) בהפרש של פחות מחודש אני קיבלתי את הרכב ב15 לפבואר והוא קיבל את הרכב ב 3 למרץ (בשנת 2014) אני קניתי את הרכב וקיבלתי אותו עם הלוגו (הישן) הבא: והוא קיבל את הרכב עם הלוגו החדש: הלוגו פשוט שינה את הכפתור בבגאז', בגריל, ועל ההגה יש עיצוב שונה לכרית האוויר. עכשיו אני יודע שזה אותו הרכב... אבל זה מציק לי מבחינה פסיכולוגית שאני קיבלתי לוגו "ישן" מישהו נתקל בזה? (קנה רכב סיאט לא מזמן וקיבל את אותו הלוגו שלי? הישן)
הודעה אחרונה מאת mohen, -
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
אז התחדשתי באודי 2011 דגם סטייל לבנה. האוטו עד עכשיו עושה רושם מצויין (הרכב הקודם היה אימפרזה 2007 1500) אבל יש מספר דברים שאני רוצה לשאול: 1) הכפתור שסוגר את פתחי האוורור מבחוץ (זה שנמצא ליד כפתור הAC) תמיד כבוי ככה שאני צריך ללחוץ עליו כל פעם שאני נכנס לאוטו כדי שלא יהיה אוורור מבחוץ. יש דרך לסדר את זה ככה שהוא תמיד יפעל בצורה קבועה(וימנע כניסת אוויר מבחוץ)? ואם כבר באותו נושא, חבר אמר לי שעדיף שתמיד הוא יהיה סגור כי האוויר מבחוץ יכול לגרום נזק לתעלות האוורור או משהו כזה ואני לא יודע כמה אפשר לסמוך על מה שהוא אומר. 2) ברכב הקודם תמיד אמרו לי לוודא שאני סוגר את האורות ואת המזגן לפני כיבוי האוטו. גם באודי צריך להקפיד על זה וכמה זה משמעותי( במידה וכן , גם את המע…
הודעה אחרונה מאת HenzTDI, -
Maserati Ghibli 1 2 3 4 9
מאת Cuore Sportivo-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 128 תגובות
- 22.3 אלף צפיות
מאזרטי גיבלי אמנם נחשפה בחודש אפריל, אך כעת אנחנו מקבלים הצצה פנימה באמצעות מספר מבחני דרכים ואוסף תמונות חדשות. Maserati Ghibli: First Drive / motoring.com.au Maserati Ghibli diesel / AutoExpress Maserati Ghibli / CAR review Maserati Ghibli Diesel first drive review / Autocar First drive: Maserati Ghibli review / carsguide Maserati's slick new 2014 Ghibli gets driven / Road & Track Maserati Ghibli S Q4 drive review / AutoWeek U.S. 2014 Maserati Ghibli order guide
הודעה אחרונה מאת 504L, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 2 אלף צפיות
אני לא סגור בדיוק לאיזה פורום זה מתאים, אך בכ"מ אני חדש בפנגו, מתחילת החודש יצא לי לחנות מספר פעמים בעזרתו וחשבוני טרם חוייב, מתי אני אמור לראות את החיוב?
הודעה אחרונה מאת -Negative-, -
-
מי מחובר 44 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 310 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- andor
- sperial
- נירו72
- Night Driver
- RedLabel
- urich
- Pavlik
- shugiflex
- SlowRide
- IsraCar
- iEminem
- alex321