Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4397 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קצת הייתי חייב לפרוק, אז הגעתי לפה 8)

היום נסעתי בכביש עירוני בעיר שלי, נוסע לאט ובזהירות בהתאם לדרך - וכמובן בסבלנות.

מקדימה רכב מזאדה שגם הוא כמוני, נהג בסבלנות וניכר שחיפש מעט את הדרך למקום חפצו (כנראה לא הכיר את הכבישים).

מאחורה, נהג מונית, לא סבלני, חוצפן, וזבל של נהג (סילחו לי) מחפש לעקוף, לא יודע אפילו איך בכבישים הצפופים שהיינו בהם, וכל שניה מאיר באורות גבוהים.

לא ברור האם הבין שיש עוד רכב מלפני או לא, אך כך או כך זה לא משנה - הוא נוהג בפראות, חסר סבלנות לגמרי, מינימום מוביל מישהו לבית החולים (והוא לא לפי כיוון נסיעתו), סתם הסיע נוסע. לא מבין מה הלחץ וההתנהגות הבזויה בכביש.

אותו נהג נצמד אליי למשך כל הנסיעה מאחורה, והאיר באורות גבוהים כאמור.

נתתי ברקס בגלל הרכב מקדימה.

נהג המונית לא ויתר, עקף בצורה מסוכנת, בכביש עם נתיב אחד לכל כיוון, פתח חלון והתחיל לצעוק.

פתחתי חלון גם ושאלתי אותו אם בכלל ראה את הרכב מקדימה או כל מה שהוא עושה זה להאיר באורות גבוהים ולהתנהג כמו משוגע.

הוא כמובן לא ענה והמשיך לצעוק. לא בידיוק מתפלא כמובן - אם נהג כזה נצמד, מאיר באורות גבוהים, וחושב שהכביש של אבא שלו...

אחרי שעקף, נפגשנו בצומת, אני נתיב ימין הוא שמאל - ולאחר מכן נהג כמו משוגע. 90-100 קמ"ש בכביש של 60 קמ"ש.

גועל ועצבנים מנהגים כאלה.

סתם מעניין אותי לדעת, אם הייתי מתקשר לחברת מוניות עם המספר רכב היו עושים משהו.

מה דעתכם?

מה הייתם עושים?

פורסם

סתם מעניין אותי לדעת, אם הייתי מתקשר לחברת מוניות עם המספר רכב היו עושים משהו.

בדכ אח שלו או גיסו עונה לשיחות בתחנה.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

כן, כנראה, לכן שאלתי אם באמת יעשו משהו או שלא יעניין אותם יותר מידי שאחד הנהגים שלהם נוהג בצורה מסוכנת ולא אחראית. גם לו, גם לנוסעים שלו וגם לסובבים.

פורסם

זה התרבות נהיגה של נהגי מוניות ושל נהגים ישראלים .

גם לי היו כמה סיטואציות עם נהגי מוניות או יותר נכון עם הנוסעים שלהם :

1. נוסע ליד אזור מגוריי מחפש חניה והנהג מונית נוסע מאחוריי .

מרוב עצבנות עקף אותי תוך כדי שהנוסע לידו צעק לעברי משהו .

2. נוסע באזור 70 קמ"ש , אני בנתיב הימני ובהמשך הדרך יש כיכר דו נתיבית .

בגלל שגם בנתיב השמאלי יש מכוניות וגם בגלל שאני נוהג לפי החוק , הורדתי מהירות ל10 קמ"ש ומתמקם בנתיב הימני של הכיכר (מה שהרוב חוצים באלכסון) .

נהג המונית עוקף אותי בפראות , והנוסע שלידו צועק לי כמה פעמים " בוקר טוב " .

כאלה נהגי מוניות מוציאים שם רע לנהגי מוניות אחרים .

פורסם

יש לנהגי מוניות שני מצבים:

1. נסיעה איטית ומעצבת של 20-30 קמ"ש כשהם מחפשים נוסעים, מעכבים את התנועה וזה לא מעניין אותם שיש מאחוריהם רכבים ושהכביש מיועד למהירות נסיעה של 50 קמ"ש ולעיתים גם יותר.

2. נסיעה מהירה ומסוכנת שלרוב גבוהה מהמהירות החוקית בעשרות אחוזים, עקיפות על ימין ועל שמאל, הצמדות לרכבים, לא מעניין אותם שיש עוד רכבים ולא מעניין אותם שהם מסכנים נהגים אחרים.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

כאלה נהגי מוניות מוציאים שם רע לנהגי מוניות אחרים .

99% מהם מוציאים שם רע לכל השאר.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

רוב נהגי המוניות ונהגי מוניות השרות אינם יודעים לנהוג .

לא מצייתים לחוקי התנועה , נוהגים בפזיזות ובמהירות ואינם מצייתים לחוקים .

על איתות הם בכלל לא שמעו .

כשאני רואה בכביש נהג מונית אני משתדל להתרחק ממנו היות והם מסוכנים ובלתי צפויים .cab_driver.jpg

פורסם
יש לנהגי מוניות שני מצבים:

1. נסיעה איטית ומעצבת של 20-30 קמ"ש כשהם מחפשים נוסעים, מעכבים את התנועה וזה לא מעניין אותם שיש מאחוריהם רכבים ושהכביש מיועד למהירות נסיעה של 50 קמ"ש ולעיתים גם יותר.

2. נסיעה מהירה ומסוכנת שלרוב גבוהה מהמהירות החוקית בעשרות אחוזים, עקיפות על ימין ועל שמאל, הצמדות לרכבים, לא מעניין אותם שיש עוד רכבים ולא מעניין אותם שהם מסכנים נהגים אחרים.

צודק לגמרי :mm_yeah:

הם לא שמים לב לכלום. תמרורים, רכבים כלום.

הייתם דופקים להן ברקס אם היו נצמדים לרכב יותר מידי מאחור?

אולי זה יוריד אותם? (זה חוקי בכלל?)

דרך אגב, ראיתי שאתה מב"ש - אם אתה מכיר זה קרה בכביש בשכונה ג' של הקוקה, רחוב חד סיטרי בחלקו וצר מאוד.

פורסם (נערך)
רוב נהגי המוניות ונהגי מוניות השרות אינם יודעים לנהוג .

לא מצייתים לחוקי התנועה , נוהגים בפזיזות ובמהירות ואינם מצייתים לחוקים .

על איתות הם בכלל לא שמעו .

זה נכון לגבי כל הנהגים בארץ וזה לא משנה אם אותו נהג אוחז הגה של מונית או הגה של קלנועית. במקום שאין תרבות נהיגה אל תתפלא שנהג שנמצא על הכביש הכי הרבה נוהג כך.

האריה בג'ונגל לא שואל את הכיבשה אם אפשר לטרוף אותה...

כל נהג שהיה רואה 50 שקל זרוקים על המדרכה היה חותך ולוקח אותם. זה מה שרואה נהג מונית שמישהו עומד על המדרכה ומרים את היד.

אני לא מצדיק התנהגות כביש פרועה, ממש לא. אבל אף אחד בכבישי ארצנו לא צדיק. כל אחד שיחשוב על הפעם ההיא שהוא עשה איזו שטות ויבין על מה אני מדבר. לך מותר רק הפעם לעשות איזו טעות, זה רק לפעם אחת, אבל שנהג מונית עושה את זה תולים אותו בכיכר העיר. בנושאי דיון אחרים היה מי שיקרא לזה גזענות.

זה לא צודק להכליל קבוצה ספציפית.

אם כבר ג'ונגל אז עדיף ליהיות אריה

עריכה אחרונה על ידי silence
פורסם

זה האיזור של רדיו דרום, אני יודע איפה זה.

בסדר, אני גר באחד האיזורים היותר בעייתים מבחינת נהיגה באיזור באר שבע - בנווה זאב. להכנס לאיזור של הרחוב המרכזי (יוהנה ז'בוטינסקי) זה סיוט. מזל שאני גר רחוק מכל הבלאגן ולא נאלץ להכנס אליו הרבה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

נהג המונית לא ויתר, עקף בצורה מסוכנת, בכביש עם נתיב אחד לכל כיוון, פתח חלון והתחיל לצעוק.

קודם כל לא הייתי פותח חלון,תן לו לצעוק באוויר מה אכפת לך?

ותן לו לעקוף בצורה מסוכנת,אחרי זה מתפלאים למה קורות תאונות כמו זאת:

מתוך הכתבה:

נהג המונית יצא לעקיפה ולא הספיק להשתלב חזרה

119316286_602731195.jpg

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

האבסורד הוא שמי שהופך את הנהיגה למקצוע שלו מתייחס לחוקיה כאילו בטלים.

ואז בבית המשפט יחליטו שלא לשלול לו את הרשיון אחרי שקרה משהו בטענה ש"זו פרנסתו".

מעטים נהגי המונית שאני מכיר שבאמת נוהגים כמו שצריך. הם קיימים אך במיעוט מחפיר כנגד נהגי המונית שמתפרעים על הכביש.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם
קודם כל לא הייתי פותח חלון,תן לו לצעוק באוויר מה אכפת לך?

ותן לו לעקוף בצורה מסוכנת,אחרי זה מתפלאים למה קורות תאונות כמו זאת:

אולי באמת לא הייתי צריך לפתוח חלון - זה הרי לא ישנה את הבנאדם או תרבות הנהיגה שלו - ולרגע שזה קרה אמרתי אולי "נספר" לו שהיה רכב מקדימה שיבין כמה הוא חרא של נהג חסר סבלנות.

אבל כן, ברור שזה לא מה שישנה נהיגה..היה עדיף להתעלם, הוא היה מתעצבן יותר :lol:

פורסם

תבין, הבנאדם קיבל תוך 5 דקות 3 שיחות טלפון:

אישתו: "משה, צלצלו מהבי"ס של שאול, הוא שוב הבריז וגם נכשל בתנ"ך..."

מנהל הבנק: "משה, אני מזכיר לך שהיום זה היום האחרון שאתה יכול לחזור למסגרת לפני שנממש את השעבוד על המונית..."

אישתו: " משה, אני באמצע אפיית עוגה לאימא שלי...אתה זוכר שאנחנו מוזמנים הערב ליום נישואים 50 של ההורים שלי, גיליתי שחסר לי שוקלד לציפוי, תעצור במכלת ותקפיץ לי תוך רבע שעה..."

בקיצור...תרחם עליו. יש לך חיים טובים לעומתו.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• תוכן חדש...