רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,553 נושאים בפורום הזה
-
אני גר בבניין רב-קומות (21), ויש בו רחבה גדולה השמורה לרכבי כיבוי והצלה (והוצאת הצפרדע של הזבל). יש חצוף אחד, שהביטחון של כל תושבי הבניין כנראה נמצא תחת נוחיותו בראש סדר העדיפויות, אשר מצא לו לנכון לחנות שם את רכבו. עניין זה חוזר כל שבוע. פתק כבר הנחתי לו על החלון, כנראה שזה לא מרתיע מספיק. יש מה לעשות בנידון? אציין שמדובר ברכב יקר, מהסוג שעיריית ת"א לא גוררת. תודה לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת redroze, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 513 צפיות
שלום לחברי הפורום היקרים. ברשותנו יונדאי אקסנט 2008. לאחרונה החלטתי שבמקום לבצע טיפולים ותחזוקה שוטפים במרכזים המורשים ולשלם על חלקי החילוף המקוריים(עיקר ההוצאה) וגם על העבודה, ארכוש עצמאית את החלפים ואגש למוסך כלשהו לביצוע העבודה בלבד. אחרי שחיפשתי ובדקתי, מצאתי חנות בשם "יונדאי שופ" בתל אביב שמוכרת חלקי חילוף מקוריים של יונדאי (כמובן שישנם עשרות מקומות שניתן לרכוש חלפים לא מקוריים). היות ואני רוצה לעשות מגוון רחב של טיפולים (עלות חלקי החילוף הינה כ-1500שח) , התחלתי בחיפוש מוסך שיסכים לעשות את העבודה. לצערי, עד כה העליתי חרס בידי. אף מוסך איננו מוכן לקחת את העבודה. אשמח לשמוע מחברי הפורום המלצות על מוסכים שכן יהיו מוכנים לעשות עבודה בלבד, ר…
הודעה אחרונה מאת sotka, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 550 צפיות
שלום לחברי הפורום היקרים. ברשותנו יונדאי אקסנט 2008. לאחרונה החלטתי שבמקום לבצע טיפולים ותחזוקה שוטפים במרכזים המורשים ולשלם על חלקי החילוף המקוריים(עיקר ההוצאה) וגם על העבודה, ארכוש עצמאית את החלפים ואגש למוסך כלשהו לביצוע העבודה בלבד. אחרי שחיפשתי ובדקתי, מצאתי חנות בשם "יונדאי שופ" בתל אביב שמוכרת חלקי חילוף מקוריים של יונדאי (כמובן שישנם עשרות מקומות שניתן לרכוש חלפים לא מקוריים). היות ואני רוצה לעשות מגוון רחב של טיפולים (עלות חלקי החילוף הינה כ-1500שח) , התחלתי בחיפוש מוסך שיסכים לעשות את העבודה. לצערי, עד כה העליתי חרס בידי. אף מוסך איננו מוכן לקחת את העבודה. אשמח לשמוע מחברי הפורום המלצות על מוסכים שכן יהיו מוכנים לעשות עבודה בלבד, ר…
הודעה אחרונה מאת sotka, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 946 צפיות
הי, אני מחזיק בטויוטה יאריס שאני רוצה למכור. הרכב משנת 2003, ידני, קילומטארז של 70 אלף בסה"כ, אני יד 2 (01 ברישיון), בלי תאונות שילדה. הוחלף פגוש ושמשה קידמית. לאור זאת שתי שאלות: 1. כמה ניתן לבקש עבור רכב במצב כזה? 2. ברכב יש פגיעה קוסמטית מחנייה מפגרת שעשיתי. התיקון דורש החלפה של שלושה חלקים: דלת, פגוש והחלק התחתון שאין לי מושג איך קוראים לו. אם אני מחליף - לא ישימו מקורי וזה יתגלה כמובן בבדיקה לפני הקנייה. מה עדיף לעשות במצב הזה כדי לפגוע כמה שפחות במכירה? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת Guy_25, -
-
- אחראי פורום
- 32 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
שלום חברים. לצערי היום בבוקר הייתי מעורב בת.ד קלה (נזק בלבד) בצומת הרחובות ז'בוטינסקי ודרך יצחק רבין בפ"ת. אני הייתי בנתיב הפנימי לפנייה שמאלה, ג'יפ וולוו סטה לנתיב שלי ושיפשף לי את צד הרכב. כפי שניתן לראות בסירטון, הנהג המשיך בדרכו. לשמחתי היה לו רמזור אדום ושם יכולתי לבקש ממנו לעצור בצד (לטענתו לא שם לב לתאונה). יש לציין שהנהג התנהג באדיבות ובצורה מכובדת, לקח על עצמו את האשמה ולא ניסה להפיל אשמה. הנהג ביקש לסגור את הנושא בינינו ולא לערב ביטוח בגלל השתתפות עצמית גבוהה אצלו (מעל ל 2,000 ש"ח) והציע לי לתקן אצל מוסך שהוא עובד איתו ומטפל בו בכל רכבי החברה שלו והתיקון יהיה על חשבונו. לאחר שיחה נוספת בטלפון, אמר שמוכן לשלם על תיקון אצל מוסך לבחירתי ב…
הודעה אחרונה מאת m1011409, -
-
- 2 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום חברים, אז כמוני כמוכם, מתעורר בבוקר נכנס לכל מיני אתרים לראות מה חדש בתחום הרכב ואז מרפרף בפורום. יצא לי גם להשתמש בכמה אפליקציות, אבל זה לא זה. לדוגמא אפליקציית אוטו שהיא מיושנת וזה רק טרחה להיכנס אלייה ובכלל. אבל אתמול יצא לי לשוטט באפ-סטור ומצאתי את האפליקציה הנהדרת הזאת, אוטו-מאניה. יש שם את כל הכתבות מכל האתרים ( מאקו, YNET , אוטו וכו' ) ואפילו הם שולחים פוש נוטיפיקשיין על כל מבחן דרכים. אבל הבונוס האמיתי זה שיש שם קישור לפורום פה לא הבנתי בהתחלה אם אני הוזה או לא, אבל כנראה שהבחור שבנה את האפליקציה הוא אחד משלנו ושם קישורים גם לפה ולייעוץ ברכישה. הינה קישור למי שרוצה, אוטו מאניה או שפשוט חפשו אוטו באפ סטור וזאת תוצאה שנייה שבת שלום.
הודעה אחרונה מאת green, -
שלום לכולם, סוף סוף מצאתי זמן להציג את הרכב החדש שלי, התחדשתי בפורד פוקוס ST סטיישן. הרכב נקנה באיילון מוטורס. עד עכשיו הספקתי לעשות : 1. ציפוי נגד שריטות ומעשי קונדס - ע"י סאן פילם הגדולים !!! 2. תוכנה של upsolute - ע"י E&A התותחים 3. short shift plate COBB - ע"י E&A סיכום 4000 ק"מ ראשונים עם הרכב: תוכנת ניהול מנוע שיפרה מהותית את זמינות הכוח (בעיקר בטורים נמוכים), הרכב התחיל לעלות חיוך על הפרצוף שלי כמעט בכל לחיצה על הגז. קוויק שיפת של חברת COBB, קיצר את מהלך ידית הילוכים בצורה משמעותית (כ- 30%) , העברת הילוכים יותר מדוייקת וקצרה. רכב מאוד נוח ביום יום , מלא מקום לילדים ולדברים נלווים המושבים הקדמיים צרים מידי באזור הצלעות אב…
הודעה אחרונה מאת hagaii, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 167 תגובות
- 17.9 אלף צפיות
מראש אני אומר, שזה לא הולך להיות שרשור בכיינות על מחירי הרכבים בישראל. באמת שלא. בזמן האחרון יוצא לי לבלות הרבה ברכבי השכרה שונים, ועכשיו ממבט של מישהו שמבין קצת ברכבים, אני פשוט לא יכול להבין למה אנשים קונים את הדגמים הללו, חדשים. אני לא בנאדם שלילי, ולא מחפש את הרע בכול דבר, אבל בכול פעם שאני נוהג ב: מאזדה 2, פיאט פנדה, סוזוקי אלטו, וכו', אני פשוט לא מבין איך אנשים משלמים כאלה סכומים על הדברים האלה? ברכבים עם דגם חדש לגמרי, שנותנים ערך מוסף גבוה מהדגם שקדם אליו, עוד איכשהו אני יכול להבין, אבל כאילו מה מניע בנאדם לשלם 110 אלף על מאזדה 2, ולא 50 אלף על אותה מאזדה 2 רק ישנה יותר ב-4-5 שנים? מה מניע בנאדם לשלם 60 אלף שקל על רכב(סוזוקי אלטו) שמרגיש …
הודעה אחרונה מאת yochay_s, -
-
- 18 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
איך נפלו גיבורים.. מוואלה! רכב: לינקים למבחנים: מגאן , 301 , סי אליזה
הודעה אחרונה מאת shayy, -
- 5 תגובות
- 978 צפיות
האם נראה לכם שבעקבות התחזקות השקל מול היורו בחודש האחרון והמגמה ממשיכה, נראה אולי ירידת מחירים בשוק הרכב?
הודעה אחרונה מאת LotusElise, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 462 צפיות
http://www.iga.co.il/newsletter/news_361.html
הודעה אחרונה מאת igaadmin, -
הוכרזה גרסת ביניים מעניינת שתהווה גשר בין הגרסאות הרגילות לגרסת ה-ST, כמובן שכרגע לא בישראל... http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4531861,00.html ואני שואל למה? כמי שלא יכול להרשות לעצמו את הגרסאות הבכירות של ההוטהצ' בארץ בגלל מחירן אבל מאמין אאם הדגם יתומחר בסביבות ה120 פלוס מינוס יהיה לדגם הזה הרבה קופצים...
הודעה אחרונה מאת RS, -
- 2 תגובות
- 981 צפיות
ב2010 רכשתי קליאו B ידנית 1.4 עם מנוע 8 שסתומים. הוא נרכש מיד ראשונה, היה ספר טיפולים והיה נראה מטופל. הרכב עלה לי כ16K אז. בהנחה שאמכור את הרכב ב-0 ש"ח הוא עלה לי (כולל התקנת מערכת והוצאות על בדיקת רכב עד שמצאתי אותו) 20K, ז"א 5000ש"ח בשנה. ממוצע העלויות השנתיות שלי במוסך הוא כ-4000 ש"ח (לא כולל מע"מ). טסט+חובה+צד ג = כ3500 ש"ח כיום אז סה"כ עלות חודשית של הרכב, בלי דלק: 1050 ש"ח. הרכב נסע כ15K ק"מ בשנה, בינעירוני ובערך 15 ק"מ לליטר. האם לדעתכם אפשר להוזיל את סך העלויות (בהנחת קילומטרז בינעירוני כנ"ל)? יש לי הרגשה שעלויות המוסך שלי היו גבוהות כי נפלתי ספציפית על רכב לא אמין. מה הן לדעתכם עלויות מוסכים שנתיות לרכב קטן בן 10? היה מעניין …
הודעה אחרונה מאת Mr. MAG, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
https://autos.yahoo.com/blogs/motoramic/stolen-corvette-found-32-years-later--with-a-reunion-made-possible-by-gm-142323404.html
הודעה אחרונה מאת viper83, -
-
- 13 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם , בקרוב אני טס לגרמניה לטיול עם המשפחה ואנחנו מעוניינים לשכור רכב שגם אני אוכל לנהוג בו (הבנו שיש הגבלות מאוד מסויימות על מה שמשכירים לנהגים מתחת לגיל 21) אני בן 18 בעל רישיון B ידני קצת יותר משנה וחצי . אשמח להסבר מפורט על מה ואיך , והאם הדבר בכלל אפשרי ? משום שלפי חברות ההשכרה שדיברנו איתן עד כה, נאמר שחובה וותק נהיגה של שנתיים לפחות , וזאת בשונה ממה שקראתי בכמה אתרים גרמניים להשכרת מכוניות שבהם נאמר שניתן לשכור רכבים בקבוצות מסויימות מעל גיל 18 וותק נהיגה של יום אחד. בנוסף , אם יש למישהו קישור או המלצה לחברת השכרה שמתאימה לצרכיי , אשמח ! תודה מראש לעוזרים
הודעה אחרונה מאת Doc Slow, -
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 5.1 אלף צפיות
היי, רכשתי רכב יד שנייה (טויוטה אוריס 2011) וקיבלתי אותה עם התוספת הזו מעל החלון. למה זה טוב? זה נגד סינוור? בכל מקרה זה לא ממש מפריע לי (וגם לא נראה שזה ממש מועיל) - אבל יש מצב שזה פוגע בצריכת הדלק? תודה
הודעה אחרונה מאת oveRev, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 28 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
קוראים נכבדים! בארה"ב טסט שנתי לרכב עולה 30$.... אז למה כאן משלמים אלפי שקלים במשך השנים על זה??? הכנסות המדינה ממיסוי עקיף על ענף הרכב הסתכמו בשנת 2011 בכ - 33.4 מיליארד ש"ח (מכיס משלם המיסים). לא מספיק שכתוצאה ממיסוי מוגזם אנו משלמים עבור רכב כ- 50 אחוז יותר ממה שאזרח באירופה או ארה"ב משלם , משרד התחבורה עושק אותנו בכל פעולה שאנו נדרשים ע"פ חוק. בחרנו להתמקד בנושא הטסט כי זהו ככל הנראה הסכום הכי משמעותי אותו אנו מוציאים על בסיס שנתי.... כמה עובדות מעניינות: עבור הבדיקה במכון רישוי אנו משלמים בערך 100 ש"ח בנפרד.... נכון לשנת 2013 בישראל כ-2,851,000 כלי רכב מנועיים , מתוכם כ-2,338,700 כלי רכב פרטיים(ע"פ הלמ"ס), עלות האגרה השנתית לרכב ממוצע נע…
הודעה אחרונה מאת Yarin, -
-
- 0 תגובות
- 511 צפיות
שלום אני מחפש אתרי אינטרנט רציניים ומובילים בחול, בעיקר ארהב, לכתבות על רכבים. בדגש על השוואות רכבים חדשים ומבחני רכב חדש.
הודעה אחרונה מאת tomerm, -
שלום לכולם, נתקלתי בכתבה הבאה בנוגע לנסיעות לעבודה: http://www.themarker.com/career/1.2353452 ב 3 חודשים האחרונים עברתי עיר ואני מבלה מעל שעתיים בכל יום בדרכים. לדעתי יש משהו בכתבה, חוץ מתחושת העייפות למרות שאני משתדל לשמור על אורח חיים בריא, אני מרגיש שהשינה שלי נפגעה בצורה רצינית ולא חלילה עקב בעיה רפואית, פשוט מתעורר כמה פעמים בלילה ולא מצליח לחזור לישון. מעניין אותי לדעת אם זו באמת תופעה נפוצה אצל אנשים שגרים רחוק ממקום העבודה?. איתמר.
הודעה אחרונה מאת bassboost, -
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
אנחנו משפחה של 6 נפשות - 4 ילדים בגילאי 10-15. נוסעים בקיץ לאוסטריה. נוחתים במינכן ומשם שוכרים רכב לנסיעה לאוסטריה. ברוב החברות הוצע לי הרכב פורד גלאקסי. יורופקאר הציעו פולקסווגן טוראן. המחיר של הטוראן זול במאתיים יורו לשבוע. אשמח לשמוע מכם איזה רכב מומלץ יותר מבחינת צריכת דלק, מרווח לנוסעים ותא מטען או כל מה שיכול להיות רלוונטי. (הערה נוספת - את הטוראן הציעו עם ביטוח השתתפות עצמית ולא ביטול השתתפות עצמית ואמרו לי שזה לא מומלץ אם כי המחיר מפתה)
הודעה אחרונה מאת shahaf shoshany, -
לילה טוב, אז אחרי שבוע של התרשמות ונסיעה לאשקלון וחזרה החלטתי לרשום כמה רשמים על המאליבו החדשה של אבי (מתחילת בציר 14). אז הקדמה קצרה המאליבו החליפה B4 מודל 2010 עם מנוע 2500 סמ"ק שהחליפה לפני זה B4 2500 מודל 2007. לאחר כמה חודשים טובים של חיפושים ושלילת רוב הרכבים בסגמנט מסיבות שונות אבי נשאר עם כמה אופציות: B4 החדשה (תגיע רק לקראת פברואר-מרץ 15), וולוו S60 וגרנד צ'ירוקי (שלמזלי הורדתי אותו ממנו די מהר). אחרי כל מיני ביקורים בסוכניות ודיבורים הלכנו על המאליבו. טוב אז בגדול רכב מרשים מאוד חיצונית (צבע כחול כהה, צמיגי גוד יאר 235/50R188). בפנים ההרגשה של מכונית סלון - מושבי עור אלקנטרה, דיפוני דמוי עץ (שדווקא נראים מעולה) , תפירת עור על הדלתות ועל לוח השעוני…
הודעה אחרונה מאת SurfHigh, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אהלן, יש לי פיג'ו 206 גיר אוטומט שנת 2001. בחצי שנה האחרונה חזרתי להשתמש בתחבורה ציבורית כדי לחסוך דלק/חנייה/בלאי (שיוביל לתיקונים) ככה שאני משתמש ברכב שלי, בדרך כלל, רק פעם אחת בשבוע. האם לא להשתמש ברכב תקופה ממושכת יכול להוביל לבעיות? האם כדאי כל כמה ימים לעשות סיבוב בשכונה או להתניע את הרכב לכמה דקות?
הודעה אחרונה מאת dny, -
-
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 820 צפיות
שלום לכולם. בעוד שבוע אני נוסע לורנה . פעם ראשונה שלי בבולגריה , ופעם ראשונה שאני שוכר רכב בורנה . השכרתי דרך חברת אאויס כבר מהארץ . אשמח לקבל טיפים הנוגעים לנהיגה (כולם הפחידו אותי שמסוכן מאד לנהוג בבולגריה ושעשיתי את שטות חיי שאני שוכר רכב אבל אני בחו"ל לא אוהב לנסוע באוטובוסים אז אין ברירה). מעבר לזה שזה מסוכן , מפחיד , ומטורף , אשמח לטיפים מכאלה ששכרו רכב בורנה . האם יהיה לי קל לנהוג משדה התעופה של ורנה למלון אינטרנשיונל שנמצא על החוף? (אני נוחת בשעות החשיכה כך שאני כנראה משוגע לגמרי לפי מה שאומרים לי) עצות, אזהרות , וטיפים מבעלי ניסיון יתקבלו בברכה.
הודעה אחרונה מאת ymyn, -
זוהי התרשמות ראשונית ופתיחת דיון על הטרקס. שברולט משיקים את הtrax החדש והזמינו מספר מובילי דעה לנסיעת התרשמות ראשונה (בקרוב oshri ו נהג מתחיל יעלו את הרשמים שלהם). הטרקס הוא בעצם המענה של שברולט לפלח הג'וק שהולך וגדל בתקופה האחרונה, רכב קומפקטי משפחתי עם גובה של SUV מודרני, אותו פלח שוק שהג'וק כלכך הצליח בו. הטרקס גדול יותר מהג'וק ומציע יכולות משפחתיות של ממש. הוא גם מציע תא מטען גדול יותר ומאוד נוח להטענה. המראה החיצוני מעולה (לדעתי), מרווח הפנים שלו דיי טוב והוא מאובזר בצורה טובה. לא ממש הצלחתי להתרשם מהטרקס בנסיעה ארוכה אבל בנהיגה הקצרה שעשיתי הוא מגלה יכולות טובות בנסיעה בעיר. 140 כ"ס שהצהיר עליהם היצרן נראים לי כנתון אופטימי למדי, הרכב לא מרגיש חזק י…
הודעה אחרונה מאת קרמבו, -
סקודה אוקטביה RS החדשה מגיעה לישראל ואנחנו מזמינים אתכם, גולשי CarsForum לקחת חלק בהשקה. במהלך השבוע הבא אנחנו נסתובב ברחבי הארץ עם האוקטביה RS החדשה ונאפשר לכם, חברי הפורום היקרים, לנהוג ברכב לפני רוב כתבי הרכב בישראל. כן כן, אנחנו באים עד אליכם ונותנים לכם נסיעת מבחן באחת מהמכוניות המעניינות יותר שיגיעו השנה ארצה, לא תקחו? כל מה שצריך לעשות זה להגיב בשרשור ולתת לנו סיבה טובה להגיע עד אליכם, זה הכל. שאר החברים יוזמנו להגיע לאירוע השקה מיוחד לגולשי CarsForum שיכלול נסיעות מבחן נוספות וגם הטבה מיוחדת למי שיזמין את הרכב. קדימה, תתחילו לחשוב על תירוץ טוב כדי לצאת באמצע היום לשעה מהעבודה. אנחנו זמינים במייל [email protected] ובהודעות פרטיות: שלומי …
הודעה אחרונה מאת Dittohead, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת GOLF, -
-
למי שיש לו קצת ידע או נגיעה לתחום - כמה בערך מרוויח פאנצרמעכר על צמיג סטנדרטי לרכב משפחתי? ברור לי שצמיגים מיוחדים (רכבי שטח/ספורט/מסחרי) - זה אחרת. אבל צמיג סטנדרטי לרכב משפחתי שעולה לצורך העניין נניח 400 ש"ח - מה בערך הרווח באחוזים? 10-20-100? תודה.
הודעה אחרונה מאת kobi_g, -
חיישן תנועה
מאת oveRev- 2 תגובות
- 598 צפיות
ערב טוב לחברי הפורום. לפני כחצי שעה, בכניסתי חזרה לחנייה, הבחנתי במן נורה (שנמצאת על הג'אנט של הרכב) שהתחילה להבהב כאשר עברתי ליד הרכב הזה עם רכבי. כשיצאתי מהרכב והתחלתי ללכת לכיוון בניין מגוריי, שמתי לב שהנורה על הרכב הנתון לא הבהבה עוד, ושוב החלה להבהב כאשר רכב אחר עבר ליד. מן הסתם שמדובר באיזשהו סוג של חיישן תנועה, אבל לשם מה הוא נועד?
הודעה אחרונה מאת oveRev, -
[h=2]http://www.themarker.com/dynamo/cars/1.2356505 "כמה מיבואני הרכב וחברות הליסינג, המוכרים מכוניות חשמליות ונטענות, קיבלו לאחרונה מכתב ממשרד האנרגיה לפיו אסור לטעון מכונית משקע חשמלי ביתי ועמדת הטעינה צריכה להיות מוזנת ממעגל חשמלי נפרד, שלא קשור לארון החשמל בדירה"[/h]
הודעה אחרונה מאת wil, -
חברי הפורום שלום רב, רציתי לשאול אם מישהו יודע על חברה\פרטי שמשכיר רכבי יוקרה לחתונות אני מחפש משהו יוקרתי, להשכרה כמו: (האודי, BMW, או מרצדס C-Class מכוניות יוקרה כאלו.) במחירים סבירים, אנו הולכים להשכיר 5 עד 7 אותם מכוניות לשיירה. תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת צביקוש25,
-
מי מחובר 2 משתמשים רשומים, 2 אנונימיים, 309 אורחים (הצג רשימה מלאה)