Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4398 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ניקו אני רואה שהמגורים בנתניה משפיעים עליך :D

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

להפך - בנתניה לא הייתי מעז לעשות את זה למישהו :)

אני חייב לציין שחלק ניכר מגוון הערסים שפגשתי, והסברתי להם בעדינות ובלי עצבים מה לא טוב בהתנהגות שלהם, ידעו לומר לי "וואלה צודק כפרה, ככה שמדברים עם כבוד אני מבין".

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אני דווקא הייתי מסמן את החניה כחניית נכים או מגדיל לעשות ומסמן אותה כחניית "נכים שכלית".

הרי ברור שהוא ימשיך לחנות שם, אז שלפחות ידע מה הבעיה שלו.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

תעזבו אותם לנפשם - במידה ומשהו יקרה הם יקבלו בדיוק את מה שמגיע להם וזה גם יכול להגיע לרמה שהאדם שנזקק לחילוץ יתבע אותם באופן אישי או המשפחה שלו.

אתמול במקרה, בניין לידי - מישהי כנראה נלכדה בחדר האמבט, לפי מה שהבנתי נפלה בצורה שלא יכלה לקום - הגיעה למקום כבאית שנכנסו לדירה דרך אחד החלונות - כן, היה צורך לפרוש סולם כבאית ואחרי זה ניידת מגן דוד שחיכתה לה למטה וגם ניידת משטרה שהזניקה את האירוע.

אם היה מדובר בבניין דירות והגישה היתה דרך הרחבה והיה שם רכב מפריע - אני די בטוח שהכבאית היתה פשוט מועכת אותו אם היה צורך בכך וכמו שאני מכיר את השכנים - גם היו מגישים נגדו תלונה (מנסיון עם מריבת חניה שהיתה לנו שם).

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

מהכרות אישית עם כבאית או שתיים.

הן לא ימהרו להיכנס בו.

הביטוח והעלות של כבאית זה מאות אלפי שקלים. ועם מנוף מעל למליון ₪

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

תמונה של הרכב בחנייה הזו בכל המעליות בבניין.

בטוח שהוא ישים לב, ובטוח שעוד שכנים יעירו לו.

ככה אתה מציף את הבעיה מבלי להזדהות, ולגרור מרמור/ רצון "לנקום".

מתחדשת*

פורסם

אלי,

אם אין צורך להזיז את הרכב לכבאים ממש לא יהיה איכפת שהוא חונה שם אפילו אם זו רחבה שמורה אבל אם יהיה צורך להזיז - כן ביטוח, לא ביטוח הם גם ימעכו אותו אם צריך.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תשובה רצינית...מתקשרים לתחנת כיבוי המקומית ושואלים מה הנוהל במקרים כאלו..יותר מזה אני חושב שאין מה לעשות וזה כבר מחוץ לתחום של אזרחות טובה

פורסם

לא רק שלא ימהרו לנגח את הרכבים החונים שם, אלא ינסו למצוא פתרונות אחרים.

אף אחד לא רוצה להיות זה שהביא את הרכב כיבוי שבור ומעוך.

הבעיה מתחילה כשמי שצריך פינוי או מי שלכוד בבניין הוא לא הבבון ומשפחתו.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
תמונה של הרכב בחנייה הזו בכל המעליות בבניין.

בטוח שהוא ישים לב, ובטוח שעוד שכנים יעירו לו.

ככה אתה מציף את הבעיה מבלי להזדהות, ולגרור מרמור/ רצון "לנקום".

אני חושב שזה רעיון טוב + לציין איזה סיפור של כבאים שהגיעו לאיזה אירוע ו"הצינור היה קצר מדי..." והיו שם כמה הרוגים....

לשים את התמונה עם היגואר בכל המעליות + לכתוב שבמקרה שריפה הבחור עם היגואר לא יבוא להזיז את הרכב, ולכן החיים של כל הדיירים בסכנה.

הוא כבר לא יחנה שם לעולם + אתה לא מסתכן כי אין סיכוי שהוא יוכל לנחש מי תלה את השלטים...

פורסם

הוא לא צריך לנחש, הוא יבדוק טביעות אצבע של פותח השרשור ואז יזמין מחסלים.

אני אומר לך אל תקשיב לאף אחד, תכניס לו נחש עם כובע של מכבי אש לרכב.

יש איזה עדכון? עשית משהו?

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
אני חושב שזה רעיון טוב + לציין איזה סיפור של כבאים שהגיעו לאיזה אירוע ו"הצינור היה קצר מדי..." והיו שם כמה הרוגים....

לשים את התמונה עם היגואר בכל המעליות + לכתוב שבמקרה שריפה הבחור עם היגואר לא יבוא להזיז את הרכב, ולכן החיים של כל הדיירים בסכנה.

הוא כבר לא יחנה שם לעולם + אתה לא מסתכן כי אין סיכוי שהוא יוכל לנחש מי תלה את השלטים...

זה רעיון מצויין. מה שכן, הייתי עושה את זה רק לאחר שבעל הרכב היה מתעלם פעם-פעמיים ממכתב שהייתי משאיר לו על השמשה.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם (נערך)

לפעול, ובנחישות.

עזוב שהוא ערס שחושב שחשבון העו"ש שלו העביר את זריחת השמש בלעדית לחלחולת שלו, ושם איבר (קטן) על החוק, ושאר הדיירים.

בפועל - אם אתה ובני משפחתך תזדקקו לחילוץ או כיבוי והוא יחנה שם וזה יגרום לעיכוב גם של דקה או שתיים - זה יכול לעלות לכם בחיים. תתייחס לזה ככה ותילחם בו כמי שמנסה אקטיבית לפגוע בחייך ובחיי משפחתך.

תלונות למשטרה ולפיקוח, מדבקות על השמשה, שילוט במעלית ובלובי, מכתבים לכל הדיירים, פניה לוועד, וגם לתקשורת אם צריך.

עריכה אחרונה על ידי Mr. MAG
מסתבר שכשאני כועס אני עילג

Chevrolet Sonic RS 2014, 1.4T

• תוכן חדש...