Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4399 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה לא ממציא, אתה מגזים בחריפות קיצונית.

עשרות אנשים לא מתחשמלים למוות מידי שנה בישראל ואלא שכן מתחשמלים למוות, לרוב לא מתחשמלים כתוצאה מקומבינה מטורפת, אז שוב, אתה לא ממציא, רק לא צמוד למציאות.

נסגור (מבחינתי) את העניין בצורה כזו, "מה שטוב למכון התקנים הגרמני צריך להיות טוב גם עבורנו!"

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לא רציתי להעליב אותך, ומצטער שירדתי לפסים אישיים. פשוט התגובה הקודמת שלך מתאימה יותר לטוקבק לכתבה ב YNET ולא לפורום אוהבי רכבים שהרמה פה היא קצת יותר גובה מאשר תגובות בסגנון "מדינת משטרעע!!!11".

:beerchug:

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אתם בכלל לא בכיוון.

העניין הוא לא הבטיחות - אלא העדר האפשרות, האיום והנורא בעיני האוצר, למסות גבוה וביוקר חשמל לתחבורה לעומת חשמל לתנור החימום של הזקן.

ברגע שיש משהו שהם לא יכולים למצוץ לנו בו את הדם (למשל ביודיזל, חשמל לתעבורה, גז וכו') ממציאים אלףרגולציות למה שלא נוכל לעשות את זה, רק להמשיך לחלוב את הפרה שנקראת נהגי ישראל.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

אלי, אין ספק שמה שאתה אומר נכון.

מרבית התגובות פה באו בעצם כתגובה למי שנשבה בפרופגנדה של המדינה (ואגסי בזמנו) וחושב ש"הילידים הלוונטינים האלה, ממש כמו ילדים, אם לא נשלוט הם רק יזיקו לעצמם".

פורסם

חבל, פשוט יגרמו לחלק מהאנשים לא לקנות.

יכלו להגיד שצריך תקע מיוחד או אישור חשמלאי שיקבל חינם כל קונה רכב חדש.

אני עוד זוכר את הטיעונים מהשרשור ההוא של ב״פ על כך שאם כולם יטענו בבית חברת החשמל לא תוכל לעמוד בכך.

ועוד משהו - אני לא רוצה להכניס רעיונות לאף אחד אבל אם זה יצליח אז למה לעצור כאן - לוח מיוחד למכונת כביסה וכ״ו.

פורסם

מלווה כמובן בקנס לחוצפן שיעיז להדליק מזגן מתחת לטמפרטורה של 31.8 מעלות.

פורסם
אתם בכלל לא בכיוון.

העניין הוא לא הבטיחות - אלא העדר האפשרות, האיום והנורא בעיני האוצר, למסות גבוה וביוקר חשמל לתחבורה לעומת חשמל לתנור החימום של הזקן.

ברגע שיש משהו שהם לא יכולים למצוץ לנו בו את הדם (למשל ביודיזל, חשמל לתעבורה, גז וכו') ממציאים אלףרגולציות למה שלא נוכל לעשות את זה, רק להמשיך לחלוב את הפרה שנקראת נהגי ישראל.

בדיוק, זה לא שדואגים לנו האזרחים חלילה - הרי אם האזרח הפשוט יוכל להטעין משקע רגיל (ז"א, לא מפוקח) המדינה לא תוכל למסות את החשמל לרכבים באחוזים שערורייתיים, וככל שעובר זמן - רכבים אלו יהפכו לנפוצים יותר = פחות הכנסות ממיסוי דלקים.

בדיוק כמו שאין למדינה אינטרס לדאוג שתהיה כאן תחבורה ציבורית הולמת.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

לא הבנתי כלום. מצד אחד

במכתב אמנם מודגש כי "טעינה ביתית של רכב חשמלי מותרת בישראל"

ומצד שני

אסור לטעון מכונית משקע חשמלי ביתי ועמדת הטעינה צריכה להיות מוזנת ממעגל חשמלי נפרד, שלא קשור לארון החשמל בדירה.

אם מותר, אז איך אסור? אם אסור, אז איך מותר?

בקיצור חירטוטים מהת#ת. מי שרוצה לטעון, יטען ולא יעשו לו כלום. כל זה בשביל שאם יגרם נזק לרכב או לאדם יוכלו להתנער מאחריות ולהאשים אותך. מעבר לזה ביום יום זה אחלה עילה לקנסות (הכנסות).

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

למה לא ברור? מותר להטעין בבית בתנאי ותתקין עמדת טעינה נפרדת (שבעתיד יוכלו לתת תעריף נפרד לחשמל ביתי וחשמל לרכב).

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כי אם זה נפרד זה הופך להיות פחות "ביתי". אתה מחייב אותי לערב עוד צד, כשבמצב הקודם לא הייתי חייב.

זה בערך כמו לחייב כל מי שרוצה לצפות בטלויזיה לקנות ממיר של הוט/יס, כשהוא בכלל משתמש בסטרימר.

פורסם

לא הבנתי אותך... מה זה "המצב הקודם"? ומה זה "פחות ביתי"?

אומר משרד האנרגיה: אדוני רוצה רכב חשמלי שהוא יכול להטעין בביתו? אין בעיה, אדוני צריך לדאוג לעמדת טעינה מנוהלת שתוזן ממעגל נפרד.

פיזית, העמדה בביתו - ולכן הוא מטעין בביתו :)

כל זה באמתלה של דאגה לשלום הציבור, והורדת עומס ממערכת החשמל הרעועה - כשבפועל הם פשוט רוצים למנוע מאנשים להטעין משקע ביתי רגיל (כי כך לא יהיה ניתן למסות באופן שונה את החשמל לרכב).

פורסם
כי אם זה נפרד זה הופך להיות פחות "ביתי". אתה מחייב אותי לערב עוד צד, כשבמצב הקודם לא הייתי חייב.

זה בערך כמו לחייב כל מי שרוצה לצפות בטלויזיה לקנות ממיר של הוט/יס, כשהוא בכלל משתמש בסטרימר.

זה יותר כמו לשלם אגרה למרות שאת התוכן אתה צורך בכלל מהאינטרנט או שבכלל אין לך טלוויזיה.

סוזוקי קרוסאובר 2017 1.4 טורבו.

סקודה פאביה 2011 ידנית 1.2tsi

פורד פוקוס 2007.פגו' 205 1997.

יונדאי אקסנט 2000,פיאט אונו 1993.

פורסם

עכשיו באמת.

אם לסכם ולבחור את הסיבות האמיתיות אז,

1. מס על הדלק- אם יטעינו מהשקע בבית האוצר יפסיד מיסים.

2. חברת החשמל - חברה מגוחחת בזבזנית עם התנהלות של מדינת עולם שלישי לא תוכל לעמוד בביקושים.

סוזוקי קרוסאובר 2017 1.4 טורבו.

סקודה פאביה 2011 ידנית 1.2tsi

פורד פוקוס 2007.פגו' 205 1997.

יונדאי אקסנט 2000,פיאט אונו 1993.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
לא הבנתי אותך... מה זה "המצב הקודם"? ומה זה "פחות ביתי"?

אומר משרד האנרגיה: אדוני רוצה רכב חשמלי שהוא יכול להטעין בביתו? אין בעיה, אדוני צריך לדאוג לעמדת טעינה מנוהלת שתוזן ממעגל נפרד.

פיזית, העמדה בביתו - ולכן הוא מטעין בביתו :)

כל זה באמתלה של דאגה לשלום הציבור, והורדת עומס ממערכת החשמל הרעועה - כשבפועל הם פשוט רוצים למנוע מאנשים להטעין משקע ביתי רגיל (כי כך לא יהיה ניתן למסות באופן שונה את החשמל לרכב).

ככה אני מפרש את המונח "ביתי". איך שאני טוען את הרכב בבית זה לא עניין של המדינה. הרי זה לא חשמל בחינם ואין בזה יותר סכנה משיש בהטענת וויברטור סיני. על אותו משקל, למה לא מחייבים אותנו להתקין מערכות טיהור מים? אם היו דואגים לנו, כמו שלכאורה הם דואגים שלא נתחשמל, היו מנסים למנוע מאיתנו לשתות את הג'יפה שיש בצנרת של הבניין.

המצב הקודם מאפשר לך לטעון את הרכב בלי שקע מיוחד כמו שהם דורשים עכשיו, לא?

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

פורסם

אני עוד זוכר את הטיעונים מהשרשור ההוא של ב״פ על כך שאם כולם יטענו בבית חברת החשמל לא תוכל לעמוד בכך.

ועוד משהו - אני לא רוצה להכניס רעיונות לאף אחד אבל אם זה יצליח אז למה לעצור כאן - לוח מיוחד למכונת כביסה וכ״ו.

חברת החשמל מספקת אישורים תיקניים לדירות, בהסתמך על תשתית שהרשת שלה מאפשרת.

אם בבניין קיימות 10 דירות, ולכל דירה מוקצה 40A בלוח, לחברת החשמל אין בעיה לספק את ה 400A האלו לבניין הזה. השנאי שמותקן ברחוב והתשתית עד לדירה תומכים בזה בצורה בטיחותית לגמרי.

עם ה 40A האלו תעשה מה שאתה רוצה: תטעין את המכונית שלך, תדליק את המזגן\מדיח\דוד\תנור וכיוצ"ב.

כל הסיפור הוא לחסום את האפשרות לגזול מהאנשים עוד כסף במיסוי, סה טו. כל ה"סיבות" מסביב = בולשיט של יח"צנים.

אותו הדבר היה בהתחלה עם התדלוק בגז, שאיימו שיטילו מס והמחיר יעלה - אבל כשראו שה"תופעה" לא התרחבה יתר על המידה, עזבו את זה.

אותו הדבר (II) הם עשו גם עם הדיזלים, והם יעשו גם עם החשמליות: ימצאו כל דרך אפשרית למצוץ עוד כסף מהאנשים.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...