Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4387 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברי הפורום שלום רב,

רציתי לשאול אם מישהו יודע על חברה\פרטי שמשכיר רכבי יוקרה לחתונות אני מחפש משהו יוקרתי, להשכרה כמו:

(האודי, BMW, או מרצדס C-Class מכוניות יוקרה כאלו.)

במחירים סבירים, אנו הולכים להשכיר 5 עד 7 אותם מכוניות לשיירה.

תודה רבה!

מחפשים עבודה? נסו את חברת השמה עם מגוון משרות הייטק חמות

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

תתקשר אחת אחרי השניה לכל סוכניות ההשכרה הגדולות ותשאל אותם מה הרכב הכי מפואר שלהם לנהיגה עצמית ואם ניתן לשכור חמישה כאלו בו זמנית. תברר גם מה גיל המינימום של הנהג באותה הזדמנות. תביא בחשבון הוצאה סביב 10000 ש"ח. זה בשביל שיירה של חמש מכוניות מנהלים...

אבל זה הכסף שלך וכנראה יש לך מספיק ממנו, אז תהנה.

בסכום הזה אתה שוכר בגרמניה SL500 לחופשה זוגית של שבוע

עריכה אחרונה על ידי Doc Slow
פורסם

אל תלך על האודי, לא כדאי רכב על הפנים ונורא נדיר (דיי לא קיים).

אם אתה רוצה גרמני מפנק לך על אאודי, הרבה יותר שווה.

****המשתמש קיבל התראה על העלבת חבר פורום****

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

נו באמת, זה ממש לא קריטי שרשם האודי ולא אאודי, אף אחד לא קבע שרושמים אאודי בעברית ולמעשה במבטא מסויים זה יכול להישמע האודי.

לגבי הנושא, כל החברות הגדולות מחזירים מספר רכבי יוקרה ברשותם, תצלצל תשווה מחירים וכדומה, הגיל המינימלי בד"כ 30 קח בחשבון.

פורסם

אאודי ("להאזין") בא מלטינית ומשורש כמו אודיו כאשר בהגיה גרמנית וגם באופן שאמורים להגות זאת בעברית הא' הראשונה אמורה להיות קצרה ובשום אופן או מבטא לא אמורה לההגות כמו האו של יללת תן.

פות"ש - תנסה אצל אוויס. לפחות לפי האתר שלהם הם משכירים בישראל מרצדס E או רכב מקביל. שים לב לגיל המינימום.

ואם אתה כבר רוצה להרגיש כמו אידי אמין שמגיע בשיירת מרצדסים אז אל תשכח את החצאית. בכל זאת מלך סקוטלנד.

פורסם

האמרים, רק האמרים, ולימוזינה באמצע, אפילו 2, כמו נשיא ארה"ב.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

יש לכל חברות ההשכרה אתרים מסודרים עם מחירונים וסוגי רכבים.

מרצדס c לדעתי לא תמצא באף חברת השכרה, והוא גם לא כזה רכב יוקרה, יש לי אחת כזו ומבפנים היא ניראית כמו מאזדה 3 עם ריפודי עור.

גם bmw ואאודי (כתבתי נכון אאודי?) לדעתי אין בחברות ההשכרה.

לעומת זאת מרצדס e יש אבל צריך להזמין מראש וגם אז הם לא מתחייבים. בחוזה רשום "הרכב הנבחר או דומה לו מאותה קטגוריה" זאת אומרת שאתה צריך לוודא מראש ששומרים לך את הרכב וחמישה מאותו סוג , ובטח גם תרצה מאותו צבע יהיה קצת קשה מחברה אחת.

פורסם

פותח השרשור. הרעיון שלך יפה ואפילו מקורי במידת מה, אבל בישראל לא פשוט לישום, בטח לא עם מכוניות יוקרה אמיתיות. שלא לדבר על העלות. לפי אוויס מרצדס E תעלה לך כ-2500 ש"ח לפני מע"מ ליום השכרה. זה למכונית אחת.

תהיה בטוח שכמעט כל האורחים לא יזכרו את הגימיק וגם באלבום התמונות יהיו דברים מענינים יותר משיירת מוניות. אף אחד לא זוכר היום שהגענו לגן עם קבריולט, אבל לנו יש לפחות תמונה מתנשקים עם הגג מקופל, משהו שלא תוכל לעשות ב-E200 סדאן.

אם אתה עשיר מופלג אז לך על זה. למרות שאם כבר לפוצץ כסף אז עדיף להגיע ברכב יוקרתי אמיתי (רולס רויס לדוגמא או מרצדס S) עם נהג עטוי טוקסידו מאשר בשיירה של מכוניות מנהלים ( וכן, מרצדס E בסיסית נחשבת מכונית מנהלים באירופה)

פורסם

פותח השרשור

יש לי s500 חדשה בבית אבל אני לא נותן.

סלח לי.

מה שאני כן מוכן ובחינם זה 2 אופנועים שילוו לך את השיירה.

הדגלים מקדימה עלי.

הרגת אותי עכשיו מזמן לא צחקתי ככה.

האמת ששיירות אני רואה רק בחתונות של בני דודינו המיעוטים.

קח רכב רגיל וסע לשלום.

אף אחד לא יזכור באיזה רכב הגעת. רובם אפילו לא ידעו.

ואם אתה רוצה את זה להרגשה האישית אז עזוב, לא תרגיש כלום דקה אחרי שתרד מהרכב.

פורסם (נערך)
פותח השרשור

יש לי s500 חדשה בבית אבל אני לא נותן.

סלח לי.

מה שאני כן מוכן ובחינם זה 2 אופנועים שילוו לך את השיירה.

הדגלים מקדימה עלי.

הרגת אותי עכשיו מזמן לא צחקתי ככה.

האמת ששיירות אני רואה רק בחתונות של בני דודינו המיעוטים.

קח רכב רגיל וסע לשלום.

אף אחד לא יזכור באיזה רכב הגעת. רובם אפילו לא ידעו.

ואם אתה רוצה את זה להרגשה האישית אז עזוב, לא תרגיש כלום דקה אחרי שתרד מהרכב.

בן דוד שלי התחתן לפני מספר חודשים, הוא מזכיר לי אותך, הוא אירגן לעצמו שלושה רכבים, 2 ג'יפים של ג'יפ, ועוד ג'יפ מרצדס, והעמיד אותם בכיכר הסמוך לאולם, מקושטים בכל טוב. ועוד יום למחורת התקשר אליי ושאל: "נו, אהבת את השואו??"

בעיניי זה היה ניראה מגוחך!

בקיצור שופוני.

אני לא מבין מה רע באיזה סקודה סופרב, אוטו מנהלים יוקרתי, מרווח די והותר לכלה עם השמלה שלה, ובהחלט משדר רושם גבוהה.

בסופו של יום כמו שקודמי אמר, "אף אחד לא יזכור עם איזה רכב הגעת"

הכי חשוב שיהיה במזל טוב!

עריכה אחרונה על ידי NiNi

"אם אי פעם המהירות תהרוג אותי , אל תבכו , כי אני אחייך". פול ווקר ז"ל

פורסם (נערך)

pope-paul-vi-in-the-mercedes-benz-300-d.jpg

זה שואו!

כפי שניתן לראות בקדמת השיירה את הרב המזמר שר את דבר הכתובה מגג הלנדאוט ובמקביל מברך את גדוד פרשי המשטרה בברכת פיזור הפגנה מוצלח. מימינו עומד, עצבני כתמיד, רס"ר המשמעת של הקריה ומקפיד על הסדר. מלפנים רוכבים, בתיאום מושלם, נבחרת הרכיבה של מתנדבי אור ירוק תוך הקפדה מופתית על המהירות המותרת.

מאחורי רכב הרב נוסעים החתן והכלה ואחריהם בשיירה כלל המוזמנים לפי סדר חשיבות, החל מהורי הכלה וכלה בבחור ההוא מהעבודה שהחתן לא ממש מכיר אבל השמועה אמרה שהוא מביא אחלה צ'קים, אז הוא הזמין אותו.

עריכה אחרונה על ידי Doc Slow
פורסם

בפחות כסף אתה יכול לטוס לחו״ל ולהסתבך עם המאפיה הצ׳צ׳נית, אתה תזכה לקבל שיירה מאוד מרשימה וארוכה של רכבי יוקרה שחורים כולל חבילת ״פירוטכניקה פלוס״ שכוללת ירי מקלעים ומטעני נפץ מסוגים שונים, הכל רק כדי להפוך את יום חתונתך למיוחד!

חוויה בלתי נשכחת שתזכור לשארית חייך (קח בחשבון שאותה שארית חייך עלולה להתקצר משמעותית כתוצאה מהחוויה, טבעי לגמרי).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

בחתונה האחרונה שהייתי הזוג הגיע בקיה פיקנטו קטנה עם שני פרחים עליה. זוג חמוד וצנוע (חתונה רוסית) בלי הרבה רעש וצלצולים. צריך לדעת לברור בין העיקר לתפל ( או בין התכל׳ס לשופוני).

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

ככה זה חתונה בישראל, רק שופוני ושופוני. נכנס לאולם עם שיירה של האמרים שעל הגג של כל אחד מהם סדרה 3, כשהדלת תפתח יופעלו פירוטכניקה וזיקוקים, יונים ישוחררו לאוויר ואקרובטים ירדו מהתקרה בליווי תזמורת כלי מיתר וליאור נרקיס שר "ערב טוב לך".

הרי כל אחד צריך חתונה שיזכרו לפחות עד החתונה הבאה שלו.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

האמרים עם סדרה 3 על הגג , גדול :lol:

אני מסכים עם דעות החברים, אבל בעיניי זה קצת לא מנומס לבוא ולהטיף לבנאדם על הדרך שבה הוא מבזבז את הכסף שלו. אם רוצה שופוני - זכותו. נראה לי שהצורה המזלזלת של חלק מן התגובות כאן לא במקום.

לעניינו,

יש את החברה הזו, שיש לה צי מספיק לדרישותיך, אבל אני לא בטוח שזה לנהיגה עצמית. כדאי לבדוק עימם:

http://www.luxurycarrental.co.il/

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...